Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bekem legalább tudott küzdeni és volt esze a focihoz... és 1000X szimpatikusabb. Ronaldónak csak adottságai vannak a focihoz de azok semmit se érnek mert nincs hozzá agya... Messinek nincsenek hozzá jó adottságai de fejben ő a legjobb... ezért ő a LEGJOBB.mynameis-earl írta:Már nem azért, de Beckham és Ronaldo között nem kicsi különbség van. Utóbbi focizni is tud...
hát remélem is hogy nemjön...de ha calderon így folytatja, rosszabb lesz mint perez - akkor tényleg elhúzhat! 2 bajnoki cím ide vagy oda, nem toolszimpi ez a hozzáállás, rendesen szappanopera ez az egész ronaldo ügyCapon írta:Idén szerintem nem fog menni. Majd talán jövőre. Ha szerencsétek van addig talán elküldik az elnököt a klubtólfir3bird írta:ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
hát talán ennyire nemdurva a helyzet, de igen, ez megint ilyen bekem féle igazolás, és ha most ezt elkezdik, nos ismerjük a folytatást..vaLe5 írta:Te/ti nem érzitek úgy hogy ez is egy bekem féle igazolás? " Nyertünk 2 bajnokságot ezzel elkussotattuk a szurkolókat , most megint csinálunk pénzt , meg reklámot ronaldóval..." szerintem valami ilyen hüjeség jár a fejükben.
Te/ti nem érzitek úgy hogy ez is egy bekem féle igazolás? " Nyertünk 2 bajnokságot ezzel elkussotattuk a szurkolókat , most megint csinálunk pénzt , meg reklámot ronaldóval..." szerintem valami ilyen hüjeség jár a fejükben.fir3bird írta:ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
Idén szerintem nem fog menni. Majd talán jövőre. Ha szerencsétek van addig talán elküldik az elnököt a klubtólfir3bird írta:ez az egész ronaldo ügy szánalmas, megis érdemeljük ha 100 millért megvesszük és elküldjük robinhot meg babpistát....bárcsa ne jönne az a hülye!
Kizárt és nem a pénz miatt, hanem mert Pep egy erőcsatárt akar!henry&eto írta:szerintetek david villa jönni fog?
Én csak két szót mondok: Igen remélem jön!!1.2...kleno04 írta:CSAK EGY SZÓT MONDOK : IGENhenry&eto írta:szerintetek david villa jönni fog?![]()
Szerintem Pepe a tavalyi év leghasznosabb igazolása a Realnál, de ennek ellenére Pepén nagyon sokminden csúszott el.vaLe5 írta:Nem lehuzom a Realt de Pepe kb ugy játszott mintha a 2. osztályból jött volna , persze túloztam ez nem igy van , csak a Pepe klasszis telljesítménye kiverte a biztosítékot nálam , mert nehéz lenne gy játékost is taláni a Spanyol bajnokságban aki ijet nyújtott , akkor nehogy már pepe. Túl könnyen osztogatjátok a klasszis jelzőt , ez nem jár ám mindenkinek!!Benga írta:Azér elég tréfás ami itt megy.
Pepe minden 2. meccs piros?
Így hirtelen a Roma elleni jut eszembe. Attól, hogy a Barcának drukkolunk még nem kell lehúzni mindenkit a portugá válogatott és a madrid kezdőtagságát pedig nem osztogatják tehát...
Egy csepp irónia, egy két éves hagyomány, egy félmosoly miközben írtam.Real Madrid 5 írta:Dejó, ezt hol hallottad?khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184201
2010-ben madridban van a BL döntő. De szép lenne ha Raul-Benzema páros emelhetné magasba a serleget. De maradjunk a realitásoknál. Jövőre is mi nyerjük a bajnokságot, a BL-ből meg kiesünk.
Hogy lehet egy szezon előtt így kijelenteni ilyet?
Fogalmazz inkább úgy hogy szeretnéd hogy megnyerjük a bajnokságot, az meg hogy kiesünk a BL-ből, hát ez igen, ezt is már innen látni.
Dejó, ezt hol hallottad?khtomka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184201
2010-ben madridban van a BL döntő. De szép lenne ha Raul-Benzema páros emelhetné magasba a serleget. De maradjunk a realitásoknál. Jövőre is mi nyerjük a bajnokságot, a BL-ből meg kiesünk.
Ez viszont egyszerűen azért van, mert Gutiért egy lyukas garast nem adtak ki soha, alapból Madrid nevelés, Madridban a sztárokra izgulnak általában a vezetők, továbbá már 31 éves és amennyit rúgják, bármikor vége lehet a pályafutásának. Sneijder is hiába volt irányító, ha megnézel egy meccset, a domináns játékos egyáltalán nem ő, és valszeg sose lesz az Guti mellett.barca99 írta:Ennek ellenére mindig irányítót keresnek Madridban. Hol Kakáért sírnak, hol Fabregasért, az utóbbi időben még Diego is szóba került. Nem beszélve Sneijderről, aki az Ajaxban irányító volt.![]()
Jó-jó, de nem igaz, hogy akkor ennyire rá lennének izgulva az irányító témára.
Azért túlozni nem kellene, teremne már magyar bokrokban 50-60 ilyen gyerek, máris nem lennének gondjaink...albicelesteX írta:Már nem azért de az a Guti egy nyomorult favágó!Ilyen kaliberű játékos terem minden bokorba!