Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy olyan link a Messenger főablakban, h "Elfelejtette jelszavát?". Kattanj rá, és akkor elküldi az e-mail címedre az új jelszavat.MR.Barca írta: mert feltörték az enyém.
Milyen célból???MR.Barca írta:Valaki tud msn-t feltörni?Könyörgöm.
torrestoni írta: Oh, örök hála, bár a link, amit adtál, az női, de megtaláltam a férfit is, s van 100-as, köszönöm szépen!
Oh, örök hála, bár a link, amit adtál, az női, de megtaláltam a férfit is, s van 100-as, köszönöm szépen!csababarca írta:
esetleg:http://www.parfumcenter.hu/t_Giorgio%20 ... %20White_N
esetleg:http://www.parfumcenter.hu/t_Giorgio%20 ... %20White_Ntorrestoni írta:Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Magyarországon a parfümériák (mint pl.: Douglas) nem forgalmaznak már Emporio White (férfi) parfümöt, s az online üzletekben is elvétve találni.
Ha valaki tudna olyan üzletet, esetleg webshop-ot, ahol 100ml-es kiszerelésben vásárolható, esetleg Olaszországban jár mostanság, s tudna nekem hozni, az amint tud szóljon, nagyon hálás lennék érte.
Acqua Di Gio & Emporio White Forever
Akkor nincs más hátra, marad ez elem.Szandi írta:(Am meg tök fura, h egy pofa most regelt LM19 néven és az meg már lionelmessi19 beceneve. fura. )
limewire nem megylopakodo írta:orbit downloaderamúgy limewire-ral könnyebben letöltöd ,és az csak audio
vagy a másik free download managerMessa írta:És azt tudja valaki, hogy zenét milyen programmal lehet letölteni youtube-ról? Csak az audio része kéne, videoklipp nem kell hozzá. Előre is köszi.
orbit downloaderMessa írta:És azt tudja valaki, hogy zenét milyen programmal lehet letölteni youtube-ról? Csak az audio része kéne, videoklipp nem kell hozzá. Előre is köszi.
youtube downloader . Itt ki tudod választani hogy miben szeje le és mp3-at is tudsz belöle csinálni.Messa írta:És azt tudja valaki, hogy zenét milyen programmal lehet letölteni youtube-ról? Csak az audio része kéne, videoklipp nem kell hozzá. Előre is köszi.
Hát, én most vettem egy idegenbelit, 9000forintért, átutalással, postaköltséggel meg mindennel együttVictorValdes19 írta:Tezsvííííreim nem tudtok olyan boltot ahol eredeti Porto mezet tudnék szerezni![]()
(Persze Mo.-on belül gondoltam:D)
youtubegetLionel Messi Fan írta:youtube-ról tudja vki milyen programmal lehet letölteni a filmeket ????????
vilmso94 írta:Lampiao írta:Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani honnan tudom letölteni az Északi tenger kalózai című filmet?
Előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Torrent oldalakról : ha akarod letöltöm neked ha nagyon kéne
ha érdekel szólj !!! Mondjuk gyenge a netem lassan jön le a film de megpróbálhatom.
Lampiao írta:Sziasztok!
Valaki nem tudná megmondani honnan tudom letölteni az Északi tenger kalózai című filmet?
Előre is köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!