Edmilson
Következő meccsen remélem játszik majd, és akkor újdonsült bajnokcsapatban játszik először 7 hónap utánVito írta:még csak a tribünön voltRapika írta:A Valencica ellen még nem játszott,igaz?

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Kell egyáltalán középső védő a Barcának
Edmilson nagyon jó középen, és ha esetleg nem játszhat, Marquez, és Oleguer is eljátszik középen 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Director del Fútbol
JAJ DE ÖRÜLÖK A VISSZATÉRÉSÉNEK, és én magam is abban reménykedem, hogy végre ma 7 hónap után ismét láthatom őt gránátvörös-kék mezben, KÉT OKBÓL IS:
- Egyszer mert CSAK ÚGY SZERETNÉM, mert nagyra tartom őt, és örülök neki, hogy visszatért!
- Másodszor pedig, mert szerintem ha pályára is lép Edmilson, akkor az csak akkor lehet MA, ha megnyugtató a Barca vezetése, illetve játéka a mai meccsen!?...
- Egyszer mert CSAK ÚGY SZERETNÉM, mert nagyra tartom őt, és örülök neki, hogy visszatért!
- Másodszor pedig, mert szerintem ha pályára is lép Edmilson, akkor az csak akkor lehet MA, ha megnyugtató a Barca vezetése, illetve játéka a mai meccsen!?...

"Més Cuen un Club"
Hogy 1 kommentátort idézzek, még év elején a Milán meccsen: Elmentek a hollandok, jottek a Brazilok, és a Barcelona szárnyal. 

Látom sokan félreértettek! Én nem azt mondom, hogy rosszak volt, mert mind jó játékos azért vettük meg őket! De a csapat nem volt az igazi, most amióta hollandtalanítottunk sokkal látványosabban, ötletesebben és eredményesebben játszik a csapat!
Cruyff-ot kifelejtett a kivételek közül, ő egy isten volt!
Én láttam a Cruyff érában a csapatot amikor kevés holland volt és azt kell, hogy mondjam igazából akkor lábaltunk ki a gödörből amikor elküldtük őket.
Zsolt: Mond már meg, hogy kinek szurkoljak!!!
Cruyff-ot kifelejtett a kivételek közül, ő egy isten volt!
Én láttam a Cruyff érában a csapatot amikor kevés holland volt és azt kell, hogy mondjam igazából akkor lábaltunk ki a gödörből amikor elküldtük őket.
Zsolt: Mond már meg, hogy kinek szurkoljak!!!

-
- Barça B
Nem igazán Edmilson topicjába való csak felbosszantott az előttem szóló! Nem értem Cocu-nek miért kellene csillogóan játszani! Ő egy tipikus szürke játékos volt, aki mindig hibátlanul és nagyon hasznosan játszott! Talán ezért volt észrevehetetlen, kivéve persze a fontos góljainál mindenkinek feltűnt Ő is! Remek játékos volt! Most sem csillog a PSV-ben mégis az egyik legjobb és már a 4 között vannak a BL-ben is! Szóval Forever Cocu!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Áááá!! Ilyet hogy lehet mondani??mrmonster írta:Cocu? Ezen a szinten nála szürkébb játékost keresve sem találunk a Barça történetében - szerintem.

Amíg itt volt, egy [auto_cenzúra] meccse nem volt, mindig a csapat lelke volt LuisEnrique és Puyol mellett, és szerintem a 2 kezemen nem tudnám mexámolni, hányszor mentett a gólvonalról, vagy az utolsó pillanatban a csatárok elől.
Az egyik kedvencem volt, még most is az!!
Őt sajnáltam a legjobban h elment LE mellett..

- Mr. Master
- Director del Fútbol
A brazilok én is nagyon szeretem. De nekem igazából csak az nem tetszett, amikor a hollandokat fikáztad. Ezt leszámítva Veled sincs semmi bajom, mrmonster. És tartom a véleményememet, hogy egynél több brazilt nyáron már nem kéne idehozni, és ha gondoljátok, meg is védem a véleményem. De most megyek focizni, úgyhogy legfeljebb csak este. Addig is pá, és legyetek jók!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Sylvinho-t én is elküldeném. A szezonban Belletti, Ronaldinho volt brazil, aki kezdő is volt (ha Deco-t portugálnak vesszük). Edmilson, Motta ugye sérült volt, Sylvinho meg pár perceket kapott főképp.Zsolti írta:Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.
Tehát összesen 2 és fél mondjuk. Nem olyan sok ez Zsolti!

(((Zsolti ezt ne olvasd: imádom a brazilokat, gyertek szambafiúk Barcelonába

Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
én sem értem, miért kéne fázni a braziloktól. most túl azon, h kinek, melyik nemzet focija a szimpatikus, meg lehet nézni, h miket ért el a csapat, amikor brazilok is bugiztak a csapatban. nem voltak azért annyira "szarok" azok az eredmények.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A véleménynyilvánítás - szabad. Tanácsokat meg ne nekem osztogass, mert nincs rá szükségem, nem érzem, hogy olyat "tettem" volna, amivel "kiérdemelném" a tanácsaidat.Mr. Master írta:Te most aynas nyomdokaiba kívánsz lépni? Nem tanácsolom!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrmonster 2005.04.29. 15:15:27-kor.
Előre a TITOlusokért!
miért ne?! a világ legjobb csapatában miért ne játszhatnának többen is a világ legjobb válogatottjából?Zsolti írta:Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.mrmonster írta:Így van, Belletti helyett Damia, Deco helyett Gerard, Ronaldinnyu helyett Sergio Garcia mindjárt jobb!Zsolti írta:ha annyira szereted a brazilokat akkor legyél flamengo drukker.ígyis sok a brazil a csapatban.
Csak nem a csapatnak...
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Silvinhora gondoltam konkrétan.de most komolyan.Brazil csapat vagyunk,vagy mi van?nem kéne idecsődíteni a fél brazil válogatottat.mrmonster írta:Így van, Belletti helyett Damia, Deco helyett Gerard, Ronaldinnyu helyett Sergio Garcia mindjárt jobb!Zsolti írta:ha annyira szereted a brazilokat akkor legyél flamengo drukker.ígyis sok a brazil a csapatban.
Csak nem a csapatnak...