2008.06.22. 17:27:19
Most olvastam, hogy R10 és Eto'o válaszokat vár a klub részéről, hogy miért maradnak ki a jövő terveiből.
Először Eto'o szólalt meg, aki a kameruni edzőtáborban újságírói kérdésre azt mondta, neki mindig az első opciója volt a maradás, ráadásul nem igazán érti, hogy Pep miért nem számít rá. Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az Interrel és a Milannal voltak tárgyalások, de egyik sem volt számára megfelelő ajánlat. Nem mellesleg ha visszatér Barcelonába, sajtótájékoztatót fog tartani, ahol elmondja a saját véleményét is.
Ronaldinho meglepően nyilatkozott szintén, hónapok óta téma, hogy távozik, de a Milannal nem sikerült megállapodni, R10 pedig a brazil edzőtáborban vendégeskedett, ahol újságírói kérdésre azt válaszolta: 2010-ig van szerződésem, így nem tudom miről kellene beszélni.
Könnyen lehet, hogy a 2 játékos megváltoztatja a hozzáállását és nem fogunk belőlük pénzt látni. Eto'o ügyét támogatom, örülnék ha végül nem tudnánk eladni és megmutatná Pepnek, hogy miért akarják kevesen a távozását, miért a legjobb csatárok egyike a földön. Egyébként a Milan abban bízik, hogy Adebayort ha nekünk adják el, akkor a pénzügyi szitu miatt övék lesz Eto'o és R10.
A gond csak az, hogy Adebayor kijelentette, hogy Milánóba akar menni, innentől nem rajtunk múlik, de én örülnék, ha Eto'o maradna.
R10-nek mennie kell, de a kamerunit ne engedjük el.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!