Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik az ötletrobertfcb írta:Mit szólnátok egy honfoglaló bajnoksághoz? Úgy képzeltem el hogy lennének selejtezők, néhány középdöntő és döntő, bár ez a jelentkezők számától is erősen függne. Különszobában meg lehetne oldani. Várom a véleményeket.
Hol fogsz ülni???? Én a Club tribün, B szektor, 1 sor, 33. székVaratrix írta:Nekem szándékomban áll, birom a finn szurkolókat a sörsátorba....Tibi1982 írta:Ki jön a förma1-re, a hungaroringra?
jó tudni, hogy te is Péter(vagy PálOrdog írta:Szóval nekem is??? Igazán kedves vagy VV19
Eb-n nem tudom hogy van -e különszoba, de valószínűbb hogy nincs, ezért simában lehetne megoldaniVaratrix írta:Én is benne lennék de sima honfoglaló vagy Eb-és?robertfcb írta:Mit szólnátok egy honfoglaló bajnoksághoz? Úgy képzeltem el hogy lennének selejtezők, néhány középdöntő és döntő, bár ez a jelentkezők számától is erősen függne. Különszobában meg lehetne oldani. Várom a véleményeket.
Én is benne lennék de sima honfoglaló vagy Eb-és?robertfcb írta:Mit szólnátok egy honfoglaló bajnoksághoz? Úgy képzeltem el hogy lennének selejtezők, néhány középdöntő és döntő, bár ez a jelentkezők számától is erősen függne. Különszobában meg lehetne oldani. Várom a véleményeket.
Én benne vagyokrobertfcb írta:Mit szólnátok egy honfoglaló bajnoksághoz? Úgy képzeltem el hogy lennének selejtezők, néhány középdöntő és döntő, bár ez a jelentkezők számától is erősen függne. Különszobában meg lehetne oldani. Várom a véleményeket.
Nekem szándékomban áll, birom a finn szurkolókat a sörsátorba....Tibi1982 írta:Ki jön a förma1-re, a hungaroringra?
Illetve te fizetted volna a söröket Ördi bá'..grecki írta:Boldog névnapot!
Ha ezt tudom Ördög, akkor nem engedlek haza benneteket ilyen korán...
Éhgyomorra ennyi is elég volt nekem mint tegnap... :DDgrecki írta:Boldog névnapot!
Ha ezt tudom Ördög, akkor nem engedlek haza benneteket ilyen korán...