Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly a Valencia velük együtt menekült a kiesés elöl, úgyhogy... De! Neked legyen igazad! Én csak örülnék, ha nem 4, hanem 6végső esélyes lenne!Etooka írta: Valencia:Marchena,Silva,VillaNincs potenciál?(EB győztes csapat pillérei)
A Sevillából ugyan elmentek páran,de érkezni is fognak és a Sevila sohasem sínylette meg,ha elvesztett egy jó játékost(pl.:Ramos)
ez az elképzelésem nekem is meg am egyáltalán nem is biztos h megy roni a realba meg egyébkénr se illik odabadboyracing írta:szerintem abszolut nem attol lesz erösebb a real ha oda megy C.Roni ,menczel írta:szerintem barca,reál (ha megy croni) 40-40% atma 15% villareál 5% de a sevilla szerintem tök esélytelen a ligára meg a valencica is
sőt szerintem gyengébb lesz, a REALba a csapat összhang erős most,és ha
oda megy eg nagyképü világsztár lehet felbomlik
én igy gondolom
szerintem abszolut nem attol lesz erösebb a real ha oda megy C.Roni ,menczel írta:szerintem barca,reál (ha megy croni) 40-40% atma 15% villareál 5% de a sevilla szerintem tök esélytelen a ligára meg a valencica is
Valencia:Marchena,Silva,VillaYpsilon írta:Megint? Ha jól tudom tavaly nem ebböl a kettősből került ki...LG írta: Jók lehetnek ezek a csapatok, de én fogadni mernék, h a győztes megint a Barca-Real párosból kerül ki![]()
Idén viszont én is úgy gondolom, hogy így lesz. (Valójában tudom, hogy tavaly is így volt, csak zrikáltalak, sorry, de magas labda volt). Beleszólhat a Villarreal, és az Atletico, de főként az A. Madrid. Én a Sevillában(két meghatározó játékosuk kapásból nálatok van) és a Valenciában nem látom a potenciált.
Megint? Ha jól tudom tavaly nem ebböl a kettősből került ki...LG írta: Jók lehetnek ezek a csapatok, de én fogadni mernék, h a győztes megint a Barca-Real párosból kerül ki
én azért még a Valenciát sem írnám lebarca99 írta:ATMA tényleg erős lesz, már idén is jók voltak, csak a védelmük volt nagyon gyenge. Most azt is megerősítik...Barca, Real, Villareal, Atleticó, Sevilla... sztem mind esélyes a végső címre. Kemény dió lesz.
Jó, de már évek óta minden nyáron jól beerősitenek, és most lett meg először az eredménye.Fernando írta: Annyira semmi eredménye nemlenne akkor nem indulnának a BL-ben.
Jók lehetnek ezek a csapatok, de én fogadni mernék, h a győztes megint a Barca-Real párosból kerül kiBarca, Real, Villareal, Atleticó, Sevilla.
Inter. 90%.Robi_Santiago7 írta:Nem tudjátok h Quaresma hova megy mert ?hallok itt olyanokat h az inter liverpool meg arsenal de én nem hinném egyiket se
igen, most már hivatalos. nagyon sajnálom, elfért volna a padonBlest írta:Güizat leigazolta a Fenerbache, most hallottam a rádióban
, 5évre ír alá, keresetére nem emlékszem pontosan, de vagy 3 vagy 5 millió euró lesz.
ja és a vételára 18millió euró körül lehetett
????? Mért?Blest írta:topfocihuszárdavi10 írta: Lampard már az Interé...
Lampard már az Interé...Fernando írta:Ekkora hüyeséget
Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin
Arsavin még Lampard helyett oké. De sztem Lampard marad. Zsirkov kinek a helyére? ugyanmár. Meg Pavjucsenko? Sevcsenko, Drogba, Joe Cole elé?
jobb lenne, mint Ade, arról nem is beszélve, h kb fele annyiba kerülne... azt a maradék 10-15 millát hozzácsapjuk a balszélsőre szánt pénzhez és megvan Silva.Replay írta:Egyre több helyen olvasni, hogy Güiza a Fenerbahce-ban folytatja...