Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jode mos neki mi köze van hozzá hogy ki a barca elnöke..... ez sztem hülyeség hogy ö is szavazhatnorbert55 írta:Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
Igen. Tudtommal a Szőke Angyal is pártoló tagja a Barcelonának.norbert55 írta:Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
Igen van. Rijkaardnak van? Kíváncsi lennék ő mire szavaznanorbert55 írta:Am Schuster is szavazhatna nem?Neki is van sociók tulajdoni kártyája nem?
Neked legyen igazadLos Banditos írta:Ha gondolok küldök SMS-t csak passzold át privátba a számod. Egyébként még ma olyan éjfél fele megfogjuk tudni az eredményt.MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt
Laporta maradása lesz az eredmény.
"...Holnap kora reggel indulok New York-ba..."Varga Tamás írta:A végeredményt még ma este közzéteszik.MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt
Ha gondolok küldök SMS-t csak passzold át privátba a számod. Egyébként még ma olyan éjfél fele megfogjuk tudni az eredményt.MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt
Legközelebb majd biztos meg fognak kérdezni téged hogy csinálhatjuk ekkor meg ekkor? Nem fogsz elutazni sehova? Lesz internethozzáférésed?MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt
A végeredményt még ma este közzéteszik.MichaaBee írta:Akkora kitolás ez az egész, hogy pont július 6-ra tették ezt a szavazást! Holnap kora reggel indulok New York-ba, és magyar/spanyol idő szerint este 11-kor landol a gépem a JFK reptéren. Aztán megyek egy hotelba 4 napra, ahol megintcsak nem lesz semmilyen internethozzáférés, így a szavazás után kb. egy héttel fogom megtudni a végeredményt
Ezért is jó, h nem mi döntünk. Kint csak jobban belelátnak ebbe.Perrero írta:Sokan divatból igeneznek illetve nemeznek... azt se tudják mivel járna egy elnökváltás, meg hogy ki az a Rossel... meg hogy miért menjen/maradjon Joan
Értem!Perrero írta:nem, erre irtam: "Azokat nem értem, akik itt a fórumon is előszeretettel hangoztatják, hogy mennyire tisztelik "véznát", (még ma is, s tény, hogy sokat köszönhet neki a jelenlegi elnökség is, szvsz árnyékban dolgozva jelentős befolyással bír), akkor miért vannak Laporta ellen."
és nem azt mondom, hogy aki Laporta ellen van az csak divatból.. -és forditva
Most én is csak feltételezek, hiszen nem tudhatom.Perrero írta:Mosquito, sok a hszedben a "ha" illetve az "elbujtatott" ha
Az, hogy aláírásukkal hozzájárultak a szavazáshoz, nem biztosan egyezik meg azzal, hogy ma az igenre voksoltak, s ezért szerintem nem lehet biztosra venni 9000 igent.Mosquito írta:~25000 szavazó eddig. Ebből lehet váltás lesz, ha az a 9000+ ellenlábas mind elment szavazni és még akad pár ezer hasonlóan gondolkodó azok között akik előzetesen nem írták alá a referendumot, de elmentek ma szavazni.
Ha rám (is) értetted, akkor azt mondd ki nyíltan, s én szívesen leírom az érveim, ill. visszaolvasva is találhatsz közülük...Perrero írta:Sokan divatból igeneznek illetve nemeznek... azt se tudják mivel járna egy elnökváltás, meg hogy ki az a Rossel... meg hogy miért menjen/maradjon Joan
Hogyan tudtok ennyire mérhetetlenül önteltek/sry magabiztosak lenni, ezt fel nem fogom. Honnan veszitek ennyire biztosra, hogy csak is a Ti véleményetek a helyes és valós?gekkodan írta:Nagyon remélem, hogy ma észnél lesznek a szavazók és véget vetnek a Laporta-érának. Innen már annyira nehéz lenne feltámadni, hogy jobb ha meg sem próbálják szegénykéim. Hibát hibára halmoznak, 2006 óta nem találják a jó döntéseket, a gazdasági helyzet ugyan stabil és jó, de a szurkolókat az eredmények érdeklik először, az meg 2 éve elmarad és semmi garancia, hogy egy zöldfülü edzővel és ilyen igazolási politikával majd jönni is fog.
Visszaszívtam mindent.jelwaz írta:Jó, mindegy, akkor hagyjuk is.
Én visszaolvastam, de ugyanaz megy 10 oldalon keresztül, én értem. De az utolsó két kérdésemre nincs bennük válasz. ha visszaolvasok, ha nem...