Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt tényleg komolyan írtad? FM-ben kétség kívül jó játékosok, de a valóságban elég vérszegények. Ugye nem kell mondanom, hogy a Palermo azért volt ilyen rohadt vérszegény idén, mert több gólt kaptak, mint a kieső Empoli. És ki volt a védelem két oszlopos tagja? Na ugye...visca el barca írta:mindkettővel többet értünk volna mint piquével meg caceressel...Fernando írta:Hihetetlen ez a Wolfsburg
Először Christian Zaccardo majd Andrea Barzagli igazolt a Wolfsburg védelmébe
Hát ezzel csak azt akartam leírni, hogy 1 nap alatt 3 új játékos. Azért nekem Misimovic játéka rémlik a bundelsiga meccsekről.socio66 írta:Zaccardót és Barzaglit nem nagyon értem,ők azért nem rossz képességű bekkek,érdekes döntés a Wolfsburg...ez a három játékos pedig nem mond túl sokat...
Teljesen egyet értek veled. Szerintem is jobban jártunk volna valamelyikkel, ha nemis mindkettővel. De várjuk meg a szezont hátha ránkcáfolnak tudásban, hamár pénzben nemfognak.visca el barca írta:mindkettővel többet értünk volna mint piquével meg caceressel...
Fernando! mi pénzért mentek el? zaccardoról találtam vmi 7 milliót... és barzagli?
Sevcsenko többször is kijelentette, hogy nem megy vissza a Milanba ahogy a Milan is kijelentette, hogy nemjön Seva. Egyébként ahogy tudom Adebayor hamarosan aláír a Milanhoz, szal értelmetlen lenne még az ukránt is visszavenni. A Chelsea-ről annyit, hogy most még hova vegyenek csatárt? Az új edző Scolari még az EB-n van a portugálokkal. Fogalmuk sincs, még kit akarnak vásárolni oda. Még alá se írt Scolari. Drogbát mellesleg énis a tuti távozók köze sorolnám. Szerintem is az Interben fog kikötni.danko94 írta:Amúgy a csúzli nem akar csatárt vásárolni????![]()
Mert tudomásom szerint megy onnan: Drogba(Inter) Seva(Milan)
mindkettővel többet értünk volna mint piquével meg caceressel...Fernando írta:Hihetetlen ez a Wolfsburg
Először Christian Zaccardo majd Andrea Barzagli igazolt a Wolfsburg védelmébe
Zaccardót és Barzaglit nem nagyon értem,ők azért nem rossz képességű bekkek,érdekes döntés a Wolfsburg...ez a három játékos pedig nem mond túl sokat...Fernando írta:Hihetetlen ez a Wolfsburg
Először Christian Zaccardo majd Andrea Barzagli igazolt a Wolfsburg védelmébe, most pedig:
Rodrigo Alvim
BelenensesWolfsburg
Zvjezdan Misimovic
NürnbergWolfsburg
Daniel Adlung
FürthWolfsburg
1 nap alatt 3 játékost igazoltak.
ha a magyar fordítás kell, akkor megZsolti írta:nekem ez kínai....MichaaBee írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=730348
Ian Wright megmondta a tutit! ez c.ronaldo jellemzése! ajánlom mindenkinek végigolvasgatni!![]()
![]()
Igen ezt énis ovlastam már tegnap. Érdekes. Deco szempontjából főleg az. Ottvan a portugál válogatott edzője és a volt hőn szeretett BL-t nyerő Mourinho gazdija. Biztos, hogy e kettő közül megy valamelyik csapatba.barcamessi írta:Luis Felipe ScolariChelsea
![]()
sajnos én igendepth írta:Hát Henry, ki más? Nála jobbat hova? Őszintén, ugye nem gondolod, h pl. Huntelaar jobb nála?Mental_Theo írta:AKkor ki lenne a kezdőcsatár?
Trezeguet csere, Henry lesz a kezdő? kicsit előre kéne gondolkodni, Krkics még korai lenne...
Ha idén balszélsőként 41 meccsen 19gólt rúgott, akkor jövőre középcsatárként el se tudom képzelni mit fog művelni.
Szerintem Némethnek több esélye van!Bár ki tudja!Én már akkor boldog lennék, ha például egy Negredo féle karriere lenne!Elmenne egy kiscsapathoz majd, ahol húzó emberré válna és ennyi..!Lesy írta:Arra azért valóban nincs sok esély, hogy a nagyba játszon, de az, hogy a Realban nevelkedett egy jó ajánlólevél lehet más csapatok számára. De azért bízzunk benne, hogy idővel majd lehetőséghez jut a felnőttek közt is. Talán úgy mint Németh Krisztián.
ő is tudja nagyon jól, hogy az életben nem fog a felnőtt csapatban játszani. a real is csak azért tartotta meg, hogy később még jobb pénzem eladják.bati1989 írta:Állítólag igényt tartanak rá!Én azt olvastam, hogy az Osasuna, a Deportivo is hívta, de nem engedték, a fizetését másfélszeresére emelték és azt nyilatkozta róla nem tom pontosan ki a Realtól, hogy az egyik legtehetségesebb 21 éven aluli játékos erurópában!fir3bird írta:Sajnos ez jellemző a Real-ra isNem tartanak igényt a saját játékosokra, reméljük Szalai Ádámra azért fognak!!
De hát ez semmit nem jelent!Sanjnos!
Állítólag igényt tartanak rá!Én azt olvastam, hogy az Osasuna, a Deportivo is hívta, de nem engedték, a fizetését másfélszeresére emelték és azt nyilatkozta róla nem tom pontosan ki a Realtól, hogy az egyik legtehetségesebb 21 éven aluli játékos erurópában!fir3bird írta:Sajnos ez jellemző a Real-ra isNem tartanak igényt a saját játékosokra, reméljük Szalai Ádámra azért fognak!!