Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki keres, az találTraditional írta:Sziasztok.
Vergődöm már kb fél órája azzal,hogy betegyek egy avatart de sajnos semmi siker eddig.A kép mérete stimmel,pixel stimmel,felbontás is megfelelő.MIért nem akarja feltölteni akkor a képet?Próbáltam közbetlenül urllel illetve a számítógépről is próbáltam feltölteni de úgy sem sikerült.
Légyszi segítsen valaki.Előre is köszönöm
Egyetértek!barca99 írta:Remélem ez elég ahhoz, hogy bezárjátok azt a topicot, mert semmi értelme, egyértelműen oda ír a legtöbb 14 éves és/vagy álomvilágban vagy a fifát valóságnak gondoló user.
Hát szerintem bezárták volna, de így jobb, a hülyeség csak oda megy, legalább a többi topicokban nem huligánkodnak a 8 évesek. De ez már tényleg sok, amit csinálnak. Minden nap mást igazoljunk le, illetve mindennap más van az aláírásukba lehetséges érkezőknek.lopakodo írta:csak egy javaslat:zárjátok be az átigazolási topicot!
minden ifjú "menedzser" összerir minden neveket ,mintha a football managerben lennénk....
Olvasd el ezt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758badboyracing írta:szevasztoK!
amikor képet akarok feltölteni,mindig azt írja ki,hogy nem lehet nagyobb mint 10kybte ,hogy tudom kisebb méretüvé tenni a képet?:D
előre is kösziLL
képszerkesztőről hallottál már? Adobe Photoshop, Corel Photopaint, GIMP2, Microsoft Office Picture Manager, IrfanView stb.badboyracing írta:szevasztoK!
amikor képet akarok feltölteni,mindig azt írja ki,hogy nem lehet nagyobb mint 10kybte ,hogy tudom kisebb méretüvé tenni a képet?:D
előre is kösziLL
azért ha már van minden játékosról, ennyit ők is megérdemelnek, h legalább külön topikban beszélhessünk róluk! különbenis, sztem ennyire nem szúrná mindenkinek a szemét...Zsolti írta:Most nem azért,de nem tök fölösleges? Szökőévente kb egyszer sem játszanak...azt meg meg lehet beszélni az élő közvetítések,meg a bajnoki meccsek topikban..szvsz.MichaaBee írta:Hiányolom a Jorquera és Pinto topikokatNem lehetne megoldani, hogy ilyenek is legyenek?
Most nem azért,de nem tök fölösleges? Szökőévente kb egyszer sem játszanak...azt meg meg lehet beszélni az élő közvetítések,meg a bajnoki meccsek topikban..szvsz.MichaaBee írta:Hiányolom a Jorquera és Pinto topikokatNem lehetne megoldani, hogy ilyenek is legyenek?
FF=firefoxbarca0417 írta:azt tudom, a cookie törlés után nincs, de most nem töröltem, nem tudom miért van.
mi az az FF és IE?
Nekem működil IE-vel És FF-fel is. Általában cookie törlés után kell újra bejelenkezni, valszeg azzal lehet gond.barca0417 írta:azt szeretném megkérdezni valamelyik moditól, vagy attól aki tudja, hogy miért szűnt meg egy ideje az automatikus bejelentkezésem. pedig minden belépésemnél megjelölöm. De aztán elmegyek az oldalról, majd visszajövök és megin be kell jelentkezni, hogy hsz-t tudjak írni.
Tudja valaki? vagy ez nem az oldal miatt van?
Ha a muszájt valaki 'ly'-al írja.Monti írta:Ez a bizonyos "autokorrektor" mikor lép életbe?CFirpo3 írta:Ez az Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos Jez nagyon nagy!
![]()
Ma már háromszor találkoztam vele.(nem az én hsz-emben)
Ez a bizonyos "autokorrektor" mikor lép életbe?CFirpo3 írta:Ez az Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos Jez nagyon nagy!
![]()
Ma már háromszor találkoztam vele.(nem az én hsz-emben)
jogos(amúgy sztem is pár esetben túlságosan is elnézik ezt a"hülyéskedést" ,de legalább jófejnek mondhatjuk őket ,nem úgy ,mint sok más oldalon az adminokat)ozsimiki írta:Egyetlen egy negatív van néha itt,mégpedig,h túl nagylelkűek a modik,vagy adminokPersze sokesetben ez jó,de amikor ilyen andrék hülyének nézik a népet,már kevésbé, bár az érdekelne,h neki miért jó ez?