A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Hagyjad Miki. Aki nem akarja az úgyse fogja megérteni.Johannes írta: A már említett madridista ismerősöm, soha nem hangoztatja, hogy mekkora madridista meg hogy hasonlok. Előbb mintha Calderont láttam volna a nézőtéren, illetve csapbol is azfolyik hogy igy madrid ugy madrid tehát.....
Ne aggódj, csak piszkálódik.Mihu írta:Hát kb úgy hasonlítható össze, hogy kb olyan barátkozni egy Madrid szurkolóval, mint innen Magyarországról szurkolni egy Madrid szurkoló spanyol teniszezőnek.Johannes írta:A kettő, hogy hasonlítható össze?![]()
Egyébként, nem nincs túl sok madridista barátom, aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.Egyáltalán nem találok kivetnivalót ebben

A már említett madridista ismerősöm, soha nem hangoztatja, hogy mekkora madridista meg hogy hasonlok. Előbb mintha Calderont láttam volna a nézőtéren, illetve csapbol is azfolyik hogy igy madrid ugy madrid tehát.....ozsimiki írta:na látod,itt se fociról van szóJohannes írta: aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.![]()
4-4
Hát kb úgy hasonlítható össze, hogy kb olyan barátkozni egy Madrid szurkolóval, mint innen Magyarországról szurkolni egy Madrid szurkoló spanyol teniszezőnek.Johannes írta:A kettő, hogy hasonlítható össze?![]()
Egyébként, nem nincs túl sok madridista barátom, aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.
na látod,itt se fociról van szóJohannes írta: aki pedig van azzal messziről kerülöm még a foci-témáját is.

A kettő, hogy hasonlítható össze?Mihu írta:Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
Szerintem Nadal amúgy simán pártoló tagja a Madridnak
Neked nincsenek madridista barátaid?
őőő kérdem én mi köze van a tenisznek a focihoz?Johannes írta:
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol neki
Ne is minősítsdJohannes írta:És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
Miért Rafának nem adatott meg, h összekapja magát az eső által?ozsimiki írta:De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.![]()
Esőmenő lesz,mint Hamilton.
Megint jót tett neki az eső,két ásszal jött vissza...Rafának marad a frenetikus elütések sorozata![]()
Itt legalább nem lesz tiebreak, két game különbséggel kell nyerni.
És sok 'nemminősítemmilyen' magát barcelona szurkolónak mondó egyén, ezek után szurkol nekiMihu írta:Óóóóóóóóó még Lopez Caro is ott van![]()
![]()
De rosszfelé gondolkodtál mostkovinho írta:
Egyébként meg hangosan gondolkodtam, nem pedig szemre hánytam.

Fuss neki még egyszer.kleno04 írta:Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.
![]()
Láttad a meccsetkovinho írta:Nem voltam itthon, de nem gyenge meccs lehetett, és még nincs vége. Hihetetlen.
Gyerünk Federer!Ha nyer az mák, érdekes.
Amennyit Te nyertél nem is csoda, h elfelejtetted.Azt mind észben tartani.Varga Tamás írta:Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.
Igaz, el is felejtettem...Lehet, orvoshoz kellene fordulnom, vagy a Cavinton is megoldja a problémámat?szergoka írta:2001-ben Sampras nyert rövidített játékokban agassi ellen és nem fordítva.

altatóval... vagy az doppingnak minősül?Replay írta:Ha ma nem tudják befejezni, hogyan tudnak aludni majd?
Német az asszony! Szerinted?!Varga Tamás írta:De, hadd kérdezzem meg: nem hat Rád kisebbségi érzésként, hogy az asszony egy kicsit több versenyt, Grand Slam-et nyert? A kupái mellett a Tieidnek van még hely a polcokon?