Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már bocs de egy romániai magyar nem román!nem hallottad még azt h a világon 15 millió magyar él ,ebből csak 10(millió) magyarországon.nagyon művelt vagy!DaNNy írta:a román úr mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
MichaaBee írta:mekkora egy bunkó ez a céronáldó:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=742653
igen sry,hogy nemtudom a nevét,az idejében még fiatalabb voltam..Lionel85 írta:Bölöni László volt az.DaNNy írta:A tegnapi meccsnél a studioban az a román úr(nevét nemtom) mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
AZ NEM ROMAN!!!!!!!!!Lionel85 írta:Bölöni László volt az.DaNNy írta:A tegnapi meccsnél a studioban az a román úr(nevét nemtom) mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
Bölöni László volt az.DaNNy írta:A tegnapi meccsnél a studioban az a román úr(nevét nemtom) mondta,hogy ő tolta ki jobb oldalra és bávgta a drucát már akkor is kb 17évesen. Mi lenne most a Realban.... ?
ugyanez a véleményemnoname írta:Nemtom más hogy van vele, de én már örülnék ha Ronaldo menne a madridba.Biztos vok benne h egyáltalán nem fog neki menni a játék és több okból is:
Én is remélem, hogy igaz. Ha igen, és megtörténik akkor miénk a bajnokság.lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Óriási kamu, ugyanis ez csak Ferguson nyilatkozta, mikor elkezdtek CRoni iránt érdeklődni. Hogy pontosítsak, ezeket a játékosokat (nem biztos h pont ezeket, de Ramosra és Robinhora emlékszem) és még sok sok milliót kért a portugálért (tudva, h ez megadhatatlan). Legközelebb pontosan olvass utána, s aztán rakd fel idelopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Remélem minél hamarabb elveszítik az összes jó játékosukat, hogy egyeduralkodók legyünk!kilibarca írta:Én már akkor örülnék ha nem mindet , de valamelyiket ezen játékosok közül kinálná Ronaldoért.lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Ha ez igaz akkor nagy butaságot követ el a real. A Manchester helyében azzonnal elfogadnám.lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Én már akkor örülnék ha nem mindet , de valamelyiket ezen játékosok közül kinálná Ronaldoért.lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Hát ez egy elég nagy kamu szerintem.....de rménykedem benne,hogy igaz...lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Gratulálok nekik! Szinte a 3 legjobb játékosukat eladják egy köcsögért! Remélem széthullik előbb-utóbb a reál mandrill!lopakodo írta:!!!A real madrid kihagyhatatlan aánlatott pakolt a manchester elé!sneider+robinho+ramos őket adnák a vörösöknek c.ronaldóért!
Mikor nem votl az? Bár szenvedne vmi megalázó sérülést, vagy vmi marhára cikis dolog történne vele a pályán!MichaaBee írta:mekkora egy bunkó ez a céronáldó:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=742653
A Roma érdeklődik Saha iránt, szal ha sikerül megvenniük, akkor Totti valszeg nem csatárt fog játszani. A támadósorba ott van nekik Vucinic-meg lehet majd Saha. A középpályáról meg am is vannak távozók; Mancini közel az Interhez, Giuly maradása sem biztos. Szóval inkább képzelem Totti támadókp-ként a kövi szezonban, mint csatárként.barca99 írta:Totti pedig csatárt fog játszani. Régen tényleg árnyékék, vagy visszavont csatár, esetleg középső támadó kp. volt, de ahogy idősödött, és egyre kevesebb mezőnymunkát végzett, úgy Spalletti feljebb tolta... és nem fogja visszább hozni, mert nem védekezik eleget.