Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rosell mindemellett csupán kampányfogásnak minősítette Daniel Alvés leigazolását, aki ráadásul „nagyon drága volt" a megítélése szerint, illetve bírálta a jelenlegi elnökséget azért, hogy le akarja igazolni Andrej Arsavint. Az orosz válogatott játékost szerinte nagy felelőtlenség úgy megvásárolni, hogy csak két jó mérkőzése volt az Európa-bajnokságon, illetve azért is kritikus volt, hogy ha Begiristainék már hónapok óta követik Arsavin játékát, akkor miért nem igazolták le korábban, amíg az ára nem volt olyan magas.
Azért nem menne az olyan egyszerűen...Robi_Santiago7 írta:Egyébként nem kell R10et visszahozni semmilyen formába mert ő akármikor meg tudna húzni akárkit csak már nincs benne már az h megakarja csinálna ha akarná 4-5 hét és megint ott lenne a topon[/b][/url][/list][/list][/code]
Kötve hiszem hogy 4-5 napon belül egy régi Ronaldinhot láthatnák, remélem ezt te sem gondolod komolyan.Robi_Santiago7 írta:Egyébként nem kell R10et visszahozni semmilyen formába mert ő akármikor meg tudna húzni akárkit csak már nincs benne már az h megakarja csinálna ha akarná 4-5 hét és megint ott lenne a topon
Ha Gudjohnsen és deco mennek(mint azt le is írtam csak nem tetszett elolvasniAlberto10 írta:Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!
Alberto10 írta:Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!
Szerintem meg egyáltalán nem ezt írja.Cooltiszo írta:Az én értelmezésemben pont azt írja, hogy tudna R10 posztján játszani, mert ő támadó kp/ csatárként (bal oldali, középső) tud igazán játszani, nem klasszikus 4-4-2es balszélsőként(vagyis mélyen visszavonta a támadó pozíciójából egy középpályáról induló vonalszélső posztra). Szóval ez az állítás pont az igazolja, hogy tökéletes lenne R10 helyén, hiszen a bal odali csatár és támadó kp közötti átmeneti posztot kellene bejátszani itt is, ami pedig a hsz szerint az erőssége, az igazi posztja.grecki írta: Then, in 2003, a Czech coach took over at Zenith (Petrzhela) and started playing Shava out of position: instead of the traditional attacking midfield/ supporting striker (left, center) role, he moved him deep into the left midfield.
Én nagyon örülnék neki, a legjobb korban van, fizikailag az orosz bajnokság nagyon kemény, a csapat fő sztárja úgyis Messi lesz, viszont Arshavin az egy az egyeket simán lehozza, márpedig a Messin lévő 2-3 védő miatt nem nagyon jutna rá több ember. Remélem napokon belül lezárul az ügy.
Hleb és Hernanes egyáltalán nem ugyanaz a posztAlberto10 írta:Arshavin, Hleb és Hernanes tuti hogy nem érkezik egyszerre kedves Xavinho!!! Hleb és Hernanes ugyanaz a poszt így kizárható ez a 3-as!!!
Arshavin?mert akiket zárójel be tettél annak szint 0%esélye van max moutinho nak 1 keves mivel semmi hir roluk..Replay írta:Márquez-zel is reklámozták az új mezt, illetve 2napja nyilatkozta, hogy beszélt Guardiola-val és mennyire örül, hogy számit rá.Fernando írta:Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod![]()
Tuti lesz még 4 érkező. Annyi biztos. Arshavin és Hleb szerintem jön mindkettő. Adebayor nem, tehát kell még egy csatár, és a padra is még egy. Talán még egy cserejobbhátvéd elkélne. talán B csapatból.
Távozók?
R10 tuti. Deco már biztos. Eto'o nagyon valószínű. Gudjohnsen, Ezquerro, Oleguer és szerintem Márquez is elhagyja a klubot.
Továbbra is azt mondom, nem kellenek a fentiek, jöjjön Villa, Silva és még egy középpályás (Moutinho, Lucho, Van Der Vaart).
Márquez-zel is reklámozták az új mezt, illetve 2napja nyilatkozta, hogy beszélt Guardiola-val és mennyire örül, hogy számit rá.Fernando írta:Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod![]()
Tuti lesz még 4 érkező. Annyi biztos. Arshavin és Hleb szerintem jön mindkettő. Adebayor nem, tehát kell még egy csatár, és a padra is még egy. Talán még egy cserejobbhátvéd elkélne. talán B csapatból.
Távozók?
R10 tuti. Deco már biztos. Eto'o nagyon valószínű. Gudjohnsen, Ezquerro, Oleguer és szerintem Márquez is elhagyja a klubot.
hleb sztm nem jön...Az arsenal se hulye h annak adja aki kevesebbet ad erte...mert a bayern 20 millio fontot is ad erte...Fernando írta:Szerintem is rajzolódik a keret, de nem abbana formában amilyenben te gondolod![]()
Távozók?
Eto'ot meg kéne tartani a posztján talán legjobb a világon.Ronaldinho&Barca írta:Ma az eurosport híreiben Eto'o kommentálta az eseményeket. Aki tudja nézze meg még, nagyon korrekt nyilatkozatok és van egy kis adalék benne, a katalán drukkerekről...
Az hogy Eto'onak nincs motivációja, ez megint egy marhaság. Remélem Adebayor nem jön ide, menjen a Milanhoz, de ide ne jöjjön. Jó játékos elismerem, de mi a szép focit játsszuk, járatjuk a labdát, és ebbe valahogy őt nem tudom elképzelni.
R10 meg lehet marad akkor? Nem lenne ám rossz döntés, persze ha dolgozna és keményen edzene, akkor lehet újra tudna valamit mutatni az igazi Ronaldinhoból. No meg Pep is keze alá venné.
Arshavint valahogy nem pártolom, bár nekem előítéleteim vannak az oroszokkal...Inkább Silva talán, fiatalabb is és talán ígéretesebb. ha választani kéne.
Remélem Samu nálunk marad, ha nem lenne motivációja nálunk nem kerülne közel 40-50 millába...