Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvából persze, lehet még valami, de most jelenleg - ebben az évben, az EB-n, nekem - nem tetszik amit alkot, Mancini szerintem sokkal jobb megoldás lehetne, ráadásul a legjobb korban van. Viszont elég valószínű, hogy az Interbe megy, a Barca nem érdeklődik utána elég hevesen ahogy olvasgattam...barca99 írta:Főleg az EB-topicban látom, hogy nagyon sok ember nem tartja sokra Silvát. Mondjuk az EB-n tényleg nem mutat sokat, de szerintem nem is olyan rémgyenge. Főleg, hogy szerintem Iniesta sem alkot maradandót (a kérdés, hogy fekszik-e neki az a poszt...).
Viszont ha szélsőkben gondolkozunk, akkor általában két név van, ami felmerül. Silva és Mancini. Mancini nem rossz, de 27 éves, egy jó játékos, de klasszis már biztosan nem lesz. Silva viszont csak 22, 20 éves korában már felnőtt válogatott. Szvsz simán megvan benne a potenciál, hogy nálunk, egy újjáépült, szárnyaló csapatban (kopp-kopp) világsztárra fejlődjön. Másrészről sosem lesz egy Ronaldinho, de szerintem nem is kell. Arra itt van most Messi. Silva pedig amolyan Giuly helyettes lenne, nem kéne agyonszíneznie a játékot, de hasznos lenne.
So-so én remélem, hogy végül Silva mellett döntünk (de szélső nélkül nagyon nem lenne jó nekiindulni a szezonnak... egy Henry - Messi szélnek tehát nem kifejezetten örülnék).
Nagyon unatkozok, így rákerestem. Bár ezt tavaly írták róla:gekkodan írta:Én teljesen a hatása alatt vagyok tegnap óta Arda játékának. Elképesztően lenyűgöző technikája van, jöhetne a balszélre.
hát ha jól tudom Ő lehetett volna a jövőben a balszélső...és ha mondjuk Mancinit igazoljuk le és lehúz még itt 2 egész jó évet addigra Dos Santos beérhetett volna alapembernek és ugyebár Mancini meg "kiöregedett" volna. Szvsz ez egy logikus elgondolás lett volna, persze mindig ott vannak a HAksocio66 írta:miért Dos Santos mit befolyáso(t)bogen írta:mostmár hogy nincs Dos Santos tényleg ideálisabb lenne Silva, mint Mancini![]()
miért Dos Santos mit befolyáso(t)bogen írta:mostmár hogy nincs Dos Santos tényleg ideálisabb lenne Silva, mint Mancini
Szerintem Adebayor azért bizonyította, hogy milyen nagyszerű csatár. Olyasmi a felépítése mint Ibra-nak, amit jól ki is használ, a tökéletes csatár típus ő is akárcsak Zlatan. Egyetlen baja, hogy mindíg túl szépen akar gólt lőni. De rá fog jönni hamar, hogy jobb ha csak lő osz kész. Százszor többre tartom mint Benzemát.Lionel85 írta:engem pl. nem nagyon győzött meg eddig Ade.
Ott a pont.Alavest gyakorlatilag az uefa döntőig lőtte, aztán a milanba kötött ki asszem, olyan jó 0 sikerrel.De hát ezekkel az a baj, h van egy nagy csapat és megvesz ilyen játékosokat gyakorlatilag évi 100 percre.Ez pont elég kihagyás, h vki ott haggya az egész életét.(nem mindig)Mental_Theo írta:Emlékeztek ti még erre a névre? Javi Moreno. volt egy jó szezonja, vitte egy nagy csapat. Több ilyen játékos is volt. nem szabad 40 milliót kiadni Benzemáért, mutasson majd valamit a meggyengült Lyonban, és majd akkor.
azért "felejtettem el" Benzinmant,mert a Lyon elnöke,és maga a játékos is kijelentette hogy egy évet még marad,ráadásul állítólag a Realban szeretne játszani 2 év múlva..CFirpo3 írta:Mindenki elfelejtette Benzemát, de most, hogy nem valami jó az EB-n lehet, hogy lentebb megy az ára és meg kéne próbálni újra leigazolni. Attól még jó, hogy most nem megy neki.
Nyugi... Én értem, de te nem érted, hogy attól még meg lehet próbálni?mindorokke_barca írta:de nem erted h ha lemegy az ara benzemanak akkor nem fogja eladni? mert nem kell o minden aron megszabaduljon tole... amugy sztem benzemanak nagyobb a fustje mint a langja... most kijott neki 1 szezon jol... majd meglatjuk h fejlodik e tovabb... engem abszolut nem gyozott meg... rohadt nagy bukta tud lenni az ilyen esetekbol... vkinek kijon egy jo szezonja felmegy rettenetesen az ara... aztan nem mutat semmit...
Nem mondam, hogy szerintem a Lyon elnöke ezt nem tudja, csak őt sem kell elfelejteni. Ha Villáról lemaradunk, akkor Benzema jó igazolás lenne...mindorokke_barca írta:es szted a lyon elnoke nem tudja h most lement az ara ... nem akar o benzematol mindenkeppen megszabadulni igy biztos h el sem fogja adni... picit gondolkozzatok mar...
es szted a lyon elnoke nem tudja h most lement az ara ... nem akar o benzematol mindenkeppen megszabadulni igy biztos h el sem fogja adni... picit gondolkozzatok mar...Mindenki elfelejtette Benzemát, de most, hogy nem valami jó az EB-n lehet, hogy lentebb megy az ára és meg kéne próbálni újra leigazolni. Attól még jó, hogy most nem megy neki.
ultrasur írta:szerintem Villa a Realé lesz(remélem)
(és rajta kivül más nem is kell a Realba...)
A barca még kb mennyit költhet az eddigi kb 60 mellet?