Rivaldo tényleg fogalom volt Barcelonaban,remélem Ronaldinho még őt is túlszárnyalja.
Azt mondjuk nem értettem,amikor átment Rivaldo a Milanba.Ennek mi volt ak oka?Ronaldinhoval ketten mire lennének képesek.
Nah azért ne panaszkodjunk itt van nekünk Eto'o,meg még egy csomó nagyszerű játékos.
Egy olyan játékosnak mint Rivaldo olyan búcsúmeccset és egyáltalán olyan búcsút kellett volna rendezni hogy csak na. Aki igy vitte, cipelte a hátán a csapatot ennyit szerintem megérdemelne. Akkor Ő volt a csapat szimbóluma. Nem értem még mindig sajnos h egy ilyen remek játékost hogy a francba lehetett elengedni... köbö igy néztem... És ugye itt jön képbe """"szeretett""""" Louis van Gaal-unk. (Hogy dögölne meg!!) Hogy lehetett morálisan igy padlóra küldeni 1 csapatot? Addig jó volt amig '99 ben bajnokságot nyertünk de utána.... Visszagondolni is rossz...
Miatta lettem BARCA drukker,csodáltam a játékát,és ő lett a kedvencem,még mindig ő az.Kár hogy nem nálunk játszik már,jó lett volna ha nálunk megy nyugdíjba.
Emléxem én is arra a gólra,teljesen szabályos volt.
C.
Én Rivaldo (és persze LUIS ENRIQUE) miatt lettem BARCÁS! Ő volt minden idők 1ik legjobb Barcelona játékosa. A valenciai góljain kívül - ami kétségkívül a legnagyobb és legfontosabb gólok voltak - ott voltak még a madrid elleni meccs amikor ő egyedül majdnem megverte a madridot csak a f@$z partjelző nem adta meg a 3. gólját a bernabeuban. Asszem vhogy igy volt. Vagyis remélem...
egyet értek veled, a legnagyobb veszteség az volt, hogy eladták, Rivaldo-nak mindenképpen a Barcelonában kellett volna befelyeznie a pályafutását, ez volt az ő csapata....
sőt akkoriban ő maga volt a csapat, egy szezon alatt volt legalább 15 olyan meccs, amit egyedül nyert meg, mert akkor ugye voltak gondok a csapattal....
ja egyébként a korábban belinkelt meccset egy sport pub-ban néztük haverokkal, és ennél az utolsó gólnál kb 15 percig ordítottam....
Szeretném ide belinkelni azt a gólt, amit Rivaldo a Valencia ellen szerzett 2001-ben, szerintem ez az évszázad gólja, félelmetes dolgott vitt véghez Rivaldo, a bajnokság utolsó meccsén mesterhármasával nyert a Barca, és ez jelentette azt, hogy indulhatott a csapat a bajnokok ligájában. Egy focista szerintem nem lehett jobban a csúcson, mint akkor ő volt, egy egész bajnokság eredményességét eldönteni az utolsó bajnoki utolsó meccsén, 100.000 drukker előtt ráadásul egy ilyen góllal...
szóval nekem örökre elnyerte a tiszteletemet ez a játékos, bár azt hiszem többen is vagyunk igy itt...
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw