Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
fir3bird írta:norbert55 bannolva lett?csak mert elég rég írt az igazolások topicba
![]()
látom ezt az offtopicot nekünk találták kiDemonhunter írta: Tényleg! A legyél pozitív pozitívabb mint a ne legyél negatív!![]()
![]()
Tényleg! A legyél pozitív pozitívabb mint a ne legyél negatív!breywol írta:Hát jól van. Elnézem.Demonhunter írta:A "van egy két szókincsed"et viccnek írtam kisfiam!![]()
Ne legyél negatív!A ne legyél negatív helyett pedig inkább azt: legyél pozitív
![]()
Szép napot Mindenkinek
Hát jól van. Elnézem.Demonhunter írta:A "van egy két szókincsed"et viccnek írtam kisfiam!![]()
Ne legyél negatív!
A "van egy két szókincsed"et viccnek írtam kisfiam!breywol írta:Nekem csak 1 szókincsem van... hm...Demonhunter írta:VT, nem sértésnek mondom, de hogy tudsz mindenről ilyen sokat írni?Van egy két szókincsed!![]()
Kinek mi a szenny.Varga Tamás írta:He-he, az USA megoldotta a kurucinfo nevű szennyoldal problémáját. A szerver szolgáltatója egyszerűen lekapcsolta az oldalt. Nagyszerű![]()
![]()
![]()
Nehéz lesz neki, hamarosan ugyanis egy hét pihi vár rá - ismét.fir3bird írta:Szerintem norbert55 nagyon arra gyúr hogy meglegyen az 1000. hsz-e.![]()
Ő is összevissza írogat az igazolások topicba, sztem csak azért hogy végre jubiláljon
![]()
amúgy továbbra is elég gáz az igazolások topic
súlyos mi folyik ott...
Nekem csak 1 szókincsem van... hm...Demonhunter írta:VT, nem sértésnek mondom, de hogy tudsz mindenről ilyen sokat írni?Van egy két szókincsed!![]()
Nekem tetszik!!Blest írta:Nah.. ezzel is készen lennék - Messidona lett a címe![]()
-
http://www.youtube.com/watch?v=NvuzQbxK70Q,
"semlegesen" megnézve talán túl sok időt szenteltem egy-két eseménynek, és talán kicsit kevesebb lett az effekt mint amennyit kellett volna, de ennek lehet az is az oka, hogy eleve nem akartam olyan videót készíteni ami orrba-szájba van effektezve![]()
![]()
várom a kommenteket![]()
amúgy 1 nap alatt dobtam össze
Azt írtam, ha kapnék egy levelet, így reagálnék. Ha számodra ez a mondat felfoghatatlan, ajánlom az általános iskola 1. osztályát. Hol olvastad, hogy felhívnám őket telefonon? Kész vagyok teljesen.Benga írta:Szóval ha kapnál egy levelet felhívnád őket és közölnéd velük ezt így?
Ahogy érzed.
5 év múltán. Ne röhögtess.Benga írta:Amúgy bocs Tamás, de teljesen, olyan mint, ha két ember írna a neveden. Tehát van az egyik aki minden trágárságot kikér magának és komoly.
A másik pedig macskákat fecskendőz és feleslegesen káromkodik. Ez a bekaphatják meg tök értelmetlen. Ők a munkájukat végzik.
Csongornak meg szíve joga befizetni. De ettől még nem kéne a jobb sorsra hivatott eszközödet felajánlani nekik. Még ha szeretnél jópofának tűnnik vagy ilyesmi akkor se. Mert így igazából nehéz komolyan venni azokat az írásaidat amikor elítéled az ilyen dolgokat....