Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Rumig
Entrenador del Barça

2008.08.22. 00:47:12

Bár nem nagyon kértétek, azért megejtek egy kis élménybeszámolót :!: :)
14én, csütörtök reggel érkeztem Barcelonába (repülővel Girona, onnan busz).
Szállásra, pihi, majd irány a Camp Nou. Hát azt kell mondjam, így élőben kivülről nem szép. Persze mint tudjuk, ez nem sokáig lesz így. 8) Miután majdnem teljesen körbejártam a nyitott kapuig, irány a visittour. Itt ért az első meglepetés. A honlapon feltüntetett 13 helyett 17 € volt a belépő. A külsővel ellentétben belülről gyönyörű, viszont nem is tűnik "olyan nagynak", mint amilyen. A tournak része egy rövid 3D-s film, az elég gáz, van benne egy kis meccs jelenet is, de a fifa-játékokban ennél már évek óta szebb grafikák vannak, ráadásul tavalyelőtti mezben voltak, azóta nem csináltak újat. Többen írtátok itt fórumon, h csalódás volt az öltöző, mert valszeg nem az igazit mutatják meg. De, igazi, a vendégcsapaté. A hazait tényleg nem mutatják, de azt nagyjából ismerjük, hála júútub. És bár kicsit lepukkant a vendég, azért jakuzzi van. Kövi meglepetés, h a fű inkább tűnt közönséges fűnek, mint gyepszőnyegnek. Persze valszeg a talaj más. Meg akartam érinteni, kinéztem azt a pontot, ahol legközelebb volt a műanyag kordon a fűhöz, és elkezdtem apránként odébbrúgdosni, amikor nem figyeltek a biztonságiak (egy öreg papa, meg egy fiatal, 20 körüli srác). Már nagyjából kartávolságra volt a fű, amikor jött az öreg, és visszatette a kordont :lol: :cry:
Összességében a stadion belülről szép, de azért bőven ráfér a felújítás.
Aztán következett a múzeum. Nekem kicsit össze-visszának tűnt az elrendezés. Jók a régi csócsóasztalok, amiből van kézis és kosaras változat is. :shock: Meglepő volt, h a stadionban+múzeumban kb 3/5-öd, 2/5-öd arányban több lány-nő volt, mint fiú-férfi. Miután végeztem, természetesen a Botigába vezetett az utam (ill. mindenkié, mert azon keresztül lehet kimenni, jól bevett nyugati szokás szerint) Azt gondoltam, h veszek jól leértékelve régi mezeket, hát csak tavalyi meg centenáriumi volt. Idei 68, tavalyi talán 52, centenáriumi asszem 75, de biztos, h drágább volt az ideinél. Akartam tavalyi nadrágot venni, de abból csak XXL-es volt. Végül két pólót vettem (nem focis, talán sportolók nem is hordják, nem is pipás, márkáját tekintve FCB oficial product, viszont marha jól néznek ki) meg egy stadionos falra akasztható valamit. Amúgy elég sokminden van, kutyatál, póráz, előke, stb, még kb 1 méteres plüss Eto'o, plüss Henry és plüss Puyol figura is. :D
Dolgom végeztével mentem a metróhoz, amikor eszembe jutott, h csak megkerülhetném teljesen az egészet, meg a La Masiát nem is láttam. Hát olyan szerencsém volt, h pont edzés volt :D Érdekes, h akik előző nap a Wisla ellen végigjátszottak, kint se voltak (7 körül értem oda, lehet h edzettek, csak addigra már bementek) Kb háromnegyed 8ig tartott, az egymás elleni kétkapus játékban Gudjohnsen és Cáceres volt a legaktívabb.
Bátyám másnap reggel érkezett, a Passeig de Grácián találkoztunk (Charlie figyelmébe, az El Pratról vagy az Estadio Sants-on, vagy itt lehet leszállni a vonatról, ami egy metrómegálló a Placa Catalunyától), aztán nem írom a részleteket, sok mindent megnéztünk.
Eljött a szombat este, a Gamper napja. 7 körül értünk oda, koncert (playbackről ment, elég gáz volt), játékok, tömeg a stadionon kívül. (volt nálunk egy 2 literes üdítő hátizsákban, benne még másfél literrel, kicsit izgultunk, h bevihetjük-e - Magyaro. nem szabad. Nos, senkit nem érdekelt, mi van a hátizsákban. Azért talán egy BL-meccsen szigorúbb ellenőrzés van.
Bent fél 9 körültől vmi fiúcsapat énekelt, többek közt a Barca-himnuszt is, elég gagyi hangosítás mellett. Aztán sarokrúgóverseny, azaz a kapu 4 sarkának valamelyikébe kellett betalálni, sorfal mellett, alsók 5, felsők 10 pont. Kb 7-8 rúgó volt, két-két próbálkozással (köztük egy idősebb nő, aki egyszer sem tudta elrúgni a kapuig a labdát, hatalmas tapsot kapva) Végül egy emberkének sikerült betalálni, így ő nyert, nem tudom, h az élményen kívül mást is-e.
Ezek után elsötétült a stadion, lézerrel és pályaszéléről indított tüzijátékkal fantasztikus látványt teremtettek, a gladiátorból ismert gyönyörű Hans Zimmer-zene szólt, közben katalánul ment valami promószöveg, amiből a kulcsszavakat kiírták lézerrel a gyepre. -Ekkor merült le a fényképezőm- Aztán egyenként szólították a játékosokat, először a B-ből felkerülteket, elsőként Sergi Busquetset, aki itt csak serginek hívnak, a végén az újakat, utolsóként Dani Alvést. Ill még utánnuk írták ki és mondták be a nem jelenlévő Militot és Messit. Aztán jött a stáb, végül Pep. Mindenkit nagy éljenzés fogadott, Eto'ot kicsit hosszabban is, ennek nagyon örültem.
Összességében fantasztikus volt, nem úgy, mint a meccs, az elég unalmasra sikeredett, bár a meglepően sok Boca-szurker jól elvolt, végig ugrálták és énekelték a meccset, ill már a csapatbemutatást is. A legolcsóbb szektorban (ill nincsenek konkrét, elválasztott szektorok, inkább lelátórész) ültünk, de lemásztunk eggyel lejjebb (látva, h mások is így tesznek), mert az elég üres volt. megnézve az összefoglalót, szinte teltháznak tűnik, de azért elég foghíjas volt, és az a rész, ami a tévében nem látszik (kamera felőli oldalon a kanyar, ahol a magasabb lelátórész csatlakozik a fedetthez) tök üres volt. Én azt gondoltam, max 60ezer, de itthon láttam, h volt 70 is.
Jó volt így belátni a pályát, a meccset nyilván ti is láttátok, így csak annyit, h feltűnő volt, h Hleb rengetegszer tök egyedül volt a jobb oldalon, mégse kapta a labdát. :roll:
Na talán ennyi elég volt ahhoz, h irigykedjetek, de inkább az a célom, h kedvet kapjon az is, aki esetleg nem szánná rá magát, h egyszer elmenjen egy Barça-meccsre.
Már ott tervezgettem, h mely képeket érdemes megmutatnom, de sajnos ez nem lehetséges, ugyanis utolsó nap ellopták a fényképezőmet, így odalett az összes kép is :x
Amúgy a városban két dolog nem tetszett: túl sok a turista, túl sok az utcai drogárus (illetve egyáltalán hogy vannak). Ja, valszeg még mindig vízhiány lehet, mert egyetlen szőkőkútban sem volt víz, pedig úgy biztos még szebb lett volna. Kedden reggel jöttem haza, tehát 5 teljes nap volt, akit maga a város is érdekel, ennyit mindenképp szánjon rá, nekünk kellett ennyi, h minden beleférjen.
Na zárom soraimat, remélem lesz aki élvezettel végigolvassa, Charlienak meg ajánlom a következőt: http://www.barcelona-tourist-guide.com

szerk: ezt sikerült találnom hosszas keresgélés után, nem adja vissza sem a hangulatot, sem a látványt. Pep biztos nem csak közhelyeket mondott, igen hosszan beszélt, legalább 3-4 percig folyamatosan.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rumig 2008.08.22. 01:20:10-kor.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
vale
Capitá del Barça

2008.08.16. 21:33:43

csabimo írta:Nem tudom hogy volt-e már ilyenröl szó itt az oldalon, de gondoltam megkérdezem hogy mi a véleményetek...
Arra gondoltam, hogy milyen jo lenne elmenni egy nagyobb társasággal kirándulni Barcelonába, persze egy meccsnézéssel egybekötve, pl: ebben a szezonban valamikor!
Én személy szerint nem voltam még barcelonában meccsen, de pl: ha az eurobarca szervezne egy ilyen utazást akkor biztos elmennék... :D
Hát jah , nem is lenne olyan drága ha csak odarepülsz megnézed a mecset és vissza... a repülön alszol (azt a másfél órát) és már ithon is vagy.
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.16. 20:49:25

Nem tudom hogy volt-e már ilyenröl szó itt az oldalon, de gondoltam megkérdezem hogy mi a véleményetek...
Arra gondoltam, hogy milyen jo lenne elmenni egy nagyobb társasággal kirándulni Barcelonába, persze egy meccsnézéssel egybekötve, pl: ebben a szezonban valamikor!
Én személy szerint nem voltam még barcelonában meccsen, de pl: ha az eurobarca szervezne egy ilyen utazást akkor biztos elmennék... :D
Charlie
Öreg Harcos

2008.08.14. 14:21:55

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek, minimum 2 napot tervezünk Barcelonára, hogy minnél több dolgot láthassunk. Barcelonából sose elég o)

Bárkinek van még ötlete, szívesen fogadom.

Üdvözlettel,
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.14. 13:50:12

Nem akarok hülyeséget mondani,de azt hiszem a napijegy már nem létezik...

Mi most nyáron voltunk és 2 napos travelcardot vettünk 10 euróért,ami ugye 2 napig érvényes minden eszközre.De sztem hiába csak egy napot leszel ez bőven megéri.És közlekedésre mindenképp a metrot ajánlanám.

Tiszta,gyors és nincsenek sokan rajta.Na meg minden lényegesebb helyre elvisz.

http://utazas-nyaralas.info/spanyolorsz ... -metro.jpg

Én ezt a térképet kinyomtattam aztán ez alapján közlekedtem.Ezen a honlapon még van egy csomó hasznos tanács meg leírják melyik látványossághoz hol kell leszállni.

Én busszal nem tom,h jutsz be,de gyaníthatóan a Plaza Catalunyán tesz le(a reptéri busz is ott áll meg).És az tök jó mer az gyakorlatilag a központ,jó kiindulási hely sztem.

Ide vezet gyakorlatilag a Rambla ezen lesétálhatsz a tengerpartra meg.De nincs messze gyalog a diadalív meg a gótikus negyed se.

Mi körbe indultunk,elsétáltunk a diadalívhez aztán sétálgattunk egy kicsit a gótikus negyedbe,onnan ki a tengerpartra majd fel a Ramblán a Pl Catalunyáig.És utánna kezdtünk el metrózni.

De egy nap tényleg nem sok mindenre elég,szóval a lényegesebbeket nézd meg sztem.

Ezért lehet jó választás az a turista busz.Bár sztem azon sokan vannak meg nem is annyira kalandos mint így magadtól járni a várost.

De a buszra 20 euró a jegy és bármelyik látványosságnál leszállhatsz róla a következőre meg visszaszálhatsz ha kinézelődted magad.Szóval amúgy tök jó.De ha jól tudom ennek is három vonala van,szóval így is el kell döntened mit akarsz látni.

Ha esetleg a Santson kell leszálnod(mert vonattal jössz,bár ha jól tom azok is a Pl Catalunyáig mennek),akkor a Santstol meg gyalog nincs messze a Montjuic.Amin ugye ott az Olimpiai Stadion,a spanyol falu meg a Palau Nacional.Ez utóbbi nagyon szép.A hegy lábánál meg ott a táncoló szökőkút meg a Pl Espana.

Szóval ha esetleg a Santson szállnék le akkor én így indulnék,gyalog a Pl Espanaig és miután ott kinézelődtem magam onnan elkezdenék metrózni a többi hely felé.

Én amúgy egy napos nézelődésre a következő utitervet javasolnám: :)

Menj egy kört amit mondtam....Pl Cataluna,diadalív,tengerpart,Rambla aztán vissza a Catalunára.Onnan metróval Sagrada Familia majd átszállni a zöld metróra és Lesseps megálló a Park Güellhez.Vissza a Lessepshez és megint a zöld metróval menvén ha úgy érzed leszállhatsz a P.de Gracián(itt van a Casa Battló meg a Mila)de leszállhatsz a Pl Espanan is(itt van ugye a Montjuic) és befejezném a napomat egy Nou Camppal.Ez még mindig a zöld vonal Les Corts megálló,innen pár sarok a Nou Camp.

Hát ez az én rövid tanácsom.Remélem tudtam segíteni.Bocs,h hosszú lett de belelkesedtem nagyon. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Szunyi
Barça B

2008.08.14. 10:24:10

Charlie írta:Hello,

Augusztus végén utazunk Barcelona mellé, érdeklődni szeretnék egy két dolog után.

Először is be buszocskázok Barcelonába egyénileg, lerak valahol, mihez fogjak ezután? Aki jártas ebben segítsen. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miket nézzek meg, hanem hogy mivel közlekedjek például (metro? állítólag van vmi turista busz, ami megáll a látnivalóknál), mennyire bonyolult a közlekedés stb..

Szívesen fogadok útitervet is természetesen, mi esik közel egymáshoz, mit ne hagyjak ki semmiféleképp.

Előre is köszönök mindenféle segítséget,
C.
Én is vonattal mentem be a városba. Ott napijegyet vettem a tömegközlekedésre, tényleg nincs 10 EUr, azt hiszem 5-6 EUR volt és azzal mindenre fel lehet szállni. Mi speciel metróztunk. A Camp Nou mindentől messze van viszonylag, a Katalán múzeum viszont az olimpiai stadion közelében van és ott van a bikaviadalok arénája is. Nagyon jó kis utikalauzokat lehet kapni itthon, nekünk olyan van, ami még azt is leírja, hogy melyik metróval kell menni és hol szálljunk le, valamint a belépők ára is benne van
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.08.14. 10:17:58

Én anno, mivel a tengerparton voltam pár km-re BCN-tól, vonattal mentem be a városba. Gyakran is mentek, és asszem 5 € volt a jegy oda-vissza.

A városban pedig kizárólag metróval nyomoltunk, mindenhova elvitt. A városlátogatós buszt nem próbáltuk, de azzal biztos meg tudsz nézni minden látványosságot. Ja, és ha jól emlékszem, valami olyan napijegyet vettünk, ami a város összes tömegközlekedési eszközére jó volt, és ez is tök jó áron volt (ha jól emlékszem nem volt 10 sem).

Üdv :)
Charlie
Öreg Harcos

2008.08.14. 04:00:52

Hello,

Augusztus végén utazunk Barcelona mellé, érdeklődni szeretnék egy két dolog után.

Először is be buszocskázok Barcelonába egyénileg, lerak valahol, mihez fogjak ezután? Aki jártas ebben segítsen. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy miket nézzek meg, hanem hogy mivel közlekedjek például (metro? állítólag van vmi turista busz, ami megáll a látnivalóknál), mennyire bonyolult a közlekedés stb..

Szívesen fogadok útitervet is természetesen, mi esik közel egymáshoz, mit ne hagyjak ki semmiféleképp.

Előre is köszönök mindenféle segítséget,
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Szunyi
Barça B

2008.08.06. 13:36:27

vale írta:
Varatrix írta:Hy Guys :!:

Lenne egy hasonló kérdésem. Mi az ősziszünetben megyünk Barcelonába, és faterral bemennénk egy meccsre. Kisseb csapatot néznénk ki mert arra könnyeb jegyet szerezni.

Valaki meg tudná mondani hogy árban Kb mennyi egy jegy, és hol lehet rendelni vagy venni?

Előre is köszönöm :wink:
Tavaj voltam a Valladolid elleni hazai mecsen , az árak aszem így voltak:
Kapuk mögé: 45 euro
Középre szemben: 62 E
Középre kamera állásból: 80-90
Fel a legfelső szintre : 18-25 között valahol.
Minekünk a szálodában bemesélték hogy a hejszinen már nem lehet majd jegyet kapni és megvetették velünk a kapuk mögé szóló jegyet (lehetett a recepción jegyet venni) ami 45E volt 68E-ér a különbséget ők szedték
be maguknak , a helyszínen persze bőven lehetett jegyet kapni kb 60ezren voltunk , úgyhogy ilyen üzletet kerüljétek :wink: A múzeum meg stadion nézésre a belépő 13 éves kor alat 14E felette 18E vagy valahogy így... nagyon megéri.
(jah amelyik kapu mögött ültünk az 5ből 4 gól esett úgyhogy nem panaszkodtam :D )
Tavaly a stadiontúra múzeummal együtt 11,5 EUR volt a felnőtteknek. A Barca honlapon elvileg fenn vannak a jegyárak, most meg tudod már nézni, hogy akkor pont melyik meccs lesz és melyik kategóriába tartozik, ettől is függ az ár
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.06. 13:30:29

Clássicora hol lehet jegyet kapni?? Valaki ha tud segíteni azt megköszöném nagyon. :wink:
vale
Capitá del Barça

2008.07.29. 15:23:08

Lenne egy hasonló kérdésem. Mi az ősziszünetben megyünk Barcelonába, és faterral bemennénk egy meccsre. Kisseb csapatot néznénk ki mert arra könnyeb jegyet szerezni.

Valaki meg tudná mondani hogy árban Kb mennyi egy jegy, és hol lehet rendelni vagy venni?

Tavaj voltam a Valladolid elleni hazai mecsen , az árak aszem így voltak:
Kapuk mögé: 45 euro
Középre szemben: 62 E
Középre kamera állásból: 80-90
Fel a legfelső szintre : 18-25 között valahol.
Minekünk a szálodában bemesélték hogy a hejszinen már nem lehet majd jegyet kapni és megvetették velünk a kapuk mögé szóló jegyet (lehetett a recepción jegyet venni) ami 45E volt 68E-ér a különbséget ők szedték
be maguknak , a helyszínen persze bőven lehetett jegyet kapni kb 60ezren voltunk , úgyhogy ilyen üzletet kerüljétek :wink: A múzeum meg stadion nézésre a belépő 13 éves kor alat 14E felette 18E vagy valahogy így... nagyon megéri.
(jah amelyik kapu mögött ültünk az 5ből 4 gól esett úgyhogy nem panaszkodtam :D )
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.29. 14:49:42

fcbarcelonazsombi írta:Segítség kéne a Clássico hol lehetne jegyet venni. Mert a honlapon állítólag a klasszikusra nem lehet jegyet kapni.
Hát szerintem klasszikusra sehol nem kapsz jegyet...de ez csak egy tipp.

Viszont a legutóbbi Classico előtt egyik újságba láttam ilyen focis utazást,de elég borsos áron...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.07.29. 14:21:08

Segítség kéne a Clássico hol lehetne jegyet venni. Mert a honlapon állítólag a klasszikusra nem lehet jegyet kapni.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.14. 13:29:19

lenne egy nagyon fontos kérdésem!
most készülök Barcelonába és annyit szeretnék kérdezni hogy az edzéseket lehet látogatni?pont 20án tudnék menni mert 19én érkezünk és 21én indul a csapat
előre is köszönöm
Barbibaba
Barça C

2008.07.12. 19:08:56

baas11 és Varatrix!

Ha olcsóra akarjátok kihozni az utat, mképp magatoknak szervezzétek, ne utazási irodán keresztül, mert ők elég sokat rápakolnak minden egységre.
Fapados repülésre a clickairt javaslom (www.clickair.com), én már utaztam velük Barcelonába, teljesen jó volt, és lényegesen emberibb időpontokban indítják a járataikat, mint a Wizzair. Sajnos nyáron ez is 70e Ft körüli (decemberben viszont 28ezerből oda-vissza megvolt a jegy, és valszeg már az őszi szünet idején se lesz ennyire húzós), de 1-2 napos ott tartózkodásra nem tűnik logikusnak minimum 3 napot oda, és 3napot vissza autózni/vonatozni/buszozni, még ha úgy valamivel olcsóbb is, az inkább akkor éri meg, ha mondjuk 2 hétre megy az ember. Aztán te tudod.:)
A Gamperre - és az összes többi meccsre is, mínusz Clássico - a Barca hivatalos honlapján keresztül simán lehet előre jegyet foglalni (a pénzt bankkártyával kell átutalni), így kiválaszthatod, melyik széken szeretnél ülni, és még stresszelni sem kell, hogy vajon lesz-e jegy, és ha igen, hova és mennyiért. A jegyet így a meccs napján lehet átvenni a stadionnál, ezt is végigjátszottam már, és semmi fennakadás nem volt.
Amúgy én is gondolkozom az idei Gamperen, én egyedül megyek, de akkor legalább tudni fogom, h nem én leszek az egyetlen magyar a helyszínen.;)
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.12. 18:32:57

baas11 írta:Repülővel az utazás 70-80ezer/fő....ennél olcsóbb megoldás nem létezik??? Vonat ? Busz ? stopp :) nyugdíjas járat ? vagy akármi !!!
Hy Guys :!:

De létezik! Mi családdal mentünk ebben a sorrendben
BP :arrow: Dublin :arrow: Shenonn :arrow: Barcelona :arrow: Pozsony,
mindezt 4 főre 120 ezer ft -ből összesen.

Nagyon megörültünk ennek a lehetőségnek ,és éltünk is vele!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.12. 18:20:55

Repülővel az utazás 70-80ezer/fő....ennél olcsóbb megoldás nem létezik??? Vonat ? Busz ? stopp :) nyugdíjas járat ? vagy akármi !!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Mihu
Director del Fútbol

2008.07.12. 17:36:16

Az unokatesóm mindig a Pegazussal utazik és meg van elégedve velük.

http://www.aleph.hu/~pegazussport/uploa ... ozesei.xls

Itt tudsz nézni TAVALYI árakat. De viszonyítási alapnak szerintem nem rossz. Mondjuk ebben benne van a szállás is.

Igaz nem pont arra válaszoltam amire kérted de remélem azért sikerült valamennyit segíteni :wink:

SZERK: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... _entrPreus

Ha kicsit lemész az oldal aljára, akkor ott tavalyi árak vannak de nem hiszem hogy sokat emelkednének idén. Itt meg tudod nézni hogy mely szektorokba hány euró egy jegy. Egy euró most 231 Ft :wink:
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.12. 17:26:21

Hy Guys :!:

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.12. 17:24:42

mrlevy írta:
baas11 írta:Üdv :Segitég kéne !

Az idei Gamperre szeretnék kimenni, csak nemtudom h pontosan h lehetséges ?! Hogy,hol tudom a jegyet megvenni,megrendelni... és az utazást pl. fapadossal hol érdemes intézni , ár/megbizhatóság ?1 napra max.2 ! Ha valaki tudna adni infot v tapasztalat ,megkösszöném !
Hello!
Mi a 2007.06.09-i Barca-espanyol(a szomorú 2-2 :( voltunk :!:7-én csüt mentünk és miután elfog a szállást 1ből a nou camhoz mentünk és ott vettük meg a jegyeket :!: :!: Végig imádkoztam h kapjunk jegyet(utolsó hazai meccs,katalan derbi+izgi véghajrá)és mégis,kaptunk :lol: igaz 98€ért/DB,de kaptunk alig 2 nappal a meccs elött :!: :!: Még itthon term érdeklődtem de tutira mondom NEM ÉRI MEG :!: Jóval többszöröséért adják,és annyiért már a stadion elött is vehetsz,feketén :!: A repcsiről,mi a skyeuroppal mentünk és a neckermannál foglaltuk le a jegyeket és semmi gáz nem volt,bá azt nem tom h sky megy-e még barcába :?:

Kösz szépen !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
mrlevy
Jugador del Barça

2008.07.12. 17:18:36

baas11 írta:Üdv :Segitég kéne !

Az idei Gamperre szeretnék kimenni, csak nemtudom h pontosan h lehetséges ?! Hogy,hol tudom a jegyet megvenni,megrendelni... és az utazást pl. fapadossal hol érdemes intézni , ár/megbizhatóság ?1 napra max.2 ! Ha valaki tudna adni infot v tapasztalat ,megkösszöném !
Hello!
Mi a 2007.06.09-i Barca-espanyol(a szomorú 2-2 :( voltunk :!:7-én csüt mentünk és miután elfog a szállást 1ből a nou camhoz mentünk és ott vettük meg a jegyeket :!: :!: Végig imádkoztam h kapjunk jegyet(utolsó hazai meccs,katalan derbi+izgi véghajrá)és mégis,kaptunk :lol: igaz 98€ért/DB,de kaptunk alig 2 nappal a meccs elött :!: :!: Még itthon term érdeklődtem de tutira mondom NEM ÉRI MEG :!: Jóval többszöröséért adják,és annyiért már a stadion elött is vehetsz,feketén :!: A repcsiről,mi a skyeuroppal mentünk és a neckermannál foglaltuk le a jegyeket és semmi gáz nem volt,bá azt nem tom h sky megy-e még barcába :?:
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.12. 16:22:07

Üdv :Segitég kéne !

fcjoc
Entrenador del Barça

2008.07.04. 22:39:57

Mihu írta:..
Ha nem csak a nagyon aktív fórumozók mehetnek akkor szerintem ebben én is benne lennék minden erőmmel és persze pénzemmel :D :wink:
jó persze a pénzed elfogadjuk, de elvileg az M betűs felhasználók nem jöhetnek.. gúd lák :D .. amúgy én is benne vagyok. majd a részletekről tájékoztassatok.
Szunyi
Barça B

2008.07.04. 22:20:55

Messi-#19 írta:nem szeretnék személyes infókat kikérni de kb mennyi volt az összköltség??
négy fővel számolnék.
Mikor, hova, mennyi időre akarsz menni?
A hova alatt azt értem, mit akarsz megnézni

Én vettem itthon egy Barcelona utikalauzt, igaz 2000 Ft volt tavaly, de nagyon sok minden van benne, térképpel, metrotérképpel, a különböző látnivalókhoz még azt is leírja, hol kell leszállni a metróról. Belépőket is tartalmaz.
Ha kell a kalauz neve, írj priviben, nem reklámozok semmit :wink:
Messi-#19
Capitá del Barça

2008.07.04. 21:50:42

stefanl10 írta:
Messi-#19 írta:nem szeretnék személyes infókat kikérni de kb mennyi volt az összköltség??
négy fővel számolnék.
Bocs ezt nem tom megmondani mert nem én fizettem.
Nem baj :D amikor megyünk akkor sem én fogok :lol:
Kép
Més que un club
Válasz küldése