Zozzy 5 írta:Nyilvánvaló, hogy egy mostani elnökválasztás derékba törné egy sikeres szezon megalapozását. Érthető, hogy akik eddig gyűjtötték a szavazatokat és sikereket értek el nem akarnak megállni a célhoz közel. De kérdezem én, melyik socionak lenne kedvére egy félbemaradt radikális csapatátalakítás amiből nem sok jó sülhet ki? Jelenleg a csapat sorsa fontosabb mint az, hogy ki ül a fenti székekben.
Lenne egy kérdésem: az eddigi igazolások jelentik egy sikeres szezon megalapozását!
Zoli!
ennél komolyabb embernek tartottalak!
Dani Alves és Keita okés, örülök neki, jó döntések. Caceres majd elválik, sokat nem láttam játszani, így objektív véleményt nem alkotok róla. Piqué - felesleges marhaság.
Na, de hol vannak a csatárok, a középpályások. Mert ugye, egy Barca játékát nem a hátvédek száma, felkészültsége alapozza meg. Nálam nem.
Viszont Laporta elüldözte Samut, úgy, hogy az utódja nincsen meg! Adebayor nem jön - hál' Istennek, és Villa sem minket fog választani - szerintem. R10-et adjuk el. Okés, belenyugodtam! De, ki jön a helyére? Deco elmegy - menjen, nem tartóztatom. De ki lesz a kapocs a védekezés és a támadás szervezése között? Halvány fogalmunk sincs! Majd Arsavin megoldja a problémákat, mi? Ez lenne az év vicce!
Csíki Begirisztájn elutazott Dél-Amerikába, hogy tehetséges fiatalokról tárgyaljon. Mi van velük? Leigazoljuk? vagy sikerült eltékozolnunk? Nincs egy átgondolt jövőkép, és nincs a kispadon egy felkészült edző. Hatalmas bukta lesz itt jövőre, nem sikeres szezon. Szerintem, de ne legyen igazam.