Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Inkább Silva, nálam nem kérdés.MichaaBee írta:bezzeg nekünk 25-ért sem adnák!(jah, amúgy Arshavin párti vagyok
de nem sírnék Silva miatt sem)
Nagyon erős lesz a Villarreal is mint ahogy az Atlético is.Lionel85 írta:Ariel Ibagaza
MallorcaVillarreal
Igen én is ere gondoltam első gondoltatbaLG írta:Sztem a foci24s hir meseDe most komolyan, Abrának annyira csak nem ment el az esze, a foci24ből meg kinézem, h ezt ők találták ki.
Cechvel ??mienk lesz :Dam igy nem lene rosz a Chelesealopakodo írta:Az angol Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics azt tervezi, hogy fellendíti az orosz piacot és több neves honfitársát a Stamford Bridgere csábítja. A hírek szerint a Chelseahez tart a bronzérmes orosz válogatott négy klasszisa, Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin. Abramovics azt szeretné, ha a játékosok a Chelseanél végleg beérnének, s meghatározó játékosai lennének a klubnak, majd ezt követően akár tovább lehetne őket jó pénzért adni. Arsavinért a legnagyobb a harc a piacon, hiszen őt Deco helyére kiszemelte a spanyol Barcelona is, ám a 24 millió fontos átigazolási díj lehet, hogy elriasztja a katalánokat. Abramovics hajlandó ezt az összeget kifizetni a Zenitnek Arsavinért. A másik három játékos szinte már elkötelezte magát a Chelseahez és Abramovicsnak.
by:foci24
szerk:akkor cech-vel mi lesz?
A barca a kedvencesoadroli írta:Arshavin menjen csak Chelsea-be!
De a Barca kedvenc csapata.soadroli írta:Arshavin menjen csak Chelsea-be!
Iagzából nem egy poszt a két játékos. Én mindkettőnek örülnék.soadroli írta:Szerintem Arshavin egyáltalán nem kell!Silva annál inkább.....
Zaratenak a testvére az ügynöke, abban a válogatottban játszott ő is, ahol Kun Aguerö világbajnok lett.(U20 asszem). A testvére meg eladta az arabvilágba, mert a családnak rettenetes anyagi körülményekben kellett élnie. 2év arabvilág-16 millió euró. Ez még egy focivilágban volt asszem.Traditional írta:Tud valaki valamit erről a srácról?SZámomra teljesen ismeretlen.Fernando írta:Miralem Sulejman
Mauro Zaraté
Al SaddLazio
(amúgy üdv a fórum tagjainak)