Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A kora miatt?!?!levproff írta:Lampard télleg 9 millióért ment el!!A kora és a hamarosan lejáró szerződése miatt!!!De ettől függetlenül nem volt drága!!
Hát ha Mourinho ide jött volna, akkor valoszinűleg Lámpa is. De nekem ő nem kéne. Jó játékos, nagyon, csak más a stilusa, mint a Barcának. Sztem neki az angol bajnokság fekszik igazán, az olaszban esetleg, de a spanyolban sztem nem menni neki.MichaaBee írta:ennyi erővel már a Barcaba is hozhattuk volna! a Chelseanek az ikonja volt, mourinhonak a kedvence az Internél, a felesége meg katalán. hét nem jártunk volna rosszul...
az Internazionale-hoz igazolt.stefanl10 írta:Hova igazol lampard?levproff írta:Lampard télleg 9 millióért ment el!!A kora és a hamarosan lejáró szerződése miatt!!!De ettől függetlenül nem volt drága!!
Hova igazol lampard?levproff írta:Lampard télleg 9 millióért ment el!!A kora és a hamarosan lejáró szerződése miatt!!!De ettől függetlenül nem volt drága!!
az a baj h az eto tavaly(ugyanezzel a csapattal)épp h nem esett ki,most meg 3. lett!!!az újpest meg a 4.!!!!magyar foci..talán az mtk egy közepes csapat...talánLesy írta:Szép! Most már nem csak ott tartunk, hogy a fiataljainkat nem becsüljük meg, hanem a rutinos játékosainkat sem. Eddig minden fejes azért nyígott az emeleszbe, mert a fiatalok nem kapnak elég játéklehetőséget klubjukban, és ezért nem fejlődik kellő képpen a magyar foci. Most már úgy fest, hogy az idősebbek sem nagyon fognak. Persze, inkább jöjjenek ide szerbek meg afrikaiak. Akikkel persze nem lenne semmi gond, ha nem lennének még a magyar játékosoknál is sza...bak.lopakodo írta:Honlapunk információja szerint Kovács Zoltán, az Újpest FC korábbi legendája a Győri ETO FC együtteséhez igazol. A játékos ma konkretizálja egy plusz egy évre szóló szerződését az UEFA Kupában induló klubbal, melyet akár már ma alá is írhat.
jaa tudomgrecki írta:A Wikit te is szerkesztheted.fir3bird írta:Lampard valóban az Interhez igazolt, wiki sosem hazudikÉrdekes, Lampard is kb a Chelsea ikonja volt, de érthető is Murinnyó rábeszélte a távozásra.Aragones tudtommal már az eb előtt aláírt a Fenerbahcéhoz, Del Bosque veszi át a spanyol kispadot.Hamár edzőkérdés: Klinsmann a Bayern edzője, van Basten pedig már tavasszal aláírt az Ajaxhoz.
Ha akarom, beírom, hogy a Fradiba igazolt, mert a Habrolóban szeret seggrepacsizni...
Szép! Most már nem csak ott tartunk, hogy a fiataljainkat nem becsüljük meg, hanem a rutinos játékosainkat sem. Eddig minden fejes azért nyígott az emeleszbe, mert a fiatalok nem kapnak elég játéklehetőséget klubjukban, és ezért nem fejlődik kellő képpen a magyar foci. Most már úgy fest, hogy az idősebbek sem nagyon fognak. Persze, inkább jöjjenek ide szerbek meg afrikaiak. Akikkel persze nem lenne semmi gond, ha nem lennének még a magyar játékosoknál is sza...bak.lopakodo írta:Honlapunk információja szerint Kovács Zoltán, az Újpest FC korábbi legendája a Győri ETO FC együtteséhez igazol. A játékos ma konkretizálja egy plusz egy évre szóló szerződését az UEFA Kupában induló klubbal, melyet akár már ma alá is írhat.
Ez böszmeség! Esetleg a fizuja lesz annyi. Az ára legalább a 3-4-szeresefaithnomore írta:én a pepsifocin olvastam hogy szinte biztos az interbe igazol....de hogy 9 millió euró ellenében? nekem ez egy vicc.
Egy kiváló középpályás 9 millió euróért vált csapatot, amíg ikonja volt az előzőnek
A Wikit te is szerkesztheted.fir3bird írta:Lampard valóban az Interhez igazolt, wiki sosem hazudikÉrdekes, Lampard is kb a Chelsea ikonja volt, de érthető is Murinnyó rábeszélte a távozásra.Aragones tudtommal már az eb előtt aláírt a Fenerbahcéhoz, Del Bosque veszi át a spanyol kispadot.Hamár edzőkérdés: Klinsmann a Bayern edzője, van Basten pedig már tavasszal aláírt az Ajaxhoz.
Ezt honnét szeded? Wikipediárol?fir3bird írta:Lampard valóban az Interhez igazolt, wiki sosem hazudikÉrdekes, Lampard is kb a Chelsea ikonja volt, de érthető is Murinnyó rábeszélte a távozásra.Aragones tudtommal már az eb előtt aláírt a Fenerbahcéhoz, Del Bosque veszi át a spanyol kispadot.Hamár edzőkérdés: Klinsmann a Bayern edzője, van Basten pedig már tavasszal aláírt az Ajaxhoz.
Rivaldo11 írta:Ma visszavonult a labdarúgástól egyik régi nagy kedvencem, Jay Jay Okocha. Róla csak annyit: A labdával mindenkinél többet tudott, varázsló volt. (az azért nem lehetett semmi a párizsi szurkolóknak, mikor Dinhoval a PSG-ben együtt nyomták...)Kár, hogy igazán klasszis csapatban nem tudott játszani, vmi mindig közbejött. Hozzá hasonló Isteni tehetségek jó ha 50 évente születnek, óriási élmény volt számomra minden mozdulata. Kösz Jay Jay!
Hát ha Arsavint leöregeztétek a 27 évével, akkor Lampard a 30 évével már...MichaaBee írta:szerintem mi is jól jártunk volna Lampssel
de lehet hogy a topofoci vagy a foci24enPerrero írta:gonolom a goal.com-on láttad...Valbali írta:Most olvastam, hogy Lampardot megvette az Inter. Mit szóltok hozzá? Chelseanek nagy érvágás, nemde?