Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ment egy PÜ..sergi1989 írta:gondoltam ittis megpróbálom:nem tudd valaki mükődő linket vagy torentet adni a Gyilkos elmék első évadához??
ha valaki tudna azt nagyon megköszönném
Amikor előszőr láttam torrenten,akkor sehol sem volt még hozzá felirat,azért kérdeztem csupán. Eddig 65%ban negatívan írtak róla a fórumokon,remélem azért az én tetszésemet elnyeri.Fernando írta:Én találtam simán. Amugy igen az az a film
ok! köszi az infót!!!bouba írta:Ma kezdődnek a premier előtti vetítések.Attya írta:
sztem ezt "még" vagy "már" nem játszák a mozikban
Szóval akkor hamarosan elkezdik játszani
Moziban nézted?Ha nem és szinkronos,honnan van meg?Előre is köszi!Benga írta:Nah eljutottam odáig, hogy megnézzem a Wanted-et.
Élvezni élveztem és ez volt a lényeg következő asszem a Hancock lesz arról vélemények?
Ma kezdődnek a premier előtti vetítések.Attya írta:
sztem ezt "még" vagy "már" nem játszák a mozikban
sztem ezt "még" vagy "már" nem játszák a mozikbanbouba írta:A The Bank Jobot is most játszák a mozikban,én azt ajánlanám ,jó kis film.Attya írta:Csaó! tudnátok vmi filmet ajánlani a moziban?!!
Esetleg a "boldogító igen" " esemény" ...stb
Ja a magyar címe ennek is gáz : Banki meló.
Nem értem ,hogy hogy tudnak ilyen címeket adni.
A The Bank Jobot is most játszák a mozikban,én azt ajánlanám ,jó kis film.Attya írta:Csaó! tudnátok vmi filmet ajánlani a moziban?!!
Esetleg a "boldogító igen" " esemény" ...stb
"Albínó Batman"Varatrix írta:Ez egy 20 perces film, nem mai darab de nagyon ott van! Érdemes megnézni.
Úristen@menny.hu
1.rész: http://youtube.com/watch?v=aK-7V32Ncqc
2.rész: http://youtube.com/watch?v=pp0QsWLu-bI&feature=related
ezeket találtam:ozsimiki írta:Ez az amikor csak úgy hallnak meg az emberek,esnek le tetőről,meg hasonló?Fernando írta:Ma néztem meg Az esemény c. filmet. Nekem bejöttVélemények? Kíváncsi leszek a folytatásra... A történet is jo.
Mert ahhoz nem találtam sehol sem feliratot,te?
Ez az amikor csak úgy hallnak meg az emberek,esnek le tetőről,meg hasonló?Fernando írta:Ma néztem meg Az esemény c. filmet. Nekem bejöttVélemények? Kíváncsi leszek a folytatásra... A történet is jo.
Láttam már minden részt, állatok akik csinálták ezt a mesét. Akit érdekel itt megnézheti az összes részt:Perrero írta:Happy Tree Friends Movieról vki vmitnemsoká kezdem nézni
Katt rá és meglátod,amúgy az összes torrent oldalon fel van tűntetve,h az adott cucc szinkron,avagy eredeti e,és ha eredeti akkor van e torrentben felirat,vagy sem,stb...chonggy írta:és itt feliratozva vannak?