Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem mondom én ,hogy nem.Nem is ez a bajom vele.Csak ha ő jön ,megint nem lesz aki fejeljen vagy erőből bepasszírozzon egy nyavadt gólt.zeus021 írta:Sztem Villa is tud olyan váratlan megoldásokkal szolgálni ami egy meccset eldönthet akár Ibrahimovic, jó példa a tegnapi spanyol-svéd meccs
Sztem Villa is tud olyan váratlan megoldásokkal szolgálni ami egy meccset eldönthet akár Ibrahimovic, jó példa a tegnapi spanyol-svéd meccsMonti írta:Lehet azér mondom mert elfogult vagyok Titivel kapcsolatban (nekem ő kb. félistenozsimiki írta:Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.),de nekem jobban illik a képbe mint Villa.
Vagy ha veszünk támadót inkább olyat kéne mint Ibra vagy Adebayor (bár még nem egy súlycsoport a kettő),erősek,teknikásak,gólérzékenyek,ha nem megy a szokásos látványos,sokpasszos játék akkor lehessen abban bízni ,hogy egy szöglet vagy szabadrúgás után befejeli valamelyik.
Tavaly is szerintem nagy probléma volt ,hogy nem lőttünk "egyszerű" gólokat.
De azt azért ne felejtsétek el, hogy még bevételünk is lesz/lehet Decoból, Eto'obol, Roniból, Gudyból,...nicandro írta:akkor még 80 milla is kellMESSIás(z) írta:Sztem még 3 igazolás kell!!
Silva,Moutinho,Villa![]()
van pénz öcsééém
:D:D
akkor még 80 milla is kellMESSIás(z) írta:Sztem még 3 igazolás kell!!
Silva,Moutinho,Villa![]()
Lehet azér mondom mert elfogult vagyok Titivel kapcsolatban (nekem ő kb. félistenozsimiki írta:Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.
Még több mint 60-at biztos h költenekultrasur írta:szerintem Villa a Realé lesz(remélem)
(és rajta kivül más nem is kell a Realba...)
A barca még kb mennyit költhet az eddigi kb 60 mellet?
Sehogy sem elég Titi+Bojan, Eto'o távozása esetén. Mégha a 2évvel ezelőtti Titi lenne akkor sem. Elég egyetlen sérülés,vagy hosszabb hullámvölgy,és k.o. Ez mindkettőnél fent állhat,egyiknél a rosszabb formája miatt,másiknál meg a kellő tapasztalat hiánya miatt. Kell mindenképp csatárt igazolni! Ahogy végre kellene vmi épkézlább írányítót is.Monti írta:Én nemtom ti ,hogy vagytok vele ,de szerintem ha elmegy Eto'o akkor Henrynál sokkal jobb megoldás nincs középcsatárnak.Lehet kicsit öreg ,de ha jól cserélgeti majd Pep őt és Bojant meg tudnák oldani a szezont.
Így már csak egy szélső kéne,meg valami irányító féle.
"Na most kiváncsi leszek, Joao Moutinho játékára, mert Svájc ellen illene a portugáloknak győzni."André T. írta:Na most kiváncsi leszek Joao Mou játékára mert azért Svájc ellen illene a
Portugáloknak győzzni.
nincs szükségünk....DaNNy írta:...
öööö ez 12 emberTomi1987 írta:Ha Eto'o helyett vesznek valakit akkor az Villa legyen ne Ibrahimovic ,mert ő nagyképű épp úgy mint C.Ronaldo.
Nem illik a Barcaba mardjon ott ahol van.Villa jöhet még 30 millio fonért is.
-----------------------------------Victor Valdes------------------------------------
----Alves--------------Puyol----------------Milito(Caseres)---------Abidal------
---------------------------Toure-----------------Keita-----------------------------
------Messi------------------------Moutinho------------------------Xavi----------
?
--------------------David Villa------------------------Henry-----------------------
?
CS:Pinto,Pique,Iniesta,Bojan,Sylvinho,Hernanes
?
Tudok, és a tank stílusu csatár szerintem nem kell. etoo 179centi mégis elment a védők melett stb. Villa is 2. gólnál befűzte a 2 nagy svéd védőt. Nem lényeg az,hogy milyen magas amég ilyen eredményes. Eleve a Barca nem felívelésekre játszik és ha már arra játszunk akkor megérdemeljük a vereséget. Eddig nem tudom milyen tank csatárunk volt a Bajnoki címek sroán, illetve az elmúlt 4-5évben. Szerintem Felesleges Drgoba,Ibra is. 2 sírós pofájuk benem áll és sírnak ha nem kapnak labdát. Villa is ilyen ,de legalább láthatjuk ha kiszolgálják és jó csapatban van eredményes.barca99 írta:Tudsz tovább is olvasni?
Tudod te,hogy Eto'o hány centi? 179 ... Mégis isten csatár .barca99 írta:Miért ne illene?Alberto10 írta:én nagyon nem örülnék Drogbának! tökre nem illene bele a játékunkba! nekünk Villa kell!!!! Come on Villa!
Egyébként nekem Villával is az a bajom, hogy 175 centi. Rohadtul alacsony .
Miért ne illene?Alberto10 írta:én nagyon nem örülnék Drogbának! tökre nem illene bele a játékunkba! nekünk Villa kell!!!! Come on Villa!