Rivaldo11 írta:Ez az eb eddig arra is jó, hogy leszámolhassunk 1-2 illúzióval. Egyik ilyen illúzió az, hogy Van der Vaart világklasszis játékos. Nos, nem az. Amikor jól nyomták a hollandok, akkor sem ő volt a legjobb, de belőle már nem is lesz igazi világklasszis. Jó irányító, de nekünk igazi vezér kell. Ő pedig nem ilyen. Beszédes az is, hogy amíg az igazi klasszis irányítók után két kézzel kapnak Európa szupercsapatai, addig ő a HSV-ben nyomja. Hasonlóan vélekedek Moutinhoról is. Ezek a játékosok egyszerűen nem elég jók ahhoz, hogy a Barcelonát elirányítsák. Jók, de nekünk még jobbak kellenének...
Nekem ehhez nem kellett az EB. Deco elm1, és olyanokat akarnak helyette, akik ha sokat fejlődnek, akkor is max a cipőjét vihetik...
Eddi mind3 meccsen az nyert akinek szurkoltam, nekem csak az oroszok győzelme volt meglepetés, abba én sem hittem, de nagyon megérdemelték, a végén már lefocizták a hollandokat.
Ma olasz győzelmet várok, de inkább a spanyoloknak szoritok.
Ja, amugy tartom azt, amit az EB előtt mondtam, h a németek győznek.
Az orosz a meccsen vissza kelett fogni magam, mert az egész kocsmában én szurkolrtam csak nekik