Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most a saját kérdésedre válaszoltál?Fernando írta:Állítolag a legnagyobb pokerjáték. És a legjobb. Meg hát magyarul is föllehet rakni és egész igényes.VIII.Henrik írta:Ok, de még várunk pár játékosra, hátha jönnek még.
Én a pokerstars-t nem ismerem, de lesznek itt, akik megosztják Veled tapasztalataikat.
Állítolag a legnagyobb pokerjáték. És a legjobb. Meg hát magyarul is föllehet rakni és egész igényes.VIII.Henrik írta:Ok, de még várunk pár játékosra, hátha jönnek még.
Én a pokerstars-t nem ismerem, de lesznek itt, akik megosztják Veled tapasztalataikat.
Én benne lennék.VIII.Henrik írta:Ma este 1 kártyapartit?
Miért? Ezzel nyomják az Eurobarcások!Traditional írta:Érdekelne engem is ez a PokerTH.Miben jobb mint a többi póker program?
Na most, ha ér előre tervezni akkor. Kérhetném, hogy 29. előtte lenyomjuk? Mert tíz napig nem vagyok itthon. És kivételesen szeretnék elcsípni egy selejtezőtmypeter írta:Én is gratulálok Henriknek. Bár az utsó 2 bajnokságnban ő lett a mumusom, tegnap AK-mat verte AQ-val egy river dámával, ami kb 800 chipbe fájt nekem, majd KJ egyszínemre all inomat 3as párral adta meg, így véreztem el. De hát ez van.
Mivel júli 27ig külföldön vagyok, kérhetem, hogy a következő bajnokság júli 27-és aug 3 közötti hétem legyen? Akár úgy, hogy Júli 27 vasárnap este minden le is mehetne.
khm,én hívtam fel a figyelmet,szeretem a statokatVIII.Henrik írta:Köszönöm, én is élveztem a győzelem mellett a játékot, már csak amire Mypeter is felhívta a figyelmünket, hogy 35 körön keresztül nem volt kieső. Szerencsére jöttek riverek is, de a végén azért nem voltam nyugodt, tartottam egy 8-astól. Egyszer elbántak velem riverrel.