Ronaldinho Gaúcho #4
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Az a baj h van 1-2 elfogült ember aki csaknak szerelmes r10be és nem látják be,hogy reménytelen az eset. egy sérülés , kihagyás nem ok ekkora elhízásra ezt mindenki tudja. Úgyhogy ezt az egészet csak magának kösöznheti mert le..arta az egészet magasról...
Remélem Pep nem elfogult és elküldi a francba a csapattól a helyére meg jöhet Silva.
ui: az hogy itt mutatott trükköket az semmi. tétmeccsen úgy is odalépnek neki és akkor megint nagy 0 lenne
Remélem Pep nem elfogult és elküldi a francba a csapattól a helyére meg jöhet Silva.
ui: az hogy itt mutatott trükköket az semmi. tétmeccsen úgy is odalépnek neki és akkor megint nagy 0 lenne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.06.30. 10:54:33-kor.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Itt nem az a gond hogy nagy a hasa, azon lehetne változtatni HA AKARNA. De esze ágában sincs, ahogy elnézem most kb fél év mire rendbe lehetne hozni ugy hogy talán 60 percet kibirna a pályán. Hát így senki nem fogja megvenni!
Pedig a varázslat még mindig ott van a lábában. Csak profi szinten már elég erős kondició is kell. Még mindig emlékszem amikor a Milán Barca meccsen a pitbull Gattuso lepattant Dinhoról hát ma már összetörné Gattuso. Kár érte ha valaha is vissza fog térni az nem a 2008-2009es szezonban lesz az biztos. (Bár jobb lenne ha nem lenne igazam)
Pedig a varázslat még mindig ott van a lábában. Csak profi szinten már elég erős kondició is kell. Még mindig emlékszem amikor a Milán Barca meccsen a pitbull Gattuso lepattant Dinhoról hát ma már összetörné Gattuso. Kár érte ha valaha is vissza fog térni az nem a 2008-2009es szezonban lesz az biztos. (Bár jobb lenne ha nem lenne igazam)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Lásd Henke Larsson! Lábtörés, súlyos sérülések, stb... Szépen néztünk volna ki, ha BL döntőre így néz ki....Slither írta:Még mindig sok az elvakult ember.![]()
4 hónap kihagyástől még nem kéne elhízni, lásd azt a sok másik futbalistát (vagy akár más sportágbbelit is), akik hosszabb kihagyás után sem hízott egy dekát sem. Egy profi sportolónak figyelnie kéne a testére, és az nem lehet kifogás, hogy sérült volt X ideig. Ebből látszik, hogy magasról tesz az egészre, és nem nagyon akar semmiféle áldozatot vállalni a tisztes visszatérésre.
(Megj.: Lábsérülés esetén a hasát nyugodtan edzhetné, a kettőnek nincs akkora összefüggése)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Háát..picit elszomorító ez a kis poci, de az meg biztató, hogy nem felejtett el focizni. 4 hónap után lépett pályára, de ti a hasát jegyzitek meg, amit a mai világba úgy lehet kijavítani ahogy nem akarja az ember. Az a cselek és játék amit ott bemutatott.. jah de ezt ti is megtudjátok...
Én is azon vagyok, hogy nem reménytelen a helyzet, Pep kitudta hozni belőle egy jó R10-t, ha jó edző. Neki csak egy jó edző, és kemény szó kell.
Én is azon vagyok, hogy nem reménytelen a helyzet, Pep kitudta hozni belőle egy jó R10-t, ha jó edző. Neki csak egy jó edző, és kemény szó kell.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Még mindig sok az elvakult ember.
4 hónap kihagyástől még nem kéne elhízni, lásd azt a sok másik futbalistát (vagy akár más sportágbbelit is), akik hosszabb kihagyás után sem hízott egy dekát sem. Egy profi sportolónak figyelnie kéne a testére, és az nem lehet kifogás, hogy sérült volt X ideig. Ebből látszik, hogy magasról tesz az egészre, és nem nagyon akar semmiféle áldozatot vállalni a tisztes visszatérésre.
(Megj.: Lábsérülés esetén a hasát nyugodtan edzhetné, a kettőnek nincs akkora összefüggése
)

(Megj.: Lábsérülés esetén a hasát nyugodtan edzhetné, a kettőnek nincs akkora összefüggése

- vaLe5
- Jugador d'estrella
Kíváncsi vagyok melyikőtök nézne ki jobban 4 hónap kihagyás után , ez meg hüjeség a gyógytorna az gyógytorna és nem alapozás , mint ahogy a nevéből is kiolvasható torna és nem edzés , és torna gyakorlatokró meg különböző mozgás koordinácókról szól amivel a mozgáshoz szoktatják az izomzatot , semmi köze az erőnlét szerzéshez vagy erősítéshez.Meghát így a nyár közepén tényeg felháborító hogy nincs erőnéte , főleg hogy már meg volt az alapozás... aztamindenit , még csak az kéne hogy meglássák 1 buiba... fúúú a népművészeti cserépedény főleg hogy szabadságon is van.Cooltiszo írta:Egy gyógytorna egy sérülés után, főleg ilyen szinten még keményebb is mint a rendes edzés, sokkal keményebb, pont azért mert meg kell erősíteni a sokáig nem használt izmot. Ez nem kifogás az elhízásra. Szörnyű ránézni is....
Naaaa végre happy ez a topic lehet szidni Ronit , nevezzétek már át "Szidjuk Dinhot minden hírből kifolyólag" topicra.
Iminhonak igaza van... kár itt vitatkozni.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Hogy lehet valakinek így leépülni 28 évesen a csúcsok csúráról???? Ha eddig élt is bennem valamiféle tisztelet a múltját illetően, az most már teljesen eltünt látván ezeket a képeket...
Elképesztő hogy mennyire beleszart az egészbe.... Az ilyen ember nem is értem miért akar még profi focista lenni?? Menjen cirkuszba ott jólesz!
BB Roni!
Elképesztő hogy mennyire beleszart az egészbe.... Az ilyen ember nem is értem miért akar még profi focista lenni?? Menjen cirkuszba ott jólesz!

BB Roni!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Egy gyógytorna egy sérülés után, főleg ilyen szinten még keményebb is mint a rendes edzés, sokkal keményebb, pont azért mert meg kell erősíteni a sokáig nem használt izmot. Ez nem kifogás az elhízásra. Szörnyű ránézni is....
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez komoly???Iminho írta:volt egy kiírás h hülyékkel ne vitatkozz ezért inkább nem irnék semmit arra amit itt irogattatok... vagy mégis.
de most komolyan, inkább higgadt maradok:) mivan akkor ha felszedett pár kilot ?:d kövér?:D ti életetkbe fociztatok már valami nem megyei szintü klubbnál vagy csak csipszetzabáltok gépelött? 4 hónapott kihagyott olyan aktivitásu eddzések után amit ti egypercignembirnátok johogy ilyenkor a szervezet hizni kezd .. de mindegy ebből is láccik értelmi szintetek meg hozzáértésetek, a másik meg hogy ha csak sulyprobléma van az a legkevesebb náluk egy kemény durva alapozás és fizikailag toppon van ennyi.. arról nem is beszélve hogy ő sosem egy brusztolosjátékosvolt hanem azkell h élvezez a játékot és akkor ilyen megoldásokat csinál tétmeccsen is.. de írjátok csak hülyeségeiteket meg azt hogy kik kellenek barcába! vicces

Nem Magyarországon vagyunk!!!! A klubok odafigyelnek arra, hogy melyik játékosuk milyen állapotban van! Dárdainak is volt súlyos sérülése, mégis keményen dolgozni kellett utána... Amit írtál az vagy vicc, vagy baromi nagy ostobaság....
By red
- djtrack
- Capitá del Barça
nekem a kedvenc játékosom volt Rivaldo után.csak az a nevetséges h Rivaldo még mindig jobb formában van:D és 35-6 éves.mármint fizikálisan gondoltam:D
meg arra nem lehet fogni h nem játszott 4 hónapig.én is első osztályban játszottam míg le nem rugtak és 11!! hónapig voltam a korházban. mégse voltam ilyen kövér! erről csak ő maga tehet meg az éjszakap bulik meg a zabálások!!!
meg arra nem lehet fogni h nem játszott 4 hónapig.én is első osztályban játszottam míg le nem rugtak és 11!! hónapig voltam a korházban. mégse voltam ilyen kövér! erről csak ő maga tehet meg az éjszakap bulik meg a zabálások!!!
-
- Hírhozó-cikkíró
Az a durva, hogy még egy gálameccset sem tud végigjátszani...
Hogy lihegett már a szabadrúgás elvégzése előtt?! Ettől függetlenül én még mindig nem mondom azt, hogy menthetetlen lenne...

volt egy kiírás h hülyékkel ne vitatkozz ezért inkább nem irnék semmit arra amit itt irogattatok... vagy mégis.
de most komolyan, inkább higgadt maradok:) mivan akkor ha felszedett pár kilot ?:d kövér?:D ti életetkbe fociztatok már valami nem megyei szintü klubbnál vagy csak csipszetzabáltok gépelött? 4 hónapott kihagyott olyan aktivitásu eddzések után amit ti egypercignembirnátok johogy ilyenkor a szervezet hizni kezd .. de mindegy ebből is láccik értelmi szintetek meg hozzáértésetek, a másik meg hogy ha csak sulyprobléma van az a legkevesebb náluk egy kemény durva alapozás és fizikailag toppon van ennyi.. arról nem is beszélve hogy ő sosem egy brusztolosjátékosvolt hanem azkell h élvezez a játékot és akkor ilyen megoldásokat csinál tétmeccsen is.. de írjátok csak hülyeségeiteket meg azt hogy kik kellenek barcába! vicces

Egyébként olvastam,hogy anno még a PSG-nél is ugyanilyen problémája volt,hogy egy szezon elején elhagyta magát és nem volt abbana kondiban,amiben a csapata!Csak akkor-nem úgy,mint nálunk-a PSG szakmai stábja mellé állt és addig el nem engedte a gatyáját,amíg abban a kondiban nem volt!Utána R10 fantasztikus formában játszott!Ezt kellett volna nálunk is!Más:Nem tudom ezt a motivációs dolgot felfogni!Szerintem nincs annál nagyobb motiváció,ha minden címet meg kell védeni!Pláne,ha új edző jön,az már önmagában egy motiváció!Szóval nem lenne reménytelen,talán Pep szigorával sikerülhetne,de én már nem nagyon bízok benne,csak reménykedek...
Ennek ellenére a 16 millió nevetséges érte
Ui.:Hát ja,meghízott
Ennek ellenére a 16 millió nevetséges érte

Ui.:Hát ja,meghízott

.
szerintem a alapozás allat lefogy ha barcaba marad mert a milán már megint tesz neki ajálatokatMessi-#19 írta:Tényleg elhízott a segge is akkora lett mint egy elefánté. De még így is milyen jól nyomja. látszott rajta az akarat. reménykedjünk lefogy és újra a régi lesz
akkor tényleg mindenki rettegni fog tőlünk
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Tényleg elhízott a segge is akkora lett mint egy elefánté. De még így is milyen jól nyomja. látszott rajta az akarat. reménykedjünk lefogy és újra a régi lesz

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jézusom hogy néz ki bammeg...
Kész, ennyi! Valljuk be, titkon sokan abban reménykedtünk, hogy marad, és öszeszedi magát. De ezek után elvesztettem vele kapcsolatban az utolsó reményemet is...
Sajnálatos.
Mellesleg: Ezek után ki ad érte akármennyit is?

Kész, ennyi! Valljuk be, titkon sokan abban reménykedtünk, hogy marad, és öszeszedi magát. De ezek után elvesztettem vele kapcsolatban az utolsó reményemet is...
Sajnálatos.
Mellesleg: Ezek után ki ad érte akármennyit is?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Clumb professzor.
Azáldójátnéki.
- Deus
- Boixos Nois
Lionel85 írta:Brutális ez a kép ahogy kinéz itt Ronaldinho. Ez már majdnem sörhas![]()
http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos ... 94_CAS.jpg
Aztabüdösmindenit!!!

Sztem véglegesen vissza fog vonulni, hogy élje az éjszakát.

- kennyke04
- Entrenador del Barça
Eladni??? Akinek megfordul a fejében azt kéne! Laporta engedné? Szavazzák le inkább (nagyon nem szeretném ha ezen főne a vezetőség persze, de ez majd könyeket csalt a szemembe). Jöjjön aki akar de tartsa meg ezt az embert!