Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát, a goal.com az a magyar foci24...Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Messi álma hogy A Serie A-ban játszon (a goal.com szerint ....)
Nagyob hülyeséget nem udna kialálni a goal ??? Messi oda vana barcájért .Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Ez akkora kamu.Nyilatkozta még a múltkor h a Barcába akar nagyon sokáig játszani és 1-2 évet pályafutása végén vissza Argentínába.Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Másik variáció (szerintem kicsi rá az esély)...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
A választásokon Laportáék nyernek mert a csapatnak kellenek az igazolások(szal az egész választás értelmetlen volt ha ez lesz).Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak) és csatárnak az Adebayor mögött a listán Berbatovot.Berbatov zsákbamacska mert lehet h olyan lesz mint Forlan vagy Nistelrooy vagy nem jön be.De Berbatov még bejöhet.De ha ő sem jönne be csak Gomez maradna a listán ő meg pláne nem kell.
Ti erről mit gondoltok?
De a Valencia sajna nem fog engedni a Tothenam meg egy középcsapat és vele simán lehet alkudni.+2009-ig van szerződése ha kell belőle lóvé akk el kell adniuk most.Villának én is jobban örülnék de ez van sajna.haarkon írta:Berbatovért 30 millió fontot kér a Totthenam, annyiért meg már Villa is lehetne...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
A választásokon Laportáék nyernek mert a csapatnak kellenek az igazolások(szal az egész választás értelmetlen volt ha ez lesz).Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak) és csatárnak az Adebayor mögött a listán Berbatovot.Berbatov zsákbamacska mert lehet h olyan lesz mint Forlan vagy Nistelrooy vagy nem jön be.De Berbatov még bejöhet.De ha ő sem jönne be csak Gomez maradna a listán ő meg pláne nem kell.
Ti erről mit gondoltok?
Te eddig hol voltál? Vagy mit néztél??? Persze, hogy nincs ok panaszra 2007. nyaráig...aztán viszont..kicsit olvass vissza a Ronaldinho topicban, aztán meglátod mizu..(nomeg a hírek közt is).Barca 4ever írta:Jó hát itt van annyi pletyka Ronaldinho-ról mint a ,.,,pff.....Az sem igaz hogy kövér lett csak megcsináltam számítógéppel talán egy kicsit hízott de 28 éves korára ez elvárható!nagyon jó idényeket produkált maga után Roni ugyhogy szerintem nincs OK a panaszra!
Berbatovért 30 millió fontot kér a Totthenam, annyiért meg már Villa is lehetne...norbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
Ti erről mit gondoltok?
ezek szerint te láttad az összes barca b meccset? mesélj már nekünk vmit akkor az utánpótlás játékosokról, meg pep edzői kvalitásairól. állandóan ua. a kezdőt játszatta? 4-3-3 ment? jól cserélt?Barca 4ever írta:Sokkal jobb edző volt Rijkaard mint Guardiola!J
xavi inkább abbahagyná a focit minthogy eligazoljon egy másik csapatbaTicsi 23 írta:Xavi egy ikon
szerintem eszében sincs elhagyni a klubbot
aki meg ilyeneket talál ki...