Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neee mááán...antiimperialista írta:Angol lapok már tényként közlik, hogy Halmosi a Hullba igazol. Sok sikert! (Mondjuk a kiesés biztosnak tűnik)
Augsburgban megszerezte első gólját a félelmetes Szabics-Torghelle csatárkettősA gólt előbbi beadásából utóbbi fejelte. Egyébként 4-1-re kikaptak a Stuttgarttól, de Sanyi g
góljával még 1-1 volt az állás.
Egy évre került az Sassaulohoz, kölcsönben.fUtBoLiStA írta:Azt nem tudja valaki hogy Filkor csak kölcsönbe ment-e vagy végleg eladták az olasz másodosztályú Sassuolo-nak?
Mindenesetre úgy néz ki, hogy Filkor nem kap szerepet az Internél a későbbieknek, ami mondjuk várható is volt sajnos... Még fiatal, de "csak" egy olasz középcsapatba tudnám maximum elképzelni.
Egy jobb csapatban nemtudom mennyit játszana. De tény hogy azért a Fulhamnél erősebbet is választhatott volna ahol még mindig rendszeres játéklehetőséget kap.Zozzy 5 írta:Fulham?Jobb csapatban a helye...
Bentex?bouba írta:Mi is annak az oldalnak a címe ahol meg lehetett nézni a külföldön játszó magyarok teljesítményét
Csak ne a kiesés ellen küzdjenek...Saviola írta:Nagyon helyes,a Fulham mindenképpen előrelépés,remélem jól fog teljesíteni.
Gera poWer
Mi nem tudunk a dolog hátteréről semmit!Nem egyszer lepődtem meg bizonyos játékosokon, hogy ezek megőrültek, hogy ebbe a csapatba igazoltak!Általában ilyenkor az előző csapatuk kiesett, az ahova igazoltak pedig stabil csapat lett!Nagyon remélem arról van szó most is, hogy Gera tudja kiket fog igazolni a Fulham, milyen terveik vannak..!Vegyük példának Lőw Zsoltot!Amikor a Hoffenheimbe igazolt mindenki röhögött, meg gúnyolódott, hogy ide süllyedt, de ő tudta milyen tervek vannak és érezte, hogy azok megvalósíthatók ezért belevágott!Most ismét Bundesliga játékos...!antiimperialista írta:Még nem hivatalos a Fulham, tavaly nyáron is leírták, hogy Gerzson a Boroé, aztán mégse lett semmi a dologból.
HA tényleg oda megy, akkor szerintem jaj, mert elég sanszos, hogy a kiesés ellen fognak küzdeni, bár jól csengő neveket dobtak be, mint lehetséges igazolásokat: Cissé, Saha, Evra pl.
Ha Gera stabil kezdő lesz, és igazolnak még, akkor akár jól is sülhet el a dolog, de jelenleg nagyon szkeptikus vagyok...