Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jópofa.Fernando írta:Kicsit számítógépes a videó, amugy milyen nyelven beszélnek? hol francia hol olasz?ozsimiki írta:Ribéry és Toni még az EB előtt,kicsit piszkálódnak![]()
![]()
http://www.pepsifoci.hu/node/9963
Megnézem,h utcsó meccsen is ilyen lesz e hangulatukAz teccik mikor mennek föl a lépcsőn és eins, zwei, drei, vier, fünf,
Mivel a Bayernban játszanak
Kicsit számítógépes a videó, amugy milyen nyelven beszélnek? hol francia hol olasz?ozsimiki írta:Ribéry és Toni még az EB előtt,kicsit piszkálódnak![]()
![]()
http://www.pepsifoci.hu/node/9963
Megnézem,h utcsó meccsen is ilyen lesz e hangulatuk
AZ nem let volna jó inkább jött volna mind2kilibarca írta:Xabi AlonsoJuventus 17 millió
Nem is volt olyan drága , jó lett volna hozzánk Keita helyett.
Részben énis egyet értek veled. Abban, hogy Piqué ennyi pénzért jo igazolás volt. Ő bizonyított a Zaragozában. engem meggyőzött. És szerintem egyik olaszt, névszerint Barzaglit ellehetett volna hozni. Alap ember? Őksem lesznek azok (Piqzé, Cáceres). Miért lennének? Előttük van a sérült Milito, Márquez, Puyol egyaránt. De Cáceres 17 milliójával szemben Barzagli 7-8 milliója nyereségesebb lett volna, és egy rutinosabb játékosra tettünk volna szert.Victor_Valdes írta:Inkább Piqué mint valamelyik olasz. Viszont Cacarest (vagy kit) nem tartom jó igazolásnak, de a vezetőség eddig jó döntéseket hozott. Se Barzalgit, se Zaccardót nem tartom elég jó képességűnek ahoz, hogy alapemberek legyenek a Barcában. Viszont Cacarest (vagy kit) se tartom jobb képességűnek. De bízok benne. Szerintem se kellenek ide az Olaszok.
Részben egyetértek veled. Inkább Piqué mint valamelyik olasz. Viszont Cacarest (vagy kit) nem tartom jó igazolásnak, de a vezetőség eddig jó döntéseket hozott. Se Barzalgit, se Zaccardót nem tartom elég jó képességűnek ahoz, hogy alapemberek legyenek a Barcában. Viszont Cacarest (vagy kitbarca99 írta:De most ne már, hogy csak én látom szerencsétlennek azt a két Palermos gyereket...Persze, csak úgy nem lesz vki válogatott, de utána nagyon kiengedtek. Nem mutattak idén semmit. Sőt, a védelmen ment el a szezon. Akkor mire fel lennének jobbak, mint a két fiatal?
Lesy hagyjuk a témát, nagyon elbeszélünk egymás mellett...
Én nyugodtan alszok, mivel biztos vagyok benne, hogy igazam van.visca el barca írta:de győzködd csak magad, hátha nyugodtan alszol el este
"És nem törvényszerű"Itt a pontbarca99 írta:És nem törvényszerű, de kezd el sorolni az olaszokat, akik külföldön (de elég Spanyolország is) megváltották a világot, de legalábbis klasszisok voltak...
És azért az sem utolsó, hogy Cannavaroval 2x bajnok lett a Real....barca0417 írta:nem szólók bele a vitátokba, csak erre a mondatra reagálnék: Vieri egy évet volt az atleticoban és Spanyol gólkirály lett.barca99 írta:
És nem törvényszerű, de kezd el sorolni az olaszokat, akik külföldön (de elég Spanyolország is) megváltották a világot, de legalábbis klasszisok voltak...
nem szólók bele a vitátokba, csak erre a mondatra reagálnék: Vieri egy évet volt az atleticoban és Spanyol gólkirály lett.barca99 írta:
És nem törvényszerű, de kezd el sorolni az olaszokat, akik külföldön (de elég Spanyolország is) megváltották a világot, de legalábbis klasszisok voltak...