Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elég nagy féreg a gyerek, remélem nemjön hozzánk...ezek után amit elért Manchesterben, így mondja hogy rabszolgának érzi magát?? képmutato kukikalap!ha elmegy a Unitedből, tuti hogy iszonyatosan megutálják a manchesteri szurkerek.megis érdemelné.barca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
Persze persze és ezt ki hiszi el a realosokon kívűllopakodo írta:edzőkeringő:
Carlos Queiroz
Manchester Unitedportugál szövetségi kapitány
Akkor valszeg céroni is megy a realba...85 misiért
Pont oda való ahová menni akar...a MU nagyobb klub annál,minthogy egy ilyen emberhez ragaszkodjon...barca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
Hy Guysbarca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
Hihetetlen... Aláír 2012-ig egy szerződést csak azért, h mégtöbbet keressen. Ő kényszerítette ki. Ezzel vállalja azt, h akkor 2012ig ott fog játszani. Most meg már menni akar, és ez modern rabszolgatartásnak minősül, ha nem engedik? Én lennék ilyen szintű rabszolga, ha ennyit keresnék..Boixos írta:blatter pepi ismét villantott
milyen érdekes, h ennek a fsznak akkor kell megnyilvánulnia, ha a madrid szekerén kell pattintani egy kicsit. először kitalálja, h mi legyen a mezükre írva, most kampányol cronaldo madridba igazolása mellett... sokkal egyszerűbb lenne, ha felvenné az otthoni gutimezét, amiben alszik, és kiírnák rá, h ő az rm fifához kihelyezett tagozata.
érdekes, amikor domeneh ugatta le és terrorizálta a válogatottból 40 évesen visszavonulni szándékozó makelelét, akkor nem volt ilyen érzékeny a főnök...
Messi az MessiMonti írta: Messi sem egy égi meszelő![]()
Gondoltam erre ,hogy talán e miatt ,de hát ha rúgdossa gólokat?
Messi sem egy égi meszelőbreywol írta:gyors, robbanékony, gólerős, csak sajna nagyon alacsony. gondolom a vezetők ilyenkor azt vetik fel, hogy könnyen felborítják, vagy "megeszik". amúgy én sem értem igazán. egy kisebb klubba szívesen látnám focizniMonti írta:Valaki aki ért a focihoz magyarázza már el nekem ,hogy Saviola miért nem tudja bejátszani magát sehova annak ellenére ,hogy minden csapatánál jól játszott és gólerős volt.
Nagyon kedvelem és ezért érdekelne bárkinek is a véleménye.
Itt max. csere volt ,a madridból is elmenőben van,egyszerűen nem értem
gyors, robbanékony, gólerős, csak sajna nagyon alacsony. gondolom a vezetők ilyenkor azt vetik fel, hogy könnyen felborítják, vagy "megeszik". amúgy én sem értem igazán. egy kisebb klubba szívesen látnám focizniMonti írta:Valaki aki ért a focihoz magyarázza már el nekem ,hogy Saviola miért nem tudja bejátszani magát sehova annak ellenére ,hogy minden csapatánál jól játszott és gólerős volt.
Nagyon kedvelem és ezért érdekelne bárkinek is a véleménye.
Itt max. csere volt ,a madridból is elmenőben van,egyszerűen nem értem
igen ezt én is olvastam!Szerintem is jó üzletet csinál vele aki megszerzi!Kár hogy nem mi leszünk azok!23 millio van der Vaartért szerintem nem lenne sok Hleb 15 millájához képest!Balinho írta:vdV-re a Real is feni a fogát... Ha sikerül megvenniük (23M a kivásárlási ára...) akkor hatalmasat szakítanak vele... Kár hogy nálunk fel sem merül...
Sztem meg nem akkora játékos, mehet oda nyugodtan. Örülök, h nem jött hozzánk.Balinho írta:vdV-re a Real is feni a fogát... Ha sikerül megvenniük (23M a kivásárlási ára...) akkor hatalmasat szakítanak vele... Kár hogy nálunk fel sem merül...
Ráadásul van der Vaart-ra is kivetették a hálójukatlluisllach89 írta:Hát én elnézést szeretnék kérni h Intert meg Cselszkit erősnek vártamLampardot nem engedik, Quaresma cucc megrekedt, Kaká meg nem akar elmenni, meg Milan nem fogadta el 94 millás ajánlatot
Azt kell mondjam Atleticoval számolni kell!!! Heitinga, Újfalusi, Coupet, Sinama-Pongolle, Paulo Assuncao, Maniche is visszatért az Interből már sok vizet nem zavart, és most tárgyalnak Artétával szal bő, minőségi keretük lesz.
Ez már köztudott volt, azokat nemértem, akik meglepődtek ezen. Klasnic-nak formába kell lendülnie, s egyelőre a Premier League-ben kétséges lett volna mennyi lehetőséget kap.kudu írta:Ivan Klasnic a Nantes ajánlatát fogadta el![]()
4 éves szerződést kötött a francia élvonal újoncával![]()
nem értem...
pedig hívta a Wigan, Besiktas, és az Atletico Madrid is