Perrero írta:Tamás, ki mondta, hogy ott kell lenned

Igen, te vagy az 1ik indok amiért nem szervezem meg...
1 kérdés...
mi az olcsóbb

Sopronbol Debrecenbe, vagy Sopronból, Bpre

Bp. a legkönnyebben megközelithető, és több itt a lehetőség... ha Róma igy tetszett akkor menj vissza macskát enni
bpvel ugy vagyok, h Buda a pesti oldalról gyönyörű, és forditva, de közelről néha más a kép...
Csongor!
Óh igen, a legkönnyebb mindig másra mutogatni. Lehet, hogy csak saját gyengeségedet akartad ezzel leplezni! Az övön aluli ütések nem kellemesek, de tőled nem vártam mást. nem tudsz mást csak kötekedni, beszólongatni, kritizálni, lehurrogni. Ehhez nem kell egyetem, de még 4 elemi sem...Tipikus magyar mentalitás: másban keressük a hibát, más az oka mindennek.
Miattam nem szervezed meg? Honnan tudod, hogy elmentem volna? Honnan tudod, hogy akkor pont ráértem volna? Nagyon gyenge érv, és gusztustalan.
Ja, és arra nem gondoltatok, hogy idén mondjuk a Dunántúl egy Bp-hez közelebbi részén rendeznénk, legközelebb meg az Alföld Bp-hez közelebbi részén? És a Balaton nem soproni távolságban van Debrecentől. És ha jól emlékszem, amikor ezt felvetettem, nem volt ekkora felháborodás. Sőt, jó pár támogató hsz-t is kaptam. És csak egy felvetés volt, nem Szentírás.
Bocsánat, hogy megint Bennem látjátok minden rossz okozóját!
Ha tehetném, visszamennék Rómába, és vissza se jönnék. Az egy normális ország...