Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert pl tegnap kiderült h Malouda nem kell Arshavin pedig már az orvosin is túl a Chelsea-nél.Akk minek tegyem ki ha már nem valós.Ilyenkor további jelölteket keresekzerom írta:Norbi miert van az, hogy egyik nap Malouda, masik nap Arshavin, harmadik nap pedig Silva a szimpatikusabb szamodra az alairasodban??lepj meg egy valasszal ... thx.. mert szamomra egyebkent erthetetlen
De ha 11 "ilyen B kategóriás" játékos csapatként működik, sokkal erősebb, mint egy csapat tele sztárokkal amelyek nem. A tavalyi Arsenal és Barca között is zongorázni lehetne a különbséget. Jó, mind2 3. lett, de azért a RM meg Villarreal pöppet gyengébb mint Chelsea, Mu párosbreywol írta:szegények dolgoznak rajta, ne bántsátok Őket, csak jót akarnak nekünk
sztem sem Hleb, sem pedig Ade nem kell nekünk. úgy bánt, hogy mindig ilyen B-kategóriás játékosokat nézünk ki magunknak. lehet köpködni. remélem nincs igazam.
Azért két hónap már nincs...Hozzászólva a témához: van még közel 2 hónap találni játékosokat a megüresedő helyekre. Kapkodni csak akkor kell, ha komoly ajánlatot kapunk Eto'oékért, mert a bl selejtezőkön nem lehet hiányposztja a csapatnak. Adebayort és Hlebet nem szeretném Barca mezben látni, ezért valószínű ők vagy legalább az egyikük fog érkezni.
Ő már csak nyom egy Alt+random billentyű kombinációt mire a billentyűzet kiad egy újabb Barca felállást.Perrero írta:
te pár napja megigérted, hogy több felállást nem irsz... gerinces ember vagy, gratulálok
bobby, sztem ne akard, hogy véleményt irjunk...
de ha nem lesz klasszikus szélső akkor azt a posztot Iniesta is hibátlanul játssza. Ronnie meg nem fog itt maradni, de ha arra gondoltál akkor a kispadra jó lehet Assulin.norbert55 írta:De mivel nem lenne alapfelállásban szélső támadó ezért Ronnie nem is férne be.Kispadara meg még jó Assulin.
Persze...Egy fiatal gyerecskének pont az a föladat való, h a világ 1kori legjobbja helyén játszon. Magadnál vagy, embernorbert55 írta: Ronniéra elégg lenne Assulin.
felőle hír.
Ha igaz, akkor télleg jó üzletet csináltak, de ezzel várjunk mégBányász írta:Viszont ami a rövid hírekbe szerepel 15 millió euró az szerintem abszolút nem sok érte...sőt.LG írta:Én se bánnám, ha ide jönne, csak ne kérne pofátlanul nagy összeget a Zenit érte, mert az a 25 millió font rengeteg.
Ha igaz amit írnak akkor nagyon jó üzletet csinált a Chelsea.
Szerk:
Egyébként ez mien fura mondat már....![]()
![]()
A hírek kiemelik, hogy Arsavin ugyan inkább Barcelonába akart volna szerződni, a játékstílusának az angol futball jobban illik, ezért dönthetett játékos e mellett.