Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ez csak akkor nem lenne jó ha mindenki játszana aki rajta van , ne vedd fikázásnak most én se tudok jobbat.salvatore írta:Deco===>Hleb/???
R10====>Silva/Capel
-------------------------------------Valdes/Neuer------------------------------------
-------Alves-----------Puyol----------------------Cáceres--------------Abidal---
--------------------------Keita-----------------------Toure-------------------------
---------------------------------------Xavi--------------------------------------------
----------------Messi-----------------------------------Silva/Iniesta/Henry--------
-----------------------------Villa/Adebayor/Henry/Eto´o-------------------------
D.Capelt szerintem nemadna el a Sevilla,mert igy is mar sokat vettunk tűlök-->Alves,Keita.
Ez a felallas nem lenne rosz.
1. Hlebért mi 15 millánál sokkal többet nem adunk,a Bayern meg asszem,h 20 fölött is adna...így nem hiszem,h ide jön a fehérorosz...Etooka írta: 1.Hleb még nincs el...
2.NEm sztárokat kell venni,hanem jó játékosokat,akik sikeréhesek,honnan tudod,hogy Hernanes milyen?Láttad?Lehet,hogy az új Deco!
3.Nem tudjuk.hogy akar Pep felállni,lehet,hogy már épp csak 1 kp meg egy csatár kell neki
4.Akiket felsoroltál,a nevek fele nem is került szóba velünk...
Lehet még nem olvasták a cikketNóbi írta:Nem értem egyes emberek miért reménykednek még mindig Arsavin leigazolásában, mikor Ingla világossá tette, hogy NEM FOGJÁK LEIGAZOLNI...
Ne! Ezt ne modja senki, hogy nem Barca szintű! Pár hete már volt erről szó, hogy mi Barca szint és mi nem.Ypsilon írta:Egyetértek! Ezzenkívül nem való szerintem a spanyol bajnokságba és nem Barca szintű játékos.
Így azért mindjárt másYpsilon írta:Csak annyit akartam mondani, hogy nem tartanám jó ötletnek, ha megválnátok Eto'o-tól és Adebayort hoznátok a helyére.