Korábban amikor Guardiola edzősége biztos lett akkor eléggé hosszan kifejtettem pesszimista véleményem és most se érzek másképpen. Decot már nem tudjuk itt tartani sajnos, R10-nek pedig egy jó edző kéne, mert egy jó erős szavú edző alatt aki fegyelmezi tud, az alatt tudna még régebbi formáját hozva focizni. Úgy látszik nem birkózik meg a feladattal...
Eto'ora nincs szükségünk??? Uram fegyelmezz, világ egyik legjobb támadója, minden megvan benne amire nekünk szükségünk van. Talán ebbe a csonka szezonba őt tudom kiemelni, ki mindig oda tette magát és küzdött a végéig. Trezeguet, Adebayor vagy Ibrába mit lát? Vagy én vagyok az analfabéta és hozzá nem értő, de én Eto'oba sokkal nagyobb jövőt és "címeket" látok mint az előbbiekben. Ha ez a 3om meghatározó emberünk távozik, akkor egy egész más Barcát láthatunk. Igazolhatunk bár hogyan is, de Eto'ot nem fogjuk pótolni ez 100%.
Bárhogy is alakul a jövő, én sajnálom, hogy ez a három emberünk nem tudott méltón búcsúzni tőlünk. Nekem nagyon fognak hiányozni.

Igazolhatunk 40 milláért bal szélre bármilyen támadót, ide igazolhatjuk Villát kb. 40-50 milláért, de egy másik Barca lesz ez már, amit nehéz lesz megszokni és megszeretni talán, nekem hiányozni fog a régi Barca, ami minden meccsen 3mat bevágott, és szép focival, mosolyogva tudott győzni.

Várom a fejleményeket, és ezt az új erős és bizakodó évet, csak nehogy nagyot koppanjunk...