2008.07.01. 21:24:09
mindorokke_barca!
Hidd el, mi is szeretnénk megérteni a Vezetőség döntéseit, de sokszor nem sikerül.
Nekünk/nekem is az a célunk, hogy a csapat eredményesen, szépen játsszon.
Hidd el, én sem/mi sem gondoljuk, hogy jobban értenénk a Klub vezetéséhez, mint Senor Laporta.
Csak sokszor értelmetlennek tűnnek a döntéseik, és nincsenek elmagyarázva. Tudod, az egyszerű szurkoló - főleg Barcelonától messze -, azzal főz, amit olvas, ami eljut hozzá. Sajnos, a Vezetőink sokszor megfosztanak minket attól, hogy egy-egy döntés, igazolás mögé lássunk, okát megismerjük. Így csak találgatunk vagy a sötétben tapogatózunk.
Én sem, és más kritikus hangot megütő magyarországi szurkoló sem azért háborog, mert jól esik neki, vagy mert nincs jobb dolga. Hanem, mert nem látjuk ok-okozati összefüggést a dolgok között, nem látjuk jól felépített stratégiát.
El lehet adni bárkit - ne nem, csak majdnem -, ha tudom, kivel akarom pótolni. Na, ez hiányzik Txikiékből. Pep kijelenti, hogy Samu mehet - az okra nem térnék ki, mert az hülyeség, még maga sem hiszi el -, de az utóda nincs meg. Ill. olyan szekér után futunk, ami vagy nehezen, vagy egyáltalán ne elérhető. Ha pedig valaki lenne, azért vonakodunk kifizetni a megfelelő összeget. Ne mondja senki, hogy a Barcának nincs 30-35 milliója David Villára, mert nem hiszem el. Ha új csapatot építünk, akkor a zsebbe kell nyúlni, ennek ára van. Sztárjainkat pedig annyira sikerült leértékelni, hogy csak ennyit adnak érte. Bár, szerintem, Giovaniért 6 milkánál többet is elkérhettünk volna, mert a Tottenham remegett érte - 10 millióért is elvitték volna. És Decóért is 12-13-at kérhettünk volna, főleg az EB-szereplése után.
Na, mindegy. nem folytatom, mert lassan litánia kerekedik belőle.