Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki még emlékszik a Romario-Sztoicskov-Laudrup-Koeman négyesre, az tudja miért írom, hogy az Ő nevükkel fémjelzett és "Johan14" által összegyúrt csapat igazán korszakalkotó focit játszott.fcbarcelonazsombi írta:Szép volt Romario. Nagyon nagy játékos volt és méltón vonul vissza. Nagyon sokat köszönhetünk neki. 2002 Vb-n kívül minden, összejött neki
Kubala volt minden idők legnagyobb barca játékosa !!!danianevem írta:Valószínűleg már írták, de szerintem megérdemelte Kubala a legtöbb szavazatot, hisz 329 meccsen 256 gól nem semmi... Kár hogy a válogatott(ak)ban nem volt túl sikeres.
Mind2 korszakos zseni, nem lehet össze hasonlitani őket, ahogy Pelét sem Maradonával, vagy a Ziden-t Maradonával. Ezek a játékosok nem egy időben játszottak. Olyan, mintha arról vitatkoznánk, ki volt erősebb, Toldi, vagy Kinizsi Pállluisllach89 írta: Az igaz de Kubalát meg Cruyffot azért nehogy már 1 lapon említsétek!!! Tom h Kubalát megválasztották, viszont Cruyffot 99ben megválasztották az évszázad európai labdarúgójának, jah meg Saint Jordi keresztet is kapott (aranylabda csak mellékes).
Ez régen (sőt még most is) nem volt ritka hogy valaki a klubjában jól játszott a válogatottban meg semmi....Pl:Détári vagy most Hajnaldanianevem írta:Valószínűleg már írták, de szerintem megérdemelte Kubala a legtöbb szavazatot, hisz 329 meccsen 256 gól nem semmi... Kár hogy a válogatott(ak)ban nem volt túl sikeres.
Most láttam először, úgyhogy köszönet Messa!Messa írta:Itt egy vidi Kubaláról
origoDrámai nyilatkozatban árulta el távolmaradásának okát az 1978-as világbajnokságról Johan Cruyff, a hollandok futball-legendája.
"1977-ben betörtek a házamba, pisztolyt nyomtak a fejemhez, a feleségemet megkötözték, mindezt a gyermekeink szeme láttára. A támadás után hónapokig rendőrök őrizték az otthonunkat, a kicsik testőrökkel jártak iskolába, én pedig inkább lemondtam az argentínai vb-t" - mondta a Barcelona korábbi vezetőedzője, arra azonban nem tért ki, hogy miként sikerült megszabadulniuk a túszejtőktől.
Cryuff ezzel cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint neje akaratának engedve hagyta ki a világbajnokságot, amelynek nélküle vívott döntőjében a hollandok - hosszabbítás után - 3-1-re kikaptak a házigazdáktól.
Igen elvileg 2003-ig volt a válogatott tagjadjtrack írta:Rivaldot nagyon sajnáltam amikor elment!!!:( még mindig ott van a szeren azért!!! sztem a brazil válogatottba búcsúmeccsre behívhatták volna. nem tudom h visszavonult-e a válogatottságtól.
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20 ... enete.htmlVarga Tamás írta:Az origo.hu-n van egy cikk Kubaláról "Családi futball-sztori: a Kubala-klán története" címmel. Aki tudja, olvassa el, sok érdekességet talál benne.
Sztem senki nem örült neki, de nem önszántából ment, a nagytudású Van Gaal barátunk elzavarta...Dave87 írta:Ami az igazi hülyeség volt viszont, hogy elment a MilanbaSzerintem nem kell ezt már firtatni.