G-Jay írta:Bojan nagyszerű csatár lesz, de azért még fizikálisan elég kevés.
akkor sose játszon, mert nem elég erős? hagyjuk már el ezt...neki másban vannak az erényei, ahogy villában is más az amiért az egyik legjobbja a posztján...messi sem egy erős alkat, csak apró, gyors, és alacsonyan van a testsúlya...ezért nehéz feldönteni...a nagy ember meg nagyot esik
G-Jay írta:Míg Ade azért...szóval jó lenne átgondolni, hogy miket írnak itt egyesek bizonyos játékosokról.
most mit írjak adebayorról? hogy mekkora egy zseni mer élete szezonjában rúgott 24et? volt annó a spanyol bajnokságban is egy diego tristan...még gól király is lett asszem...jah, kijött neki egyszer egy szezonban végig...
G-Jay írta:Villa lőtt 3 gólt az oroszok ellen és máris összeélvezi mindenki magát rá.
hm...a írtózatosan gyenge valenciában idén is vágott azért 18at...meg kb összes idényében kisebb csapatokban, mint akár az arsenal is, 15 felett termelt...ennyit az eb-n szerzett góljairól...ott csak max azt lehet megállapítani, h ha helyzetbe kerül, és kapja a labdákat akkor mire lehet képes...
G-Jay írta:Adebayor a fekete Ibrahimivics.
ez kicsit erős volt....zlatan, a világ egyik legtechnikásabb csatára, nem kevés bajnoki címmel...minden csapatában meghatározó ember volt...adebayorról ezt nem mondanám el...
amúgy a barca szint szót én sem szeretem...hülyeség ezt mondani...én azon az állás ponton vagyok, h eto'ot sztem nem tudná pótolni...és én inkább játszatnám már henry, vagy bojant középsatárként, mint őt...
G-Jay írta:Az meg jellemző h Disznótenyéstőt hoznátok ide.
hát ez tényleg kemény volt, attól aki írta