Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az eb-n figyeltem Silvát, de szerintem egyáltalán nem játszott annyira jól, hogy a Barcába jöjjön. Ronaldinho helyett meg pláne nem.norbert55 írta:Még Silvára van esély.De Villa maradni akar.Állítólag a Valencia egy jobb feltételű szerződést is kötne vele.Szal Silva 20-25-ért elhozható de Villa-ra kevés az esély.Nemcsak nekünk.A többi sztárklubnak is.(Chelsea,Liverpool,Real)
A Valencia játszik UEFA kupát(Mert megnyerték a spanyol kupát).Messi-#19 írta:forrás??? szerintem nem akakr maradni mer akkor nem in dulhatna sem UEFA-kupán sem BL-ennorbert55 írta:Még Silvára van esély.De Villa maradni akar.Állítólag a Valencia egy jobb feltételű szerződést is kötne vele.Szal Silva 20-25-ért elhozható de Villa-ra kevés az esély.Nemcsak nekünk.A többi sztárklubnak is.(Chelsea,Liverpool,Real)
és szerintem te se csak a saját bajnokságodban akarnál játszni ha Európa bajnok lennél hanem nemzetközi porondon is
szerk.: az előkészítő meccseinket hol lehet majd megnézni??(lehetőleg élőbe)
Bocs az OFF-ért
forrás??? szerintem nem akakr maradni mer akkor nem in dulhatna sem UEFA-kupán sem BL-ennorbert55 írta:Még Silvára van esély.De Villa maradni akar.Állítólag a Valencia egy jobb feltételű szerződést is kötne vele.Szal Silva 20-25-ért elhozható de Villa-ra kevés az esély.Nemcsak nekünk.A többi sztárklubnak is.(Chelsea,Liverpool,Real)
ez az egész röhejes!!! tudod mikor engedi el Torrest Benitez?? soha!!! pláne nem ennyiért!!chonggy írta:A Chelsea meg akarta volna venni Torrest.Benitez azt mondta,hogy 15 M + Malouda és vihetik.Arra gondoltam,hogy elfogadjuk a chelsea ajánlatát,odaadjuk Samut a chelseanak malouda+22M,ahogy az ajánlat volt.Azután pedig maloudát odaadjuk liverpoolnak és hozzáfizetünk 15 M,és elkapjuk torrest.tehát csináltunk egy jó csatárcserét,és még 7 M meg is marad![]()
![]()
tudom h komplikált,de sztem végbevihetö
Biztos, h végbevihetőchonggy írta:A Chelsea meg akarta volna venni Torrest.Benitez azt mondta,hogy 15 M + Malouda és vihetik.Arra gondoltam,hogy elfogadjuk a chelsea ajánlatát,odaadjuk Samut a chelseanak malouda+22M,ahogy az ajánlat volt.Azután pedig maloudát odaadjuk liverpoolnak és hozzáfizetünk 15 M,és elkapjuk torrest.tehát csináltunk egy jó csatárcserét,és még 7 M meg is marad![]()
![]()
De torres nem véletlenül ment angliába. ő ott kar játszani ahogy teszi ezt Fabregas és Xabi Alonso. Nem hinném hogy Torres Madridiként idejönne a Lierpoolból egy sikeres év után....chonggy írta:A Chelsea meg akarta volna venni Torrest.Benitez azt mondta,hogy 15 M + Malouda és vihetik.Arra gondoltam,hogy elfogadjuk a chelsea ajánlatát,odaadjuk Samut a chelseanak malouda+22M,ahogy az ajánlat volt.Azután pedig maloudát odaadjuk liverpoolnak és hozzáfizetünk 15 M,és elkapjuk torrest.tehát csináltunk egy jó csatárcserét,és még 7 M meg is marad![]()
![]()
noname írta:Semmi új.A Milan úgy néz ki h végegesen kiszállt, mi megtesszük lassan az utolsó ajánlatot, ami 35 milla körül lehet.roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
ezt valaki nekem magyarul?! előre is köszönöm!
![]()
![]()
Haggyad már ezt az Adebayor gyereket mit favorizálod itt???? Ilyen csatár mint ő van 200 másik....5-10 millióért még oké lenne de 35 ért(???) ez több mint nevetséges. Torrest tavaly a Liverpool 25 millióért vette. VIlla ára kb 30 millió, Arshaviné 20-25 millió akkor mért adnánk 35 milliót egy névtelen labdarúgóért akinek volt egy jó éve???norbert55 írta:A Ronniért kapott 20+Decoért kapott 10=30.25-öt kérnek Silváért.Ebből a 30-ból simán kilehet fizetni Silvát.És amit Eto'o-ért kapunk majd(valszeg 35 körül) azt is rákölthetjük Adebayorra.
csak a szokásos, folyogatnak a tárgyalások, máér csak mi maradtunk, a milan kiszállt.roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
![]()
![]()
Semmi új.A Milan úgy néz ki h végegesen kiszállt, mi megtesszük lassan az utolsó ajánlatot, ami 35 milla körül lehet.roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
![]()
![]()
Meg azért még jöhetne más is nem csak ezek a játékosok bár ebből is van kettő aki nem kellRio Buscape írta:A szavazás a lehető legjobban végződött !!
Maradtak laportáék, ugyanakkor óriási teher nehezedett rájuk, tudják, hogyha nem alakítan maradandót sürgősen menniek kell!!!
Adebayor jöhetne már a héten, jööjön Hleb/Maluda is és Hernanes és kezdjük a felkészülést
LG-nek adok igazat én nekem is ez a véleményem.Egy telitüzelt sztárcsapatot nagyon kevés edző lenne képes jól irányítani(Ferguson,Lippi,Wenger).A Real sem volt képes hosszú távon nyerni Raul,Beckham,Figo,Zidane,Ronaldo nevekkel.breywol írta:szegények dolgoznak rajta, ne bántsátok Őket, csak jót akarnak nekünk
sztem sem Hleb, sem pedig Ade nem kell nekünk. úgy bánt, hogy mindig ilyen B-kategóriás játékosokat nézünk ki magunknak. lehet köpködni. remélem nincs igazam.
mért,láttátok már játszani Assulint?czaki írta:de ha nem lesz klasszikus szélső akkor azt a posztot Iniesta is hibátlanul játssza. Ronnie meg nem fog itt maradni, de ha arra gondoltál akkor a kispadra jó lehet Assulin.norbert55 írta:De mivel nem lenne alapfelállásban szélső támadó ezért Ronnie nem is férne be.Kispadara meg még jó Assulin.