Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
gekkodan írta:Csíki meg az egész Laporta-bagázs mehet ahova akar. Nem fogok sírni, ha távoznak, sőt...
Nekem személy szerint tetszett Rosell úr Aguero-s kampánya. Ez pont olyan, mint a Laporta&Beckham címszó alatt futó 4 évvel ezelőtti kampány. Akkor nem jött Becks, de jött helyette egy sokkal de sokkal jobb R10. Majd meglátjuk. Én mindenesetre Laportának szurkolok.Cooltiszo írta:2/3-os többség kell az új választáshoz. Szerencsére ez még nálam továbbra sem tartozik a kétséges szituk közé, remélem nem is fog rámenni a nyár pár elnökjelölt öncélú kampányára...
Ne haragudj, én nem utólag voltam "okos". Visszanézheted. Én akkor voltam ezen a véleményen, amikor még mindenki más Frankie-t védte. Amikor képletesen meg lettem 'kövezve' ezen gondolataim miatt /is/.barca99 írta:Utólag persze könnyű okosnak lenni. Rossel is csak addig lesz jó, amíg oda nem kerül a székbe. Most könnyen mondja mindenre, hogy rossz. Arra leszek kíváncsi, ő majd hogyan oldja meg a problémákat. Más úgy beszélni, hogy semmi felelősséged sincs. Nyáron semmiféleképpen nem szeretném elnöki pozícióban látni, viszont 2010-től csak őt. Meglepne, ha zökkenőmentes ciklusa lenne, és semmi probléma nem lenne.
Dehogynem, nagyon is van jogod azt gondolni, amit. Nekem nem is ezzel van a bajom. Azzal van, ahogyan kifejezed. Tehát ezért gondolom, hogy mindig szeretsz szidni valakit.