Szerintem Messi Arsavin csere. És nálam Keita helyett Iniesta.MR.Barca írta:Szerintem igy lenne jó a felállás
........... VV.........
alves............................puyol............................piqé...........................abidal
xavi...................yaya................................keita...........
........................................arsavin................................................
.......................henry.....................................messi
FC Barcelona 08/09
- vaLe5
- Jugador d'estrella

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én a tegnapi meccsen gondolkodtam a vége felé egy ilyen felálláson.
VV
Alves,Puyol,Milito,Abidal
Keita,Toure
Messi,Xavi,Iniesta
Henry
Ez a felállás volt a meccs vége fele.
Bár ettől függetlenül örülnék már végre egy 2 csatáros játéknak.
VV
Alves,Puyol,Milito,Abidal
Keita,Toure
Messi,Xavi,Iniesta
Henry
Ez a felállás volt a meccs vége fele.
Bár ettől függetlenül örülnék már végre egy 2 csatáros játéknak.

- Robi_Santiago7
- Barça B
Szerintem nagyon ronda az új hazai mez túl világos az idegenbeli mez egész szép
Ronaldinho nem egy ember ő az az ember aki egyedül felemelte a barcát oda ahol most áll de most vége
köszönyük Ronnie
köszönyük Ronnie
köszi a segítséget a meccsekkel kapcsolatban!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Alberto10!
Neten? hát www.rojadirecta.com kell hozzá egy progi ált. a SopCast a legjobb, és utána kitudsz rajta igazodni. Rákattintasz a mecsre, lejön a kis ablak kiválasztod h SopCast progivala akrod nézki beadja a csatornákat. Választasz aztán haccóljon
Neten? hát www.rojadirecta.com kell hozzá egy progi ált. a SopCast a legjobb, és utána kitudsz rajta igazodni. Rákattintasz a mecsre, lejön a kis ablak kiválasztod h SopCast progivala akrod nézki beadja a csatornákat. Választasz aztán haccóljon
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
köszi torrentkiller!!!
-
- Jugador del Barça
Szerintem igy lenne jó a felállás
........... VV.........
alves............................puyol............................piqé...........................abidal
........................................arsavin................................................
........... VV.........
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A sportklubon megy a Barca TV, ott le szokták adni... Asszem péntek délutánonként van, de ez nem biztos...Alberto10 írta:valaki írja már le hogy a neten hol lehet majd megnézni a Barca felkészülési meccseit!!!

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Theo szerintem egész nyáron csak a Gamper lesz othon...Theo írta:Valahol megvan már a felkészülési meccsek sorrendje időponttal és helyszínnel? Mert megyek Barcelonába Júli 15-dike fele és hátha pont akkor lesz ott valamilyen meccs

valaki írja már le hogy a neten hol lehet majd megnézni a Barca felkészülési meccseit!!!
Hát szerintem 15.-én ott nem lesz meccsTheo írta:Valahol megvan már a felkészülési meccsek sorrendje időponttal és helyszínnel? Mert megyek Barcelonába Júli 15-dike fele és hátha pont akkor lesz ott valamilyen meccs

Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
Valahol megvan már a felkészülési meccsek sorrendje időponttal és helyszínnel? Mert megyek Barcelonába Júli 15-dike fele és hátha pont akkor lesz ott valamilyen meccs 

Az eddigi hazai mez az nagyon jó volt sztem:)
Sokkal jobb mint a mostani:)
Na de mind 1. HAJRÁ BARCA!!!!!
Sokkal jobb mint a mostani:)
Na de mind 1. HAJRÁ BARCA!!!!!
nekem az idegenbeli meg a kapusmez tetszik, de a hazai az nagyon nem.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Barça C
Nekem naon tetszik ez a két mez, viszon én a kapusmezzel nemvok +elégedve mert sz.tem az nem olyan jó.
'Més que un club'
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
„Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is" - Johan Cruyff
A győztesek nem születnek, hanem azzá válnak!
"Estic molt content d'estar aquí"
Hát nem tom nekem nem tetszik anyira az újj hazai mezük:)
FORCA BARCA 4 EVER!!!!
FORCA BARCA 4 EVER!!!!
- Titinho
- Director del Fútbol
Tényleg...lenne egy kérdésem.
A jövő évi hazai mezünket még nem mutatták be ugye??? Már egy csomó csapatnak láttam az új mezét. Még a második számú mezünket is mikor bemutatták...
Vagy valami tervezetről sem tud senki semmit??? Mert még arról sem hallottam.
Lehet, hogy várnak még vele és Guardiola, valamint az eddigi igazolások bemutatására tartogatják az új mezt!
Már kíváncsi vagyok rá nagyon...
A jövő évi hazai mezünket még nem mutatták be ugye??? Már egy csomó csapatnak láttam az új mezét. Még a második számú mezünket is mikor bemutatták...
Vagy valami tervezetről sem tud senki semmit??? Mert még arról sem hallottam.
Lehet, hogy várnak még vele és Guardiola, valamint az eddigi igazolások bemutatására tartogatják az új mezt!

Már kíváncsi vagyok rá nagyon...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Hát ebben az a legborzasztóbb hogy nem tod ki az a Guardiola...barcalonapeti írta:igazad van cool ez a video és tényleg lesz dolga a neve nincs gardiola vagy ki a tököm na mindegy mindöröké barca![]()
![]()
És a Google a barátod, máskor tájékozódj mielőtt megszólalsz...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nagyon gáz vagy. Inkább maradtál volna csöndben...barcalonapeti írta:igazad van cool ez a video és tényleg lesz dolga a neve nincs gardiola vagy ki a tököm na mindegy mindöröké barca![]()
![]()
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
barcalonapeti írta:igazad van cool ez a video és tényleg lesz dolga a neve nincs gardiola vagy ki a tököm na mindegy mindöröké barca![]()
![]()

Legalább a nevét tanuld meg leírni....
Utánna meg járj utánna ki ez a "neve nincs" ember....

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Barça C
igazad van cool ez a video és tényleg lesz dolga a neve nincs gardiola vagy ki a [auto_cenzúra] na mindegy mindöröké barca

- barca0417
- Entrenador del Barça
nem tudom láttátok e már, de jó ez a vidi. a szöveget is érdemes olvasni alatta.
http://www.youtube.com/watch?v=5FGXCZtViso
http://www.youtube.com/watch?v=5FGXCZtViso

- Varatrix
- Director del Fútbol
Eladni nem nehéz az nem kérdés, de pótolni már annál nehezebb. És az olyan klubbok akinek jó kapusuk van, azok nem fogják eladni.Tibi1982 írta:Vagy két hete egy Barca meccsen mondta, a Horváth Feribácsi. Valami olyasmi is elhangzott, hogy ha érkezik megfelelő ajánlat, akkor el is adnák őt is! Valamint tényleg azt mondta, hogy nála nem ő lesz az első kapus!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar