Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Honnan van ez a hír?$dudu$ írta:Új tehetség a Barca átigazolási listáján
Henrique Palmeiras a Barca új kiszemeltje.
A 21 éves védő iránt már több európai sztár csapat érdeklődött többek között az Ac Milan és a szintén olasz Fiorentina.
A Barca vezetőségét is érdekli az ifjú védő, és a Villareal játékosa előfordulhat hogy a következő idényt a katalánoknál folytatja mivel Edmilson a „sárga-tengeralattjáró” együttesénél szeretné folytatni és egy esetleges csere is előfordulhatna.
Úristen, ez miféle hír???$dudu$ írta:Új tehetség a Barca átigazolási listáján
Henrique Palmeiras a Barca új kiszemeltje.
A 21 éves védő iránt már több európai sztár csapat érdeklődött többek között az Ac Milan és a szintén olasz Fiorentina.
A Barca vezetőségét is érdekli az ifjú védő, és a Villareal játékosa előfordulhat hogy a következő idényt a katalánoknál folytatja mivel Edmilson a „sárga-tengeralattjáró” együttesénél szeretné folytatni és egy esetleges csere is előfordulhatna.
hát azért vannak jó passzai szép cselei meg lyanok h két védő között átviszi.dr. Mezey írta:Kiváncsi lennék mit láttok Silvában. Nem rossz játékos, de azt se látom hogy miért pont rá lenne szükség, semmi etxrát nem mutatott szerintem, ráadásul ilyen jól mozgó törpéből már van elég a csapatban.Tomi1987 írta:Eto'o árábós talán meglesz Villa a szélre pedig jó lenne Silva Ronaldinho árából.A középpálya nem rossz .Ha vennének egy irányítót akkor ki nem kezdene?Xavi vagy Iniesta .Xavi tudna irányítani.És Guardiola milyen felállásban játszatná őket?Lehet nem a Rijkaard féle 4-3-3 maradna
Én azt olvastam több helyen is, hogy Drogbát +30 misi €t adnának a Deco, Roni párosért. Szerintem ez egy jó üzlet lenne nekünk. Én azonnal el is fogadnám, vagy esetleg a 30at feltornáztatnám 35re és mehetnek Isten hírével.ozsimiki írta:Pletyka szint,de:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35387
Scolari szeretné mindkettőt,de olyat is olvastam,h Deco+Eto'oAzért nem hihető mert az üzletbe Drogbát akarják belevonni,őt meg súlyos zséért megfogja venni az Inter nagy valószínűséggel,esetleg a milán. De h mi abba nem megyünk bele(teljesen jogosan),h őt kapjuk csak Deco-ért,és R10ért. Még némi kest mellédobnának nem is lenne hülyeség
Még egy plusz 15-20 milla és akko okésozsimiki írta:Pletyka szint,de:
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=35387
Scolari szeretné mindkettőt,de olyat is olvastam,h Deco+Eto'oAzért nem hihető mert az üzletbe Drogbát akarják belevonni,őt meg súlyos zséért megfogja venni az Inter nagy valószínűséggel,esetleg a milán. De h mi abba nem megyünk bele(teljesen jogosan),h őt kapjuk csak Deco-ért,és R10ért. Még némi kest mellédobnának nem is lenne hülyeség
Kiváncsi lennék mit láttok Silvában. Nem rossz játékos, de azt se látom hogy miért pont rá lenne szükség, semmi etxrát nem mutatott szerintem, ráadásul ilyen jól mozgó törpéből már van elég a csapatban.Tomi1987 írta:Eto'o árábós talán meglesz Villa a szélre pedig jó lenne Silva Ronaldinho árából.A középpálya nem rossz .Ha vennének egy irányítót akkor ki nem kezdene?Xavi vagy Iniesta .Xavi tudna irányítani.És Guardiola milyen felállásban játszatná őket?Lehet nem a Rijkaard féle 4-3-3 maradna
Na jólvan, szóval mindenki magából indul ki!djtrack írta:ha itt tartunk ETO se kisebb paraszt!! lásd utóbbi akcióját!!Aprieto írta:Meg akkora paraszt is mint egy tank.
Gondolom ezt viccből írtad! ( VV-set) mert ha nem akkor nem vagy éppen normális!Ede72 írta:Most nézem az eb meccset, a "nagyszerű" S. ramos lepattant Ibra bal lábáról...ha leigazolnánk minden Classicón kettőt rúgna a Realnak....
ami VV-t illeti már rég vennünk kellett volna egy kapust...most egy bajnoksággal, meg egy BL el lenne több.
Jó lenne Buffon, Boruc, vagy Frei
mindkettő az de jó focisták..egyébkéni Ibra azért is jobb mert tud is és akar is 16-on kívűlről is gólt rúgni, míg Eto'o nem nagyon...ez példáúl nagy hibája volt az idei Barcának (is)djtrack írta:ha itt tartunk ETO se kisebb paraszt!! lásd utóbbi akcióját!!Aprieto írta:Meg akkora paraszt is mint egy tank.
Valahogy én is így vagyok vele!!!Van egy-két érdekes megoldás!!!De azt látom hogy szinte mindenki lemondott Eto'oról és a Villa Henry duót részesíti előnyben!!Amúgy nekem sincs ellenemre!!!De Eto'o-t mindörökre a szívembe zártam és sajnálnám ha elmenne!!!!Még jó h Pep fogja összeállítani a csapatot és nem ti! Twisted Evil