Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekünk nem kell olyan játékos aki csak a pénzért focizikMaxi írta:A pénzt!Morminho írta:Nem tom h Robinho meg Joaquin meg hasonló játékosok, mit esznek a reálban![]()
Bizony kijelentette, h a reálba akar menni.Nóbi írta:az biztos, hogy joaquin olyan csapatban érezné jól magát és játszana igazán jól, ahol nagyon sok kreatív ember van, akikkel egy hullámhosszon van. ő egy technikás csapatba való, nem egy szaros cselszkibe. az angol védők úgyis szétrúgnák. ha nem a pénzt nézi, minket választ!!!
bár ha jól tudom, ő real-drukker...
Szuro nélkulMorminho írta:Mit szóltok ehhez a csapathoz![]()
---------------------------Valdes-------------------------------
--------------------Puyol-----Gallas/Marquez-----------------
Belletti------------------------------------------------------Gio
------------------Xavi-(Van Bommel)-Deco------------------
Giuly-------------------------------------------------------![]()
--------------------------Ronaldinho---------------------------
----------------------------Eto'o--------------------------------
Ez sztem egy elég jó csapat lenne
Ez politikai célzás volt?Rapika írta:[quote="Nóbi]sőőt még valóságalapja is van a bal "oldalamnak"
Morminho írta:Mit szóltok ehhez a csapathoz![]()
---------------------------Valdes-------------------------------
--------------------Puyol-----Gallas/Marquez-----------------
Belletti------------------------------------------------------Gio
------------------Xavi-(Van Bommel)-Deco------------------
Giuly-------------------------------------------------------![]()
--------------------------Ronaldinho---------------------------
----------------------------Eto'o--------------------------------
Ez sztem egy elég jó csapat lenne
Ha elore jonnének a szélso védoink akkor 1 nagyobb csapat darabokra szedné a védelmunket.Cooltiszo írta:Hát már hogyne lehetne. Sok csapat játszik szélsők nélkül, iylenkor a szélsőhátvédek segítenek be a támadásban is többet, meg a 2 csatár is kimozog szélre. Ma már nincsenek oylan kötött posztok...LG írta: Szélsok nélkul nem lehet játszani...
Hát már hogyne lehetne. Sok csapat játszik szélsők nélkül, iylenkor a szélsőhátvédek segítenek be a támadásban is többet, meg a 2 csatár is kimozog szélre. Ma már nincsenek oylan kötött posztok...LG írta: Szélsok nélkul nem lehet játszani...
Ez a felálás, ugyanaz, mint a mostani csak Gallas+Del Horno lehetséges igazolásokkal kiegészítve + Riq. Nos, nemtom, h álná meg a jobbszélen a helyét, de amugy 1 így elképzelheto.Rapika írta:Khm...khm... Itt a javított verzió![]()
-------------------Valdes-------------------
Belletti----Puyol----Gallas----Del Horno/*Gio
-------------------Edmilson-----------------
-------Xavi-------------------Deco---------
--Riquelme-------------------Ronaldinho--
----------------------------------------------
-----------------Samuel Eto----------------
Ezzel a csapattal azoknak sem lehet bajuk,akik jobban szeretik Deco-t,mint Riquelmét,meg fordítva is!
Szélsok nélkul nem lehet játszani...Zsolti írta:Énis imádom Riquelmét,de az ő jövője már nem a Barcában fog folytatődni.meg is mondom,hogy miért:
......................V.V................................
Belletti.....Gallas......Puyí......Gio/D.Horno
.............Marquez/Edmílson/Motta..........
..........Xavi/Van Bommel.....Deco..........
........................Ronnie.........................
egy nagy név............................Eto'o...
tegnap azegész bilbaonak nem ment, külön pechje volt a santinak, h kihagyta a büntetőt a végén. ezzel együtt nagyon jó zsugás. tuti, h nem járunk vele rosszul.barcafan írta:Ezquerro a 27-28 évével azért nem számit öregnek sztem... Henke se mai gyerek és mégis itt van. egy meccs alapján nem kell elitélni senkit semNóbi írta:amúgy meg a tegnapi bilbao-betis meccsen nem győzött meg ezquerro... sőőőt a hatalmas kedvenceim: Yeste és Del Horno sem váltották meg a világot, de szerintem mindkettőjük jobb santinál.
félre ne értsetek, ezquerro jó játékos, de ennyi. nem barsza szintű és már nem is nagyon fog fejlődni.
ellentétben yestevel és del hornoval. ők még fiatalok is. és nagyonnagyon technikásak...
huuu, mekkorát játszanának ők a mostani csapatban, te jó ég...
Nem azért, de sztem rafa marquez jobb, mint edmilson. de ez már csak részletkérdés...A. Gábor írta:Igen.. ez nekem is teccik!!Rapika írta:Khm...khm... Itt a javított verzió![]()
-------------------Valdes-------------------
Belletti----Puyol----Gallas----Del Horno/*Gio
-------------------Edmilson-----------------
-------Xavi-------------------Deco---------
--Riquelme-------------------Ronaldinho--
----------------------------------------------
-----------------Samuel Eto----------------
Ezzel a csapattal azoknak sem lehet bajuk,akik jobban szeretik Deco-t,mint Riquelmét,meg fordítva is!
Ez az ötös ha megindul... hát az a védelem maradjon a talpán..