Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 19:05:20

Mi a répát keres Cazorla a kezdőben? Nem hiszem el... Iniesta meg padozik.... Fincsi.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bouba
Capitá del Barça

2008.06.29. 15:48:40

Szerintem ezen az EB-n senki nem nyújtott olyan nagyon nagyot...
Talán Arsavin ,dehát ő is csak 3 meccsen játszott (abból is csak 2-n jól)..
Szóval én nem tudnám eldönteni ,hogy ki volt a legjobb...
Mondjuk nem értem ,hogy Xavi miért nincs bent a listában...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.29. 15:37:29

Azt hiszem, remek döntőt láthatunk majd, a két legerősebb válogatott részvételével. A spanyolok labdatartásos, ritmusváltásos játéka nem kedvez a németeknek, akiket hiba lenne azért lebecsülni, hisz mutattak már olyan futballt ezen az eb-n, amivel kihúzhatnák a talajt ellenfelük alól. Sok múlik azon, ki szerez vezetést. A spanyoloknak szerintem fejben kell felnőniük a feladathoz. Hajszállal esélyesebbnek érzem a selecciont, de ez csak minimális.
Végül pedig az én eb válogatottam, ill. 23-as keretem:(egy két posztot átvariáltam, hogy mindenki beférhessen, ill. csak a legalább 8-ba jutó csapatokból válogattam)
------------------Casillas-----------------
Lahm----Puyol----S.Ramos--------Zhirkov
------------------Senna--------------------
-Schweinsteiger---Xavi---------Arshavin-
--------------Villa---------Podolski---------
cs: Buffon, Gökhan Zan, Panucci, Ballack, Pavlyuchenko, Semih, Srna, Arda, Tuncay, Sneijder, Deco, Modric.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.29. 15:30:53

Iker Casillas, Marcos Senna, Carles Puyol, David Villa (ESP), Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger (GER), Wesley Sneijder (NED), Andrei Arsavin (RUS), Hamit Altintop (TUR), Luca Modric (CRO).

UEFA közzé tette a listát kik közül kerül ki a torna legjobb játékosa.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.29. 15:17:06

Döntettlen lesz szntem,és hosszabbításban dől el a cucc. Spanyoloknak ez nem fog kedvezni,így remélem tévedek,és rendes játékidőben behuzzuk!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.29. 15:16:23

eléggé tanácstalan vagyok ebben a Villa dologban, valahol azt olvastam, hogy biztos, hogy nem fog játszani, és valószínűleg Fabregas vagy Güiza kezd, máshol meg az van fent, hogy Villa játszani fog. akkor most mi az igazság? :? este majd minden eldől.
jaaaj én borzasztóan félek, annyira szurkolok a spanyoloknak, de úgy érzem nem fog sikerülni! már most tiszta görcsben van a gyomrom. mint a 2 évvel ezelőtti olasz-francia vb döntőben, a vége felé már majd' meghaltam..a mostani BL döntőről ne is beszéljünk, halál közeli élmény volt...
:roll: :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.29. 15:06:40

jó kis meccsnek nézünk elébe. sztem kiegyenlített talalkozó lesz, amely a rendes játékidőben fog eldőlni. Szívem 3-2-es spanyol győzelmet jósol (a harmadikat puyol fejeli a 93. percben :D), de az eszem azt mondja sajnos a németek fognak nyerni vmi mák folytán.

VIVA ESPANA
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
robertfcb
Capitá del Barça

2008.06.29. 12:28:33

44 év után ma Spanyolországnak fel kell érni a csúcsra! A német válogatottnak esélyt sem szabad adni, mert baj lehet a végén. Végig kiegyensúlyozott játékot kell játszani sok rövid passzal, hogy labdába se tudjanak érni. Több gólos spanyol sikert várok.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.06.29. 09:29:47

hajrá spanyolok!! sztem a rövidpasszos,technikás foci győzni fog!! bár a németeket nem szabad leírni!a spanyoloknál nagy kérdés hogy jáccani fog e villa! bár ha nem fog akkor sem esnek kétségbe mert torres és güiza nem rossz kettős!! Sztem raúl-t el kellett volna hozni.még ha nem is kezdőként számít rá aragones,de csereként is nagyot húzott volna vele.na mindegy hajrá spanyolok!!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.29. 01:20:59

Sokan mondják, h ez minden idők legerősebb spanyol csapata, de sztem a 2002s csapat is volt ilyen erős. Az a spanyol válogatott fantasztikus volt, csak a birókkal állt hadilábon. Már az irek ellen majdnem nagyonnagy a biró velük, a korea elleni meccs meg botrány volt. De a keretet és a játékot tekintve volt olyan jó az a csapat is.
Robika
Barça B

2008.06.29. 01:03:42

d.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!

hat a szivembol szoltal,addig amedig nem montad hogy a nemetek nyerik a dontot

miota eszemet tudom Barca druker vagyok es a spanyol valogatotnak szurkolok mindig
mar 9 eve Munchenben elek de evrol evre jobban utalom a nemet focit es a bajnoksagot de azert sokk mecsre kijarok de ezek itt meg se kozelitik azokat a mecseket amiken neha a szabadsagom idejen spanyolba kimegyek

egyszoval jobb foci jobb szorakozas es holnap mi fogunk urulni mert ha nem eleg sokat bukok mert mindenkivel fogadtam itt abba,hogy a spanyolok nyernek
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.29. 00:36:16

Épp ezért érdemelne már meg egy aranyat. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.28. 20:02:33

LG írta:
Messa írta:Ballack lehet, hogy nem lesz ott a döntőben

Bocs, ha már volt.
Azért jó lenne, ha felépülne. Elég jól nyomja az EBn, ő a csapat szellemi vezére is, érzékeny veszteség lenne.
Guardiola: a 98-s, 2000-s holland válogatott nekem is nagyon szimpatikus volt, teli volt azokkal a játékosokkal akiket nagyon birtam, pl. Kluivert, Davids, Berkamp, Frank de Boer, Cocu, Stam, Reiziger stb...
De ezt a mostani holland válogatottat vhogy nem csipem. A régi nagyokból szinte nincs ott már senki, aztán ilyen Ló, meg Snejder meg ilyenek vannak benne.
Én is remélem,h ott lesz,és ismét nyer magának egy ezüstérmet,az úgy is nagyon megy neki :lol: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.28. 19:51:58

HÁt igen...a németek eddig nemnagy számok, de mégis megérdemelten vannak ott a döntőben, egy nagy portugál és egy küzdő török válogatottat küldtek haza.azért ez nemkis teljesítmény.függetlenül ettől hajrá Spanyolország! :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.28. 19:34:50

aronba te vajdasági aranylábú: :lol: Ha szerinted Lineker téged igazolt, akkor tanuld meg értelmezni az olvasottakat. Te fitymálod, lenézed a német válogatottat, Lineker ugyanakkor a jelenlegi formák alapján beszél. Nem ugyanaz. A tisztelet fogalmát sem ártana elsajátítani. Az pedig hogy hol játszottál nem érdekel. Irásaid azt tükrözik hogy max. otthon a kertben. Aki beégett, az nem én vagyok. A labdarúgás háromszoros világ, és háromszoros európa bajnokairól van szó. Annyit említettem, hogy tisztelni kell őket. Ami pedig a Linekeri nyilatkozatot illeti: Számomra már ott hiteltelen, hogy a portugálokat a könnyebb ellenfelek közé sorolta. Szerintem mondjuk Scolari nem tenné. Nekem pedig Scolari nagyobb szakember mint Lineker.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.28. 19:33:39

Messa írta:Ballack lehet, hogy nem lesz ott a döntőben

Bocs, ha már volt.
Azért jó lenne, ha felépülne. Elég jól nyomja az EBn, ő a csapat szellemi vezére is, érzékeny veszteség lenne.
Guardiola: a 98-s, 2000-s holland válogatott nekem is nagyon szimpatikus volt, teli volt azokkal a játékosokkal akiket nagyon birtam, pl. Kluivert, Davids, Berkamp, Frank de Boer, Cocu, Stam, Reiziger stb...
De ezt a mostani holland válogatottat vhogy nem csipem. A régi nagyokból szinte nincs ott már senki, aztán ilyen Ló, meg Snejder meg ilyenek vannak benne.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.28. 19:27:09

LG írta:
d.OR írta: azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet
Nálam ugyanez van, csak én a németekkel vagyok igy. De klubbszinten mégse vmelyik német csapat fogott meg, hanem a Barca. Igy lettem Barca és német szurkoló. A 2nek nincs köze 1máshoz, még is mind2-t ugyanugy szeretem.
En igy vagyok a Holland valogatottal, bar ez nem annyira meglepo tobb okbol sem egyreszt nagyon hasonlo a jatekstilus masreszt eleg sok holland jatekos megfordult mar Barcelonaban.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.28. 19:23:35

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 19:23:16

LG írta:
d.OR írta: azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet
Nálam ugyanez van, csak én a németekkel vagyok igy. De klubbszinten mégse vmelyik német csapat fogott meg, hanem a Barca. Igy lettem Barca és német szurkoló. A 2nek nincs köze 1máshoz, még is mind2-t ugyanugy szeretem.
értem :wink:
én azt mondom: a holnapi döntőben győzzön a jobbik! és akárki fog is nyerni, megérdemli.szerintem!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.28. 19:21:51

Lesy
Capitá del Barça

2008.06.28. 19:16:41

Metzelder azt nyilatkozta, hogy a döntő után megborotválkozik. Hát már épp ideje. A szakállától nem látja a labdát :D

ui: Villa lehet, h mégis játszik a döntőn.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 19:16:12

Varga Tamás írta:
LG írta:
d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.
Így van. Én is csak a németek ellen érzett féktelen utálatom miatt drukkolok a spanyoloknak.
Argentína, Olaszország, Oroszország! És persze, Magyarország!
nálam is Argentína az abszolút favorit, de hát ők most nincsenek itt. majd az olimpián :wink:
és az oroszokat is megkedveltem. az olaszok világbajnoki címének meg kifejezetten örültem :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.06.28. 19:14:26

Hát nem tudom Lg. Szerintem azért a spanyoloknak kell szurkoljon egy barca druker. Olyan sajnos nem létezik olyan, hogy katalán válogatott hivatalosan ezért a spanyoloknak kell játszaniuk a kedvenceinknek. Én mindig is spanyoloknak szurkoltam igaz nem volt soha olyan érzésem mint a barcával kapcsolatba azért…..
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 19:14:19

LG írta:
d.OR írta: óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!
tényleg nincs összefüggés a két dolog között, a Barca spanyol csapat, bocsánat katalán, a Real pedig "madridi", mivel Madrid nevű tartományban található. hol itt az összefüggés?
ezer bocsánat ha nagy hülyeséget mondtam!
Akkor is utálják a katalánok a spanyolokat. Persze ettől te még szeretheted őket, mert te nem vagy katalán. Csak ne érvelj azzal, h azért szurkolsz a spanyoloknak, mert Barca drukker vagy, mert ez nem állja meg a helyét.
nálad nem, de nálam igen, azért drukkolok a spanyoloknak, mert imádom magát az országot, a kultúrát, a nyelvet, és mert három Barcás is érintett a dologban.ezenfelül szívem MU-os oldalát erősen sértené ha a némekhez pártolnék. és még a madridistákkal sincs gondom,Casillas és Ramos ott van a toppon :wink: te gondolom német párti vagy, nincs ezzel semmi gond

:wink: :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 19:11:42

LG írta:
d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.
Így van. Én is csak a németek ellen érzett féktelen utálatom miatt drukkolok a spanyoloknak.
Argentína, Olaszország, Oroszország! És persze, Magyarország!
Kép
Lezárt