Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nemtom,de neki mindenképp helye van a kezdőben,akárki jön hozzánk!Igaz én elég elfogult vagyok Xavival kapcsolatban,de szerintem helye van a csapatban.Nem vagyunk mi Margit,hogy a törzsjátékosainkat leültessék a padra,mint ők Gutit....LG írta:Es ha Ronie kozéppen játszana, akkor mi lenne Xavival![]()
Nem jobb szélre, hanem átállni két csatárra!Amúgy meg Henry tud balszélsőt játszani(a Juvéban is ott játszot!) Ronnie ugyis középen játszik mostanában!LG írta:Henryt jobbszélreAkkor már igazoljunk vérbeli jobbszélsot
Én Guily helyére gondoltam őt!De mint már sokszor leírtam nem kell leigazolni de ha jön én nagyon örülni fogok!LG írta:Es EtooMaxi írta: Sztem azért nagy erősítés lenne Henry!eg idényben minimum 20 gól!![]()
Es EtooMaxi írta: Sztem azért nagy erősítés lenne Henry!eg idényben minimum 20 gól!
sztem, nem lenne akkora király, mint a casillas. okés, h profizmus, meg h nem felejtene el védeni, sőt a reflexei is ugyanolyanok maradnának, de azért a casillasnak az élete a margit, ezt a pluszt meg semmiféle profizmus nem tudja pótolni. hülye a perez, ha ezt megteszi, megint a "nagynévre" megy rá. bár nekünk ez nem akkora gáz.LG írta:...Gigi Buffont megakarják venni Casillas helyett...nos o még Casillasnál is jobb, de nem sokkal, ugy h olyan komoly erosítést nem jelentene a realnak.
Sztem azért nagy erősítés lenne Henry!eg idényben minimum 20 gól!LG írta:Azért Cesár is jo kapus, bár akkor télleg nem itt tartan a reál. De h Gigi Buffont megakarják venni Casillas helyett...nos o még Casillasnál is jobb, de nem sokkal, ugy h olyan komoly erosítést nem jelentene a realnak. Ugyanez a helyzet nálunk Henryval.
De tényleg...Szerintetek akkor hol állnának ha nincs nekik Casillas,hanem mondjuk Cesar a kezdőkapusuk?Boixos írta:ha már van egy [auto_cenzúra] csapatuk...Rapika írta:Engem a legkevésbé az érdekel,milyen kapusa van a manchesternek!![]()
Csak a realnak legyen [auto_cenzúra] kapusa!
ha már van egy [auto_cenzúra] csapatuk...Rapika írta:Engem a legkevésbé az érdekel,milyen kapusa van a manchesternek!![]()
Csak a realnak legyen [auto_cenzúra] kapusa!
a raul az a legnormálisabb az egész reálból,de ezt már eddig is tudtuk.LG írta:Raul a Racing elleni meccs után nyilatkozott:Nem pont így, de a lényeg ez volt. Sztem ez 1 abszolutt szimpatikus nyilatkozat 1 osreálostol. Most a szarrágo bíros nyilatkozata jutott eszembe..Mindent megteszunk, h ha a Barcelona megnyeri a bajnokságot, akkor azt ne azért tegye, mert mi gyengén teljesítunk, hanem mert 1 kiválo csapat.