Itt csinálattam: www.plomania.huTaibi írta:Srácok!
Hol készíttettétek a pólókat?
Illetve tudtok valami jó és olcsó "pólókészítő" helyet a fővárosban vagy környékén?
Előre is köszi!
Hogy ez mennyire olcsó vagy drága, azt nem tudom.
Itt csinálattam: www.plomania.huTaibi írta:Srácok!
Hol készíttettétek a pólókat?
Illetve tudtok valami jó és olcsó "pólókészítő" helyet a fővárosban vagy környékén?
Előre is köszi!
Már ne haragudj,de ha mindenki meghívna egy sörre,elég csúnya véged lenne-nem gondolod?grecki írta:Szivi mindenkinek!
Majd egy sörre meghívhattok a talin...
Még kettőre is kedves Marci!grecki írta:Szivi mindenkinek!
Majd egy sörre meghívhattok a talin...
Kerkakutas nem Zala megyében van? Te pedig Balassagyarmaton tengeted a napjaidat. Jó messzire vagytok egymástól. Ha jól emlékszem Kerkakutas földrajzi elhelyezkedésére.Krojf írta:grecki Koma Drága!!!
Az unokatesóm a spanyolok friss EB-győzelme után kapta meg a
maga pólóját és nagyon megilletődött és megörült neki!!!
Az ő nevében is hálásan köszönöm újra!!!
K.
U. i.: Ja és azt mondta, hogy a pólóval sokat fogja ingerelni a
kerkakutasi madridista apósát, aki a falu polgármestere!!!
Ha a hét közepéig sem kapod meg, akkor mindenképpen szólj nekem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a turpiszság.El Payaso írta:Sajnos még nemgrecki írta:Mindenki megkapta, akinek postán kellett kapnia?
Én még nem! De csak azért, mert ez a galád Bálint a Balcsin nyaral! Így csak a hét végén juthatok hozzá a kincshez!grecki írta:Mindenki megkapta, akinek postán kellett kapnia?
Szintén, kár volt türelmetlenkedni, azt hittem az L-es jobban fog lógni de így pont jó. Majd késöbb portrékba rakok képetbarca99 írta:Én is megkaptam a pólót, ezer hála érte Marci! Tényleg nagyon jó.
Sajnos nem megy most, ígyis már az a fél4 necc.. de majd sprintelek utánna..Ordog írta:A 4 miért nem jó lio?? Kicsit míítingelünk, dumálgatunk, sörikét iszunk... gyere 4-re jó lesz az!
Negyed négy felé fogok a Lehel térhez érni, be kell ugranom az irodába nyomtatni. (Csörögj rám, ha odaértél a Nyugatihoz. )lionelmessi19 írta:Marci, én megyek westendbe de 4nél előbb át tudnám venni ?
olyan negyed4 féln4 körül leszek ott, valahogy megtudjuk oldani?