lionelmessi19 írta:Én még jól emlékszem rá hogy ott sírt örömében a Bernabeuban, mikor bajnok lett a Madrid..

Azért nem kell elszontyolodni, Nadalt sem kell megutálni azért mert Real szurkoló. Nem kell fekete-fehéren tekinteni az emberekre. Magam madrid szurkolóként számos Barca szimpatizáns sportolót, közéleti személyt szeretek és tisztelek, ugyanakkor vannak olyan realosok, akiktől frászt kapok

A klubszimpátia nem élet-halál kérdése

A vizilabdához még csak egy hozzászólás tanulságos. Nem tetszett a magyar kommentátor kishitűsége, aki fél perccel a meccs vége előtt odaadta a győzelmet a szerbeknek, igen győztek, de az utolsó lövés ami kapufa lett be is mehetett volna. És akkor mi van? Kiderül hogy a közvetítő ősmagyar betegségben szenved időnap előtt felad minden reményt, ugyanez van a foci közvetítéseknél is. Ezt a mentalitást kéne legyőzni mindenkinek. Ezt a kishitűséget ami jellemző ránk magyarokra. Néha átkapcsoltam a szerb adóra, vajdasági lévén megértem a nyelvet. Szerb szemszögből 5-7-nél bezzeg üvöltött a riporter, hogy Ajde ajmo, svi u napad! Vagyis gyerünk mindenki támadjon, pedig 3 és fél perccel a vége előtt még mínusz 2-ben voltak...
Le lehet balkánozni a szerbeket, meg undorodni tőlük, viszont a mentalitásukat írígylem, ezt a soha fel nem adást ezt a pozitív életszemléletet, ami nem csak a sportban érvényes rájuk. Néha tanulhatnánk tőlük