Barça Igazolások 2008-09
Arshavin-nak jómagam is tudnék örülni, kivételes képességü játékos.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
1. ha a posztján játszott volna és irányíthatott volna..csabimo írta: moutinho( semmit nem mutatott az eb-n)
2. az EB nem minden, őt anélkül is ismerik,hogy mekkora tehetség.
3. Többet mutatott mint C.Ronaldo,hopp ő már 100millio euros nagyságban jár .
4. Majd megnézheted 27éves korában,ha Deco visszavonult mit fog csinálni

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Jugador del Barça
Villa nem hagyja el a Valencia-t
David Villa-nak esze ágában sincs elhagyni a Mestalla-át.
A spanyol csatár az EB gólkirálya eddig. Sok pletyka felmerült a csatár esetleges átigazolásáról ráadásul a Valencia csődben van, így ezen a nyáron felmerült, hogy most már szinte muszáj eladják Villa-t.
Európa legnagyobb csapatai versenyeznek a támadó kegyeiért. Jelenleg a legjobb formában lévő csatárnak tartják.
A Barca, a Real, a Liverpool és a Chelsea csodájukat fejezték ki David iránt.
Villa és Silva eladásából ráadásul a spanyol csapat vissza is bírná fizetni adosságait.
Mindazonáltal a klubvezetők persze ha nem muszáj, akkor nem válnának meg a focistáktól és örülnének, ha elköteleznék magukat a klubhoz.
"Otthagytam a csapatot az EB miatt, de azután visszafogok menni reményeim szerint." - mondta Villa a Radio9-nek.
"Soha nem gondolkodtam a távozáson, és ezután sem fogok." - fejezte be.
David Villa-nak esze ágában sincs elhagyni a Mestalla-át.
A spanyol csatár az EB gólkirálya eddig. Sok pletyka felmerült a csatár esetleges átigazolásáról ráadásul a Valencia csődben van, így ezen a nyáron felmerült, hogy most már szinte muszáj eladják Villa-t.
Európa legnagyobb csapatai versenyeznek a támadó kegyeiért. Jelenleg a legjobb formában lévő csatárnak tartják.
A Barca, a Real, a Liverpool és a Chelsea csodájukat fejezték ki David iránt.
Villa és Silva eladásából ráadásul a spanyol csapat vissza is bírná fizetni adosságait.
Mindazonáltal a klubvezetők persze ha nem muszáj, akkor nem válnának meg a focistáktól és örülnének, ha elköteleznék magukat a klubhoz.
"Otthagytam a csapatot az EB miatt, de azután visszafogok menni reményeim szerint." - mondta Villa a Radio9-nek.
"Soha nem gondolkodtam a távozáson, és ezután sem fogok." - fejezte be.
- csabimo
- Capitá del Barça
Én nálam biztos hogy Arshavin az eb felfedezettje...Az szép és jo ha tényleg nálunk szeretne játszani, már csak akkor az a kérdés hogy a mi remek edzönk terveibe belefér-e? Mert nem lepödnék meg ha inkább továbbra is hernanes
hleb
moutinho
( semmit nem mutatott az eb-n) vagy valami hasonlo klasszist szemelt volna ki magának!!!
De ez megint egy olyan történet ha mi nem akarjuk, akkor elviszi majd más europai élcsapat.

De ez megint egy olyan történet ha mi nem akarjuk, akkor elviszi majd más europai élcsapat.
- elbandi
- Capitá del Barça
Van itt egy oldal ahol felhoznak a barcával két nevet is
Bergos és Gomis
http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.p ... id=4467407

Bergos és Gomis

http://atigazolasok.gportal.hu/gindex.p ... id=4467407
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Van Niselroy csatár , neki nem nehéz beleszokni. ugyanugy tömik labdával mint korábban...Barcelona144 írta: most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van Nistelroy
Egy irányitó szerepe más és olyan helyzetbe sokkal nehezebb beleszokni.
Az a vicces,hogy akik itt ennyire akarják Arshavint,azok a Holland meccsből indulnak ki(onnantól látom ezeket a vágyakat) és 1 jó meccs lehet mindenkinek,nem vitatom jól játszott Zenitben vezér lehetett(nem követtem)de egy orosz liga az oros liga, nem spanyol.
Egyébként meg,ha a Hollandok nyertek volna mindenki mondaná,hogy Van der Vaart jjjjaj csak hozzánk gyere drága kis legjobb irányító...
ez a vcces itt néhány hozzászólónál.
Érdekes ,hogy 2hete mindenki Van der Vaard-t, Moutinhot, Mancinit emlegette, most lett az oroszoknak 1 jó meccs már Arshavin ... érdekes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.06.23. 13:41:15-kor.
Silva / Villa
Silva / Villa
-
- Barça B
ehez csak annyit hogy Amramovics is meg akarja szerezni a chelseanek és ha ő meg akarja szerezni.............pénzeszsák,de én azért még remélem hogy mi szerezzük megMR.Barca írta:Arshavint a Barcába küldenék az oroszok!!!!!!!
Arshavin már az UEFA-kupa küzdelmeiben is felhívta magára a figyelmet, de a svájci-osztrák közös rendezésű Eb-n is ragyogó teljesítményt nyújtott. Angol és olasz klubok egyaránt keresik a lehetőséget, miként szerezhetnék meg az orosz klasszist, ám az orosz szövetség elnöke szerint Arsavin ha lenne, a Barcelona ajánlatát fogadná el.
- Andrej nagy álma válna valóra, ha a Barcában focizhatna. Szerintem nagy hasznára lenne a katalánoknak, hasonló képességekkel rendelkezik, mint Deco - nyilatkozta Butke.
A Newcastle és a Manchester City már megtette ajánlatát a 27 éves játékosra, ami körülbelül tizenöt millió euró.
-
- Jugador del Barça
Arshavint a Barcába küldenék az oroszok!!!!!!!
Arshavin már az UEFA-kupa küzdelmeiben is felhívta magára a figyelmet, de a svájci-osztrák közös rendezésű Eb-n is ragyogó teljesítményt nyújtott. Angol és olasz klubok egyaránt keresik a lehetőséget, miként szerezhetnék meg az orosz klasszist, ám az orosz szövetség elnöke szerint Arsavin ha lenne, a Barcelona ajánlatát fogadná el.
- Andrej nagy álma válna valóra, ha a Barcában focizhatna. Szerintem nagy hasznára lenne a katalánoknak, hasonló képességekkel rendelkezik, mint Deco - nyilatkozta Butke.
A Newcastle és a Manchester City már megtette ajánlatát a 27 éves játékosra, ami körülbelül tizenöt millió euró.
-
- Barça B
ehez csak annyit hogy Amramovics is meg akarja szerezni a chelseanek és ha ő meg akarja szerezni.............pénzeszsák,de én azért még remélem hogy mi szerezzük megJOEY20 írta:Hogy minek Arhsavin?Talán mert magasan a legjobb IRÁNYÍTÓ akit meglehet szerezni.Nem mellékesen a legolcsóbb is.Aki meg kételkedik a képességeiben az nem ért a focihoz.2-3 éve folyamatosan a Zenit legjobbja.Sokan mondják hogyha olyan jó miért játszik még 27 évesen is a Zenitben?Azért mert ott eddig mindene megvolt(4 millió euro/év,saját divatcég stb).A Zenitet felvitte a csúcsra(Uefa kupa) ez a maximum.Itt az ideje hogy egy szinttel feljebb lépjen ami meg külön szimpatikus hogy ide akar jönni.Ő lenne Alves mellett az év fogása
és bejelentkeztünk már érte?
csak mert a tvben most azt mondták róla ,hogy a milán meg az arsenál hívja...
csak mert a tvben most azt mondták róla ,hogy a milán meg az arsenál hívja...
- JOEY20
- Jugador del Barça
Hogy minek Arhsavin?Talán mert magasan a legjobb IRÁNYÍTÓ akit meglehet szerezni.Nem mellékesen a legolcsóbb is.Aki meg kételkedik a képességeiben az nem ért a focihoz.2-3 éve folyamatosan a Zenit legjobbja.Sokan mondják hogyha olyan jó miért játszik még 27 évesen is a Zenitben?Azért mert ott eddig mindene megvolt(4 millió euro/év,saját divatcég stb).A Zenitet felvitte a csúcsra(Uefa kupa) ez a maximum.Itt az ideje hogy egy szinttel feljebb lépjen ami meg külön szimpatikus hogy ide akar jönni.Ő lenne Alves mellett az év fogása 

Forca BARCA
az a baj, h Arshavin csak azt modnta, h a La Ligában szeretné folytatni... ide két csapat tartozik igazán...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
2 év kellene neki? Szerintem pár hét is elég. Szvsz elég ritka az olyan játékos, aki nem tudja megszokni ezt. Henry is megtudta szokni, nem ezért nem ment neki.DaNNy írta: Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.
-
- Barça B
Jól látod ennek a cspatnak nem a középpálya lenne az erőssége. Elárulom direktcsabimo írta:Quma jo felállás, de valahogy szerintem hányingerem lenne mecsset nézni...Melyik csapat ellen akarunk felállni 4 védövel és kettö db vkp-val?-betis, mallorca, santander? Megint messitöl vártok mindent? hol van a nagy igazolásod az irányitoközéppályás??? ja értem Arshavin csak elörerakod csatárnakBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
------------------------VV------------------------
Alves--------Puyol---------Milito---------Abidal
--------Keita---------Toure-------Iniesta-------
Messi----------------Henry-------------Arshavin
a középpályán még Xavira számítanéklol....
-
- Barça B
kifejezetten jó tetszikCS-KO írta:Sokan írjátok, hogy 2 vérbeli csatár mellett nem lehet szélsőkkel játszani, nekem pedig úgy tűnik, hogy a spanyol válogatottnál ez mégis működik!
ott így állnak fel:
Xavi Senna
Iniesta Silva
Torres Villa
És szerintem elég ütősek![]()
Úgyhogy nálunk is működhet!
Xavi Toure
Messi Iniesta/arshavin
Henry Villa/Eto
Szerintem így sem lenne rossz!
---------------------V.V----------------------
Dani Alves-----puyol--Cáceres/Millito/------Abidal------
-------------------Keita------Yaya--------------------------
-------------------------Xavi--------------------------------
---------------Messi-----------------------------------------
-------------------------------Henry-----------------------
--------------------Ade/Eto'o/----------------------------
Dani Alves-----puyol--Cáceres/Millito/------Abidal------
-------------------Keita------Yaya--------------------------
-------------------------Xavi--------------------------------
---------------Messi-----------------------------------------
-------------------------------Henry-----------------------
--------------------Ade/Eto'o/----------------------------
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
- csabimo
- Capitá del Barça
Quma jo felállás, de valahogy szerintem hányingerem lenne mecsset nézni...Melyik csapat ellen akarunk felállni 4 védövel és kettö db vkp-val?-betis, mallorca, santander? Megint messitöl vártok mindent? hol van a nagy igazolásod az irányitoközéppályás??? ja értem Arshavin csak elörerakod csatárnakBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
a középpályán még Xavira számítanék

Sokan írjátok, hogy 2 vérbeli csatár mellett nem lehet szélsőkkel játszani, nekem pedig úgy tűnik, hogy a spanyol válogatottnál ez mégis működik!
ott így állnak fel:
Xavi Senna
Iniesta Silva
Torres Villa
És szerintem elég ütősek
Xavi Toure
Messi Iniesta/arshavin
Henry Villa/Eto
ott így állnak fel:
Xavi Senna
Iniesta Silva
Torres Villa
És szerintem elég ütősek

Xavi Toure
Messi Iniesta/arshavin
Henry Villa/Eto
-
- Barça B
most jól figyelj ez az én elképzelésem azt is odaírtam hogy Xavi ott van a középpályán ha neked úgy tetszik Keita helyett. továbbá sztem te mg nem láttad Arshavint játszani. Nem a kor számít Pl. a te Xavid nézd meg hányéves ha jóltudom 28. ÉS nem nehéz belejönni a játékba pl. utálom de hogy megértsd leírom szóval pi. Van NistelroyDaNNy írta:Ja végülis csak a legnagyobb vízhordót hagyod ki a csapatból és a legjobb kkp-t ( Xavi.) Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
Még jó,hogy nem ilyen emberek fogják eldönteni az igazolásokat és a felállást,akik látnak néhány embert az EB-n, VB-n és akkor ő kell, az kell, ő is kell ! ilyen fejjel nem lehet igazolni...
Az is érthetetlen,hogy KEITA TOURÉ cseréje lesz,ezt mondták...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelona144 2008.06.23. 13:00:08-kor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
A Zenitnek? Szerintem összekevered a CSZK Moszkvával. Wikipédián is azt írja, hogy CSZK Moszkva, és Chelsea.MichaaBee írta:tudtommal a Zenitnek is ő a tulajdonosa

Off vége.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Ja végülis csak a legnagyobb vízhordót hagyod ki a csapatból és a legjobb kkp-t ( Xavi.) Minek Arshavin ?? Mondja már meg valaki, 27éves 29lesz mire belejön a spanyol ligába. Silva sokkal fiatalabb és már megszokta ráadásul spanyol is.Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
Még jó,hogy nem ilyen emberek fogják eldönteni az igazolásokat és a felállást,akik látnak néhány embert az EB-n, VB-n és akkor ő kell, az kell, ő is kell ! ilyen fejjel nem lehet igazolni...
Az is érthetetlen,hogy KEITA TOURÉ cseréje lesz,ezt mondták...
Silva / Villa
Silva / Villa
ha számítasz Xavira, akkor hol van?Barcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:
jah, hogy nem kezdő? nehogymá' jobb legyen Keita, mint Xavi, ha annyira játszatni akarod Keitat
akkor rakd Touré helyére(mondjuk szerintem Touré jobb)
van beleszólása, de ha nem kap a BArcától ajánlatot... REMÉLEM KAPBarcelona144 írta:sztem ilyenkor a játékosnak is van beleszólása!MichaaBee írta:Arshavin a Barcába jönne, addig oké. De nem mondta, hogy mondjuk a Chelseatől visszautasítana egy ajánlatot. Márpedig abrapapa biztos, hogy oda vinné, mivel tudtommal a Zenitnek is ő a tulajdonosa

H a t t r i c k
- lopakodo
- Capitá del Barça
nekem már elegem van a 4-3-3-as fölállásbólBarcelona144 írta:SZtem ha Arshavin igazolása bejön:

szerk.:michaabee az nso-n ezt írja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lopakodo 2008.06.23. 12:45:20-kor.
tudtommal Pavlyuchenkolopakodo írta:26 évesKaka10 írta:Pavjucsenko vagy hogy kell írni hány éves???decemberben lesz 27
ja és Roman Pavljucsenko

Szerk.: sztem Progrebnyak sokkal jobb, ha már az orosz csatároknál tartunk... inkább Ade, vagy Villa!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2008.06.23. 12:46:26-kor.
H a t t r i c k