Barça Igazolások 2008-09
-
- Entrenador del Barça
Inkább igazoljuk le mi Santa Cruzt. Jobb, mint Adebayor.norbert55 írta:http://go-gunners.gportal.hu/gindex.php ... id=4483248
Ha ez létrejön akk hivatalosan is a miénkj lehet Adebayor.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
http://go-gunners.gportal.hu/gindex.php ... id=4483248
Szerintem meg pont az lenne jobb ha Messi szélről indulna befelé és nem bentről kifeénorbert55 írta:Bay_R93 írta:Messit nem nagyon tudnám ott elképzelni azon a pozston a két csatár mögött
--------Messi-----------
----Adebayor----Henry
Ebben az a jó h pillanatokra átmehet 4-3-3-ra ez az alakzat.
pl:
Messi---Ade-----Henry.
Am meg Messi középen is jól adogatna.De hangsúlyozom sokx kimehetne szélre is.

-
- Barça C
A Marca értesülései szerint a Barcelona labdarúgócsapata megkezdte a tárgyalásokat az orosz Andrej Arsavin leigazolásával kapcsolatban. Az ügyben a hírek szerint maga Joan Laporta elnök jár el.
A Zenit klasszisa már korábban jelezte, hogy szívesen játszana a katalán együttesben a következő szezontól. Az spanyoloknak nem is kellett több, hiszen Arsavin Európa-bajnoki teljesítménye és kívánsága felhívás volt keringőre. A Marca úgy tudja, hogy a hivatalos tárgyalások is megkezdődtek a felek között.
Joan Laporta a helyszínen tekintette meg a spanyol-német döntőt, de a hangsúly a mérkőzés utáni programon volt leginkább. A megbeszéléseken szerepelt Emmanuel Adebayor, Alaksandr Hleb és Arsavin leigazolása.
A Zenit klasszisa már korábban jelezte, hogy szívesen játszana a katalán együttesben a következő szezontól. Az spanyoloknak nem is kellett több, hiszen Arsavin Európa-bajnoki teljesítménye és kívánsága felhívás volt keringőre. A Marca úgy tudja, hogy a hivatalos tárgyalások is megkezdődtek a felek között.
Joan Laporta a helyszínen tekintette meg a spanyol-német döntőt, de a hangsúly a mérkőzés utáni programon volt leginkább. A megbeszéléseken szerepelt Emmanuel Adebayor, Alaksandr Hleb és Arsavin leigazolása.
-----------Xavi---------------------
-----------------------Iniesta------
Messi------------------------------
-----------Adebayor-------Henry
-----------------------Iniesta------
Messi------------------------------
-----------Adebayor-------Henry
Bay_R93 írta:Messit nem nagyon tudnám ott elképzelni azon a pozston a két csatár mögött
--------Messi-----------
----Adebayor----Henry
Ebben az a jó h pillanatokra átmehet 4-3-3-ra ez az alakzat.
pl:
Messi---Ade-----Henry.
Am meg Messi középen is jól adogatna.De hangsúlyozom sokx kimehetne szélre is.
norbert55 írta:Ebben csak az a gond h PepBay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
-------------Puyol---------Casares----------
D.Alves--------------------------------Abidal
------------------Keita/Toure----------------
----------Xavi-----------------Iniesta--------
Messi---------------------------Arsevin/Silva
-----------------Henry/Adebayor------------
Szerintem így nem lenne rossz![]()
![]()
minden bizonnyal 4-3-1-2-őt játszat+ő mindenféleképpen 2 csatárt akar a kezdőben.Vhogy így:
------------------------------------V.V.--------------------------------------------
Alves-------------------Puyol----------------Caceres-------------------Abidal
------------------------------------Touré-------------------------------------------
------------------------Iniesta/Xavi-------------Arshavin------------------------
---------------------------------------Messi----------------------------------------
-----------------------------Adebayor--------Henry----------------------------
Messit nem nagyon tudnám ott elképzelni azon a pozston a két csatár mögött

Ebben csak az a gond h PepBay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
![]()
minden bizonnyal 4-3-1-2-őt játszat+ő mindenféleképpen 2 csatárt akar a kezdőben.Vhogy így:
------------------------------------V.V.--------------------------------------------
Alves-------------------Puyol----------------Caceres-------------------Abidal
------------------------------------Touré-------------------------------------------
------------------------Iniesta/Xavi-------------Arshavin------------------------
---------------------------------------Messi----------------------------------------
-----------------------------Adebayor--------Henry----------------------------
sztem is jó ez a csapat!!!!! tökéletes lenne!!!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Abszolút jó, legalábbis szerintem. Végre egy ember aki úgy gondolkodik ahogy én, és nem hadja ki Iniestat sem...Bay_R93 írta:--------------------V.Valdes------------------
![]()
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
--------------------V.Valdes------------------
Szerintem így nem lenne rossz

Szerintem így nem lenne rossz

- Varatrix
- Director del Fútbol
Hosszú egy szezon kapna mindenki bőven játéklehetőséget, feltéve ha bizonyít is.Rio Buscape írta:Hát ha azt vesszük annyira nem más poszt mivel irányítónak szánják, ha meg a bomba formában lévő iniesta helyére hozzák, akkor meg gratulálok!!!!!!

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Barça B
Hát ha azt vesszük annyira nem más poszt mivel irányítónak szánják, ha meg a bomba formában lévő iniesta helyére hozzák, akkor meg gratulálok!!!!!!Bay_R93 írta:Hleb más pozst mint XaviRio Buscape írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35864
Erre azért büszkék lehetünk![]()
Nem kell nekünk Hleb igaz fiuk ?:D
kedves barca0417!!!!!
mindenben egyetértek veled! teljesen igazad van!!!! Seva ide ne dugja az orrát!!!!
mindenben egyetértek veled! teljesen igazad van!!!! Seva ide ne dugja az orrát!!!!
Hleb más pozst mint XaviRio Buscape írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35864
Erre azért büszkék lehetünk![]()
- barca0417
- Entrenador del Barça
Sheva ne jöjjön, nagyon kevés ember van akit eleve nem akarok hogy ide jöjjön, de ő köztük van. sok csatárt tudnánk találni aki fele ennyi pénzért, fizetésért hozná azt a teljesítményt. mióta neki is van aranylabdája, azóta keresi magát. Bár én előtte se tartottam olyan nagyra.
Güiza is jobb lenne, nem tudom, hogy Fener-es e már, de én szívesen látnám itt. Erős, jól fejel, de képes finom megoldásokra. szerintem jól bele illene a Guardiola féle barcába. (bár még nem tudom milyen az)
Güiza is jobb lenne, nem tudom, hogy Fener-es e már, de én szívesen látnám itt. Erős, jól fejel, de képes finom megoldásokra. szerintem jól bele illene a Guardiola féle barcába. (bár még nem tudom milyen az)

ja megérdemelten lett a torna legjobbja!!! VIVA ESPANYA!!!!!!!!!
Hleb jó játékos de Iniesta sokkal jobban beleillik a Barca tengelyébe mint ő! Iniesta alternatívájának nem lenne rossz!!!
Hleb jó játékos de Iniesta sokkal jobban beleillik a Barca tengelyébe mint ő! Iniesta alternatívájának nem lenne rossz!!!
-
- Barça B
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35864
Erre azért büszkék lehetünk
Erre azért büszkék lehetünk

mit vagytok úgy elájulva Sevától??? a Milanban óriásit alakított Aranylabdás lett és a világ egyik legjobb csatára lett de aztán átigazolt a Cselszkijbe és nem tudta hozni a régi formáját majd kikerült a kezdőből és csak néha játszott kezdőként!!!!! sztem egyáltalán nem lenne jó igazolás!!!
én se nagyon örülnák ha idejönne...nem túl szimpi
...bár ha villant ezt azt a régi,még milános önmagából,és mondjuk
BL-t meg bajnokságot, esetleg még egy kupát is nyernénk vele
biztos megkedvelném az "öreget"
...bár ha villant ezt azt a régi,még milános önmagából,és mondjuk
BL-t meg bajnokságot, esetleg még egy kupát is nyernénk vele
biztos megkedvelném az "öreget"

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Eva nem fejel jól... valószinüleg ő a egjobban fejelő csatár. De itt már megint ilyen hüjeségrő megy a vita mint hogy Seva jön vagy nem jön... valaki egyszer beirta a fórumba és már azon vitatkoztok hogy beférne-e vagy nem.Alberto10 írta:ebből a Seva üzlrtből nem lesz semmi! nyilvánvaló hogy Guardiola erős felépítésű, magas jól fejelő csatárt keres és nem egy Seva féle sz*rjankót!!!!!! én személy szerint naon nem szeretem Sevát és ne is jöjjön ide!!!!! egyébként meg már tök öreg!!!

- visca el barca
- Presidente del Barça
hű barátom, rólad csak úgy sugárzik az értelemAlberto10 írta:Seva féle sz*rjankót!!!!!!

nem kéne nyári napköziben lenned?
3x inkább egy seva mint egy adebayor... öreg....hja, 31 éves. remélem ha egyszer 31 leszel téged is leörgeznek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ebből a Seva üzlrtből nem lesz semmi! nyilvánvaló hogy Guardiola erős felépítésű, magas jól fejelő csatárt keres és nem egy Seva féle sz*rjankót!!!!!! én személy szerint naon nem szeretem Sevát és ne is jöjjön ide!!!!! egyébként meg már tök öreg!!!