Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

De remélem marad Laporta és akkor normálisan nyugodtan lehet haladni keret alakítással mint eddig!!
 De remélem marad Laporta és akkor normálisan nyugodtan lehet haladni keret alakítással mint eddig!! Schalke
  Schalke

de amúgy az angol az elég megbízható, oda tényleg csak akkor írják be pl az átigazolásokat ha már tuti! ezt tapasztalatból írom.amikor murinnyóról szó volt hogy az Interhez igazol sokan már tényként kezelték de wikipedián csak akkor írták át amikor már hivatalos volt! na mindegy, én ettől függetlenül szeretem a wikipediát
  de amúgy az angol az elég megbízható, oda tényleg csak akkor írják be pl az átigazolásokat ha már tuti! ezt tapasztalatból írom.amikor murinnyóról szó volt hogy az Interhez igazol sokan már tényként kezelték de wikipedián csak akkor írták át amikor már hivatalos volt! na mindegy, én ettől függetlenül szeretem a wikipediát