Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hmm köszi szépen a gyors választChris0527 írta:PokerTH a progi neve lejjeb le tudod tölteni keress visza kicsit. Bajnokság szerűen játszunk de bármikor beszálhatsz ha érdekel vedd fel a juropoker@hotmail.com -ot msnen, iratkozz fel és ott megbeszéljük a részleteket. Am sima texas holdem nem pénzbe játszunk hanem dicsőségben. Nagyjából ennyi ha kérdésed van lökjed nyugodtan.
mypeter írta:1.Kiki
2.Ozsi
3.Lesy
4.Benga
5.VIII.Henrik
6.Tim
7. mypeter
8. laxa1990
Egyszer kipróbáltuk,sőt én is az mellett voltam,de akkor is akadt aki nem tudott jönni,pedig jelentkezett, azt gondolom,h ezzel az msnes megbeszéléssel a leggyorsabb egyeztetni kinek,mikor jó.Tim írta: Nem lehetne csak egyetlen egyszer,kipróbálni egy fix időpontos versenyt?
Valamikor rég amúgy is erről volt szó.. na?!
Lesy írta:Prodi letöltve, msn-cím felvéve...várom a továbbiakat![]()
Tehát a lista:
1.Kiki
2.Ozsi
3.Lesy
4Benga
Nekem simán ment minden, azért le is kaptam, és feltöltöttem IDE csak szedd le, ezt már telepíteni sem kell.Lesy írta:Van egy kis problémám;valahányszor rákattintok a linkre, vagy beírom a címet meghal a gépem. És fingom sincs miért. Vki tudja a választ? Azért próbálkozom tovább.
Írd be akkor Google-ba,hogy PokerTh, ez a progi neve,nekem a 0.6-os verzió van fentLesy írta:Van egy kis problémám;valahányszor rákattintok a linkre, vagy beírom a címet meghal a gépem. És fingom sincs miért. Vki tudja a választ? Azért próbálkozom tovább.
Kiegészíteném ennyivel:Chris0527 írta:Na szóval ha már Ozsi nem volt képes beírni ide() akkor majd én beírom: Jövő hét szombaton selejtező és vasárnap vigaszág meg döntő péntek 20 óráig lehet nevezni ha van új ember akkor az lentebb VV19 hsz-ében található progit töltse le és vegye fel az ott említett címet amin madj az egyeztetés folyni fog. köszöntem
ozsimiki írta:Nemrég ért véget egy versenyem, elég peches volt a végjáték sajna![]()
egy pár leosztás:
Kézbe 8,8
ellenek 5,5
riverre jöt az 5öse,így 20ezer helyett lett 4ezrem, visszajöttem 12ezerre,majd kézben: K,K emeltem, másik megadta, flopp: 2,5,10 emelek,másik all in, megadom, nála A,A voltmég így se estem ki, aztán utcsó partymba a chipleader emelt, megadtam Q,Qval, flopp: 10,6,Q all in-t hívtam, ő megadta, turn: 10, river 5.... 10,10 volt neki kézben
![]()
![]()
![]()
ez van,azért így is összejött 30dollcsi.
Szerk: versennyel kapcsban,Kiki nemsokára tájékoztatja a népet.