Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért az erős kijelentés, hogy padozni fog. Várjuk meg mi lesz ezen a híres olimpián, aztán utána..Etooka írta: Nagyon sok választása már nem lesz...VAgy oda megy vagy Milan,de a Milan meg ha megveszi Ade-t,akkor R10-et már nem fogják,szóval,vagy elmegy a Citybe vagy marad itt padozni!
Nagyon sok választása már nem lesz...VAgy oda megy vagy Milan,de a Milan meg ha megveszi Ade-t,akkor R10-et már nem fogják,szóval,vagy elmegy a Citybe vagy marad itt padozni!Fernando írta:Csak sajnos kérdés, hogy Ronaldino akar e ott focizni
Ebben most teljesen igazat adok nekedPocsa11 írta:Az a gáz, hogy a jelenlegi focitudása, ahogy Te fogalmaztál, még mindíg a világ egyik, ha nem a legjobbjai közé emeli. Más kérdés a forma, és a fizikai állapot.Mihu írta:Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed.
Ha mondjuk rossz formában vagy, attól még nem felejtessz el focizni, ugyan azokat meg tudod csinálni, mint amikor jó formában vagy.(Persze ellenfél nélkül mondom) Nagy hassal ugyan úgy 50m-ről pont a lábára tudod ívelni a csapattársadnak a labdát, mint anélkül.
De szólj ha tévednék.
Világ életemben 2-es voltam matekbólbnorbi82 írta: Igen. Szerintem is kb. minden 3.-at berúgta.
Az a gáz, hogy a jelenlegi focitudása, ahogy Te fogalmaztál, még mindíg a világ egyik, ha nem a legjobbjai közé emeli. Más kérdés a forma, és a fizikai állapot.Mihu írta:Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed.
Azért volt a futballvilágnak egy David Beckham-je.Kaka10 írta: Azér ezt nem mondanám!!!Dinho a világ legjobb szabadrúgáslövője!!!
Én szeretném hogy maradjon és megmutassa a világnak hogy még mindig ő a legjobb!!
Igen. Szerintem is kb. minden 3.-at berúgta.Mihu írta:De ezt a 35 szabadrúgásgólt hány kísérletből érte el? Van egy olyan sejtésem hogy ez a szám olyan 100-120 körül van.bnorbi82 írta:Ez 35 db szabadrúgásgól...
Azér ezt nem mondanám!!!Dinho a világ legjobb szabadrúgáslövője!!!LG írta:Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőttékbali 15 írta:Ő volt a világ legjobb szabadrúgáslövője........
Most volt amerikában a szabadrúgáslövő világbajnokság. Megsem tornáztatta a kapust. Bár ez csak egy aféle gálaféleség volt de ez azért tényleg gáz.
Amúgy Marquez nyerte a versenyt legallább is én úgy hallottam.
Beckhamről és Rivaldo-ról ne is beszéljünk... Én mindig is féltem mikor odaállt a labdához. Mindig azt mondtam hogy vagy belerúgja a sorfalba, vagy felévágja.Nem volt az az érzésem mint Beckhamnél vagy tényleg Juninho-nál. Ha ők álltak a labda mögött akkor azért számítottam a gólra vagy legalább egy nagyon veszélyes lövésre.LG írta:Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőtték
Na hát pont ezért nem értem hogy miért vagy elszállva Ronaldinho-tól ha a JELENLEGI focitudását nézed. Mondjuk a jelenlegi focitudása nekem a tavalyi szezonban mutatott, pontosabban nem mutatott játékát veszem. Mert nyáron ugye nincsenek meccsek. Igen igen, tudom. Ott volt az a bulimeccs Messi barátai ellen. Hát ha valaki az alapján ítéli meg egy játékos formáját, akkor... Könyörgöm...hagy ne dobjak már hátast attól hogy adott egy pár olyan labdát mint régen, meg sarkallgatott össze vissza. Ezzel mit ér pl egy bajnoki meccsen? Semmit. Futni is kell, és erőnlétileg most enyhén szólva sincs a toppon. Le kell futni a védőket, le kell fedezni a labdát, meg kell csinálni a cseleket. De az a baj hogy nem tudja már ezeket megcsinálni mert nincs hozzá erőnléte.bnorbi82 írta:Én Roni jelenlegi focitudását nézem, csak ez érdekel. Az, hogy mikor megy bulizni őszintén nem izgat. Messi példaképe, a világ legjobb szabadrúgáslövője, igazi egyéniség, szeme van a pályán. Úgysem mi döntjül el mi lesz vele, csak érdekel, hogy miért akarja sok ember, hogy menjen. Xavi szerintem elég gyengén irányította a szezonban a Barcát, neki senki nem szól, mondjuk ő nem a buli miatt, hanem ennyire volt képes.
Ronaldinhonak ahogy a formája, ugy a szabadrúgásai is mindig ingadoztak. Volt amikor hónapokig fos szabikat lőtt, máskor ontotta a szebbnél szebb gólokot belőle. De a világ legjobbja szvsz sosem volt ebben a műfajban, azért Juninho, vagy Pirlo, Del Piero ők azért jobban lőttékbali 15 írta:Ő volt a világ legjobb szabadrúgáslövője........
Most volt amerikában a szabadrúgáslövő világbajnokság. Megsem tornáztatta a kapust. Bár ez csak egy aféle gálaféleség volt de ez azért tényleg gáz.
Amúgy Marquez nyerte a versenyt legallább is én úgy hallottam.
A világ legjobb szabadrúgáslövője, jelenleg, te viccelsz emberbnorbi82 írta:Én Roni jelenlegi focitudását nézem, csak ez érdekel. Az, hogy mikor megy bulizni őszintén nem izgat. Messi példaképe, a világ legjobb szabadrúgáslövője, igazi egyéniség, szeme van a pályán. Úgysem mi döntjül el mi lesz vele, csak érdekel, hogy miért akarja sok ember, hogy menjen. Xavi szerintem elég gyengén irányította a szezonban a Barcát, neki senki nem szól, mondjuk ő nem a buli miatt, hanem ennyire volt képes.