Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha jól emlékszem ezt nem mondta konkrétan,csak egy lehetőségnek nevezte.Varga Tamás írta:66,67%-nál. De, Ingla azt mondta, amennyiben az igenek aránya meghaladja az 50%-ot, az igazolások lezárulta után önként felállnak.laxa1990 írta:Am. hány %nál kéne Laportáéknak távozni, mer' már elfelejtettem, am. sztem is maradjanak, márcsak Arshavin igazolása miatt is.
Nem voltam az elmúlt 3-4 napban gépközelben, ezért még az is lehet hogy itt eurobarcán volt, mindenesetre nekem elkerülte a figyelmemet ez a megnyilvánulás.Varga Tamás írta:66,67%-nál. De, Ingla azt mondta, amennyiben az igenek aránya meghaladja az 50%-ot, az igazolások lezárulta után önként felállnak.laxa1990 írta:Am. hány %nál kéne Laportáéknak távozni, mer' már elfelejtettem, am. sztem is maradjanak, márcsak Arshavin igazolása miatt is.
66,67%-nál. De, Ingla azt mondta, amennyiben az igenek aránya meghaladja az 50%-ot, az igazolások lezárulta után önként felállnak.laxa1990 írta:Am. hány %nál kéne Laportáéknak távozni, mer' már elfelejtettem, am. sztem is maradjanak, márcsak Arshavin igazolása miatt is.
66.66laxa1990 írta:Am. hány %nál kéne Laportáéknak távozni, mer' már elfelejtettem, am. sztem is maradjanak, márcsak Arshavin igazolása miatt is.
Előre is köszi
Perxe, azt nem mondtam, hogy ezért hátba veregetés jár nekik, nem szép dolog, de ezt csak azért fejtettem ki ilyen hosszasan, mert nem értek egyet azzal, hogy le illene mondaniuk Joan-éknak. Aki csak tehette, annak el kellett volna mennie, mivel így ilyen kérdéseket gerjeszt, s vitákat, mint amiért én is leírtam az okoskodásom. Ezt elkerülhették volna, legalább 70%-os részvétellel. Azzal már nem lehetne vitatkozni (szerintem).LG írta:TorrestoniÉn értem amit mondasz, és van benne vmi...
DEMindkét féllről, mindenki a szavazásra szolitotta föl az embereket. Tehát, akik Laport maradását akarják, és nem mentek el szavazni, azok elég [auto_cenzúra] emberek, h ennyit sem voltak képesek megteni, szóval ők nem igazi támogatók
Nem elmenni szavazni, 1et jelent a tartózkodással.
Másik dolog: amit az internetes felmérésekről mondtál, azt honnan szedted. Mert itt az 1ik cikkben azt irták, h azokon is kb. hasonló eredmény jött ki, vagy is kb. 60/40 az igen/nem arány.
Én arra gondoltam, hogy pl. a romániai magyarok állampolgárságáról szóló referendumra nem mentem el, mert nem voltam tisztában a következményekkel, s amíg nem hívák fel rá a figyelmem, s magam utána nem jártam, addig nem is érdekelt mi lesz a végeredmény, s most hagyjuk a nemzeti identitásom. Más..., a legutóbbi választások alkalmával voltak szimpatikus pártok, de számomra egyik sem megbízható (s sok soció szemében sem Laporta, sem Rosell nem az), ezért maradtam otthon. Ellenben a vizitdíj nagyon ellenszenves volt, ezért elmentem szavazni.Varga Tamás írta:Torrestoni!
Akkor egy kérdés. Adva van egy ország, mondjuk az USA (azért nem MO., hogy ne legyen belőle vita). 2004-ben volt egy elnökválasztás. Tegyük fel, hogy Te megveszekedett Bush-fan vagy, kedveled, Ő a legnagyobb fószer, a legalkalmasabb. De nem mész el szavazni, mert Te nem akarsz változást, Neked megfelel "Duplavé" az elnöki székben. Viszont, távolmaradásoddal a vereségét segíted elő. Érted a példát, mire akarok kilyukadni. Na, ezért sántít a megközelítésed.
Szerintem.
Ment egy pü. Norbi.norbert55 írta:35 százalékos feldolgozottság után a Laporta leváltását követelő igenszavazatok 61.5 százalékos többségben vannak, a nemek 36.9 százalékon állnak. 1.28 százalék tartózkodott, kevés az érvénytelen szavazat.22:40 -
Ez nem sok már 35%-nál?
Ez az, menny Barcelonába, és mond meg nekikDemonhunter írta:.-"Laportáknak maradniuk kell és kész!